turbut tas krepelis is informacijos...latras wrote: Beje, sakėte, kad išplaukiate, tai dabar įdomu, kas jūsų vardu atsakinėja į klausimus?
Kuo toliau tuo geriau...
- Kick_the_BUCKET
- Aktyvus narys
- Kick_the_BUCKET
- Aktyvus narys
- Kick_the_BUCKET
- Aktyvus narys
normalus forumai leidzia vartotoju grupes ir greiciausiai butu galima padaryt, kad tuos kurie ne is paraboles registrinas sumestu i viena grupe (arba tam paskirti atskira moderatoriu) ir tos grupes atstovams riboti teises i foruma (rashyti postus ir kurti temas tik tam specialiai skirtuose forumuose).ateis visokiu is meganeto
tai vat...
Forumų pakanka ir be Parabolės forumo.
Man įdomūs tik mūsų abonentų reikalai - kuom aš ir rūpinuosi.
Jeigu kas nori pasikalbėti su kitų interneto tiekėjų abonentais rekomenduoju omnitel.news.
Jau kartą buvome įleidę svetimus - be keiksmažodžių ir pasyrodymo kokie jie "krūti" nieko gero pasakyta nebuvo
Man įdomūs tik mūsų abonentų reikalai - kuom aš ir rūpinuosi.
Jeigu kas nori pasikalbėti su kitų interneto tiekėjų abonentais rekomenduoju omnitel.news.
Jau kartą buvome įleidę svetimus - be keiksmažodžių ir pasyrodymo kokie jie "krūti" nieko gero pasakyta nebuvo
UAB "Parabolė" direktorius
lagai.. mazi greiciai is uzsienio... nesuprantu as kazko. man is FTP siuncia normaliai ~600 KB/s is uzsienio irgi tvarkingai 60 KB/s Gal jus ten visi vienam lane ant levo plano susede ir pompuojat istisai
P.S. pingai tai irgi tvarkoj:
Ping statistics for 84.32.163.20:
Packets: Sent = 74, Received = 74, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 9ms, Maximum = 84ms, Average = 31ms
P.S. pingai tai irgi tvarkoj:
Ping statistics for 84.32.163.20:
Packets: Sent = 74, Received = 74, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 9ms, Maximum = 84ms, Average = 31ms