Tai jopšikmat,jeigu lieka po 2 MB/s srauto t.y 16 mbps nepanaudojamų,kodėl juos laikot užspaudę,gi leiskit žmonėm tuo laisvu srautu naudotis ...bent jau tarp parabolės vartotojų...
Last edited by martinuxxx on Mon Oct 05, 2009 2:11 pm, edited 2 times in total.
martinuxxx wrote:Tai jopšikmat,jeigu lieka po 2 MB/s srauto t.y 16 mbps nepanaudojamų,kodėl juos laikot užspaudę,gi leiskit žmonėm tuo laisvu srautu naudotis ...bent jau tarp parabolės vartotojų...
Negalima, nes tada pasidarys bardakas ir pagrindine paslauga prades slubuoti. Apie tai senai ir nemazai yra kalbeta cia forume. Jei tokie srauto rezervai butu pastoviai tai tikrai nelaikytume uzspaude
Aha,nu aišku,tai reikės specialiai refreshinti stepono puslapį kad jum trikdyti modemų darbą Ne,ne aišku aš juokauju
Prie to paties...kodėl jau ... porą metų užsienio srautas yra neskaičiuojamas,ir prie jo vieni nuliai ar siuntiesi ką iš užsienio ar ne ? Negi jums apsimoka neskaičiuoti jo ?
martinuxxx wrote:Aha,nu aišku,tai reikės specialiai refreshinti stepono puslapį kad jum trikdyti modemų darbą Ne,ne aišku aš juokauju
Prie to paties...kodėl jau ... porą metų užsienio srautas yra neskaičiuojamas,ir prie jo vieni nuliai ar siuntiesi ką iš užsienio ar ne ? Negi jums apsimoka neskaičiuoti jo ?
Na pas tave ir klausimu siandiena Neskaciuojame ten kur nereikia. Jei planas butu is S gimines, butu skaiciuojamas (rodomas klientui). Beje jei nezinai dar pas mus dabar yra puslapis kuriame gali pasitikrint ar nesiuntineja tavo kompiuteris spamo arba yra apkrestas virusu. http://warning.parabole.lt
MonteniS wrote:Neskaciuojame ten kur nereikia. Jei planas butu is S gimines, butu skaiciuojamas (rodomas klientui).
Tada aš ne klietas Visgi turiu paprieštaraut Monteniui. Ilgą laiką mano planas buvo su raide S O prie užsienio srauto rodydavo nuliukus. Bent jau nuo birželio mėnesio tikrai. Apie tai buvau užsiminęs ir čia, forume, bet kažkaip visiems praslydo pro akis, matyt. Kadangi man tai nebuvo mirtinas reikalas, nebekėliau šio reikalo į paviršių.
Negi M planams statistikos nerodo?