ne šlubuoja, o klaikiai šlubuojanatrix wrote:Internetas šįvakar kotais šlubuoja: negalima sakyt, kad nėra, bet momentais, labai trumpam lyg dingsta ir vėl viskas normaliai. Taip ir banguoja

Aš matau, kad Telšiuose interneto lietuviškas kanalas nedirbo 5 minutes nuo 20:07 iki 20:12. o Plungėje lietuviško srauto kanalas yra užsikišęs nuo 17:00 iki dabar. Telšiuose srauto netrūksta.natrix wrote:Internetas šįvakar kotais šlubuoja: negalima sakyt, kad nėra, bet momentais, labai trumpam lyg dingsta ir vėl viskas normaliai. Taip ir banguoja
Padėtis dabar yra tokia.yabadabadu wrote:o telsiams uzsienio netruksta? nesakau kad jau blogai bet piko metu lygtai kishasi. tiesa gal cia tik mane domynantys resursai nes niesk daugiau berods nesiskundzia.
Bijau, kad priežastis yra panaši kaip ir pernai prieš Kalėdas - perkrautas BITĖS kanalas iki mūsų. Ir tai padariau aš pats spausdamas BITĘ atiduoti kuo didesnį mums kanalą ir tai sutampa ne tik su mūsų IP keitimu, bet ir su užvakarykščiu paskutinių kanalo likučių išnaudojimų. Dabar BITĖS kanalas yra apkraunamas iki galo be jokio rezervo. Ką nors aiškintis iki BITĖS srautų padavimo per optiką, nebėra prasmės. Bet jeigu ir tada bus panaši padėtis, laukia sunkūs laikai manęs. Velniškai sunku pačiam būnant tokio lygio, priversti dirbti specus, kurie į tave žiūri panašiai kaip tu į skruzdėlę žiūrėtum. Išankstinis nusistatymas ir dieviškoji teisuolio aureolė neleidžia įsiklausyti į tokio tamsuolio dejavimus ir tik radikalios priemonės gali priversti juos pirštą pakrutinti.ma44 wrote:manau kad tikrai gali but nestabilus rysys . ir tai prasidejo jei neklystu po ip keitimo .kokie tie matuokliai bebutu bet anksciau matuojant su speedtest taip rodykles netrukciodavo kaip dabar .atrodo lyg per kemsynus kliudamas vaziuoji . nors greiti istempia iki normos .