Nors kai pasakėt, kad vis suspardo dėžes ant stogo, tai... bet ir čia nejaugi negalima įdėt kokios spynos ar ką?
Nors gyvenu Plungėje, bet pasirodo, apie ją nedaug žinau....martinuxxx wrote:O aš ir nevesčiau optikos i tokius namus,kur nėra tvarkos,gal kalbu todėl,kad mano name viskas neseniai sutvarkyta,taip kad čiki piki
o dėl tų traukinių kaip stebas.b pasakė,butent taip ir daryčiau Stepono vietoje,tik vesčiau jei atsirastų bent vienas norintis
Na nežinau: iš savo aukšto pažįstu tik vieną šeimą, kuri nuolat girtuokliauja. Visi kiti - normalūs eiliniai žmonės. Parabolės internetu naudojasi bent trys man žinomi, kiti turi įsivedę KTV. Ir čia kalbu tik apie artimiausius kaimynus - per visą namą besinaudojančių/norinčių besinaudoti tikrai bus skaičius kaip ir visur.mnds wrote:tai kam i tokius namus ir ta optika vesti, tikrai netikiu kad tokiems gyventojams gali interneto prireikti
martinuxxx, esmė -antrame poste nuo viršaus. Butų Plungėje turiu ne vieną (notaro patvirtinimai šalia, stalčiuje), interneto tiekėjų (sutartys taip pat stalčiuje) - irgi.martinuxxx wrote:Pala pala tai kaip suprantu tu gyveni viename iš tų namų ?
Pasiskaityk/pasidomėk atidžiau: gali apriboti, jei tuo metu yra daug vartotojų prisijungusių. Bet svarbiausia: jokio kabeliomartinuxxx wrote:parsisiuntus 3 GB BITĖ apriboja greitį,taigi joks čia neribotas
Šiuo konkrečiu momentu - dar ne. Bet jau kuris laikas kai OMNITEL yra paskelbusi, jog testuoja įrangą skirtą 4G ryšiui. www.elektronika.lt yra apstu straipsnių, kur gvildenamos įvairių tiekimo būdų perspektyvos - pasieškokit kas netingit. Jei šiandieną galima realiai be laido išgauti 7,6 mbps greitį ir klientui pateikti šį ryšį už 50 lt/mėn., tai kaip manai: koks greitis ir kaina bus po gero pusmečio, metų?... O kur dar laptopai už 1 lt., kas ypač aktualu jaunam žmogui? Ir nereikia sukti galvos, kada į tavo namą įves šviesolaidį, ar sklepe nėra fekalijų, ar įrangos kas nesuspardys....M-artin wrote:Tik ar techninės galimybės leidžia "bevieliui" lenkt "optiką"?