P. Steponai, neatsakėte dar į klausimą dėl planų keitimo.
Tai kaip ten bus jei sumokėsiu pvz. 6 mėn. MAIL plano į priekį ir sugalvosiu plana pakeisti po 2 mėn. (aišku, sumokant skirtumą, tarp planų kainų)
Ar kitam planui tos nuolaidos (dėl srauto ar nemokamų MB) išliks
#1 wrote:P. Steponai, neatsakėte dar į klausimą dėl planų keitimo.
Tai kaip ten bus jei sumokėsiu pvz. 6 mėn. MAIL plano į priekį ir sugalvosiu plana pakeisti po 2 mėn. (aišku, sumokant skirtumą, tarp planų kainų)
Ar kitam planui tos nuolaidos (dėl srauto ar nemokamų MB) išliks
Perskaičiuojant likučius - automatiškai kompiuteris perskaičiuoja ir datas
Apmokėsite už 6 mėm. I-1 (pagrindinio) plano ir perteinant į I-4 (Mail) - nuolaidos nusitęs tolyn ir gal perlips į 2005 metus.
Apmokėsite už 6 mėn. I-4 (Mail) ir pereisite į I-1 (pagrindinį) - nuolaidos sutrumpės keliais mėnesiais.
itanium wrote:savanaudis, o kam tau tokie greichiai reikalingi Bele tavasis lanukas uzhtroksht baigia ...
Tai kad jau labai daug norinciu i ta mano lanuka yra tai teks keist plana nes speju jei nekeisiu bus nekas dabar tai puse velnio kvepuoja lanukas dar neblogai
Turiu toki klausima. O neimanomas toks dalykas, kad metu begyje tarkim plano I-1 kaina sumazhetu, o ash jau tarkim sumokejes avansu metus i prieki?
Nors turbut nelabai tiketina, bet visgi?
heh, i prieki taip isheina shy menesi moket kaip ir negalesiu nors priesh tai jau kelis menesius mokedavau, visdelto ant nosies sesija ten vel papildomos ishlaidos, jau nekalbant apie kaledines dovanas giminem draugam ir t.t. o per shventes maistui, gerimam irgi ne mazhos sumos isheis, taip kad finansishkai manau nedaug kas sugebes i prieki moket tuos kelis ar nors viena menesiuka... Taip kad tex ir man gyvent be tu nuolaidu ...
Ir jokios chia nuolaidos seniem abonentam ish paraboles puses, eilinis abonentu ishnaudojimas : paskolinat pinigu - gaunat nuolaidas, neskolinat - tai kaledu senis pas jus neateis ...
PC: (B2500+/1024MB/300GB/GF6600GT/19'/5.1MegaWorks)
---Internet: Parabole RiP/X'as D-3
---Playing: Heroes 5
Console: Playstation2(Mod:DMS3/HDD-120GB/LAN)
---Playing: World Racing 2
O ką man daryti - mano žmonės irgi valgyt nori ir Kalėdas nori turėti ir už skolon paimta įrangą iki metų galo reikia apmokėti
Aš turiu daug daugiau priežasčių turėti sušiktas Kalėdas negu jus - mano padėtis metų gale būna beveik kaip Pakso