2. Ar plano pakeitimui nepakaktų jau įprasto varianto http://www.parabole.lt/modules.php?name ... age&pid=36 - vis mažiau popieriaus ir tušo būtų sunaudota

Būtų galima kabelinės televizijos "Lietuvišką" paketą pakeisti į IP TV, kadangi jo galima visai neduoti, bet kitų kombinacijų jau negalės būti, nebent per IP TV pradėtume retransliuoti ir kitų paketų programas.stepas.b wrote:Oj, pasirodo - neįsiskaičiau gerai teksto. Štai ta vieta atima visą džiaugsmą: "Taip, čia yra kabelinė televizija + internetas, o IP TV bus taip kaip parašyta žaliai pataisytame pirmame mano poste. Sutartis reikės perrašyti naujas..." Maniau, kad Komplektinis-1 bus:
25 lt/mėn. - internetas su nurodytomis greitaveika
5 lt - keturiolikos kanalų IPTV paketas
Viso 30 lt/mėn.
Žodžiu, klientas yra verčiamas bet kokia kaina programas žiūrėti būtinai per televizorių, nes kompiuteryje - viskas po senovei + papildomi 3 lt/mėn. už 11 bandomosios versijos kanalų .... ir dar + naujai persirašyti sutartį ...
Neišmanau apie techninius dalykus, bet ar didelis skirtumas TV paketą klientui atiduoti: kabeliu į televizorių ar internetu į kompiuterį? Būtų įdomu sužinoti kodėl toks skirtumas?
Parašykit man PM savo adresą ir aš pasižiūrėsiu ką Jums turi rodyti.remys5 wrote:o kodel,jaei turi skaitmenine su baziniu paketu,nerodo,kaip yra rasoma,skaitmenine 40 programu +bazinio paketo programos,vokiecius,dar tonic rodo,kitu nerodo?
"Oхота и рыбалка" skaimenoje randasi Didžiajame programų pakete (žiūrėkite žemiau esančią lentelę).remys5 wrote:yra uzsakytas bazinis paketas.. rodo VOX RTL PRO7 TONIC BELARUS MCM CNN , o tokiu kaip oxota,ar draiv nerodo su skaitmeniniu paketu..
Būčiau labai laimingas tarp tų naujienų radęs žinią, kad prie KOMPLEKTINIO, kaip lygiavertė TV savo vietą surado ir IPTV (bent jau lietuviškasis paketas).steponas wrote: Gal ryt ar poryt jau bus daug maž aišku ir galėsiu sėsti ir surašyti visas naujienas, kurios Jūsų laukia rugpjūčio mėnesį.
Nė velnio! Jau savaitė (o gal ir žymiai daugiau) kai nieko nematau, išskyrus lentelęs su error'aissteponas wrote:IP TV kol kas mato visi optinio interneto abonentai be jokio papildomo mokesčio.
Šiandien man išaiškino kodėl taip yara - imamas DVB-T signalas iš Telšių bokšto prie plytinės ir nutransliuojamas į Plungės interneto stotį. Ten yra serveriukas ant paprasto buitinio kompiuterio su programėle, kuri tą DVB-T paketą verčia į IP TV ir paskleidžia mūsų tinkle.ma44 wrote:as telsiuos irgi matau tik lentele su kanalu pavadinimais ...