O čia irgi manau ne daug nuo tiesos prognozės nukrypo

"Lietuva po Kubiliaus" http://www.lrytas.lt/-12568348081256394 ... i-lxix.htm

O ką reikėjo rinkt?martinuxxx wrote:Patys skundžiatės,bet kažkodėl konservų į seimą išrinkot daugiausiai...
Nematau didelio skirtumo ką,bet faktas tas kad kažką iš opozicijos,aš balsavau už "Tvarką ir Teisingumą" ir po šiai dienai nesigailiu,į kišenes jie visi kišasi,bet kai Kubilius ir kompanija PVM su akcizu naftos produktams padidino,tai jau pajaučiau netgi aš,o mano minėta partija pasisakė prieš PVM ir akcizų didinimą,todėl jaučiuosi nė kiek nesuklydęs.Tačiau kiekvieno iš mūsų yra asmeninis reikalas už ką balsuoti,tačiau kaip nekeista nieks niekada mano partijos nekeiksnojo,turbūt todėl kad mano pasirinkimas racionalus ir gerai apgalvotasnatrix wrote:O ką reikėjo rinkt?martinuxxx wrote:Patys skundžiatės,bet kažkodėl konservų į seimą išrinkot daugiausiai...
Jie visi geri tol, kol yra opozicijoje - realios valdžios neturi ir už nieką neatsako.martinuxxx wrote:... turbūt todėl kad mano pasirinkimas racionalus ir gerai apgalvotas
Jie pasisakė beveik prieš viską, ką siūlė Kubiliaus vyriausybė. Kaipgi kitaip įtiksi rinkėjams? Pacituok man paketą, kokį pasiūlė TT partija, kad Lietuva išeitų iš krizės arba, kad jos pojūtis būtų minimalus Lietuvai? Jie patys nieko geresnio tikrai nepadarytų nei Kubilius, jų kiaušai net būtų per silpni priimti tokius sprendimus. Štai dar vienas įrodymas, kokius alternatyvius pasiūlymus ruošia opozicija : http://www.balsas.lt/naujiena/316810/al ... a-politika Jie puikiai supranta, kad šiuo metu nieko geresnio nepasiūlys ir jiems geriausiai dabar laukti kol pradės atsigauti ekonomika ir tada dar garsiau šaukti, jog jei jie būtų buvę valdžioje viso to nebūtų įvykę ir pan., ir taip perimti valdžia, kada jau viskas bus apvalyta.martinuxxx wrote: o mano minėta partija pasisakė prieš PVM ir akcizų didinimą,todėl jaučiuosi nė kiek nesuklydęs.Tačiau kiekvieno iš mūsų yra asmeninis reikalas už ką balsuoti,tačiau kaip nekeista nieks niekada mano partijos nekeiksnojo,turbūt todėl kad mano pasirinkimas racionalus ir gerai apgalvotas
O ką Jūs būtūmėt daręs vietoj Kubiliaus kai atėjęs į valdžią pamatytumėt tokią katastrofišką padėti, o iki biudžeto priėmimo bebūtų likęs vos 1mėn ar mažiausteponas wrote: O kubiliniai nematė koks PVM Lenkijoje ir kokios ten kainos![]()
Atsakomybės nėr, vat kur priežąstis![]()
Maximum kas gali įvykti, tai būti nuvarytam nuo lovio
Aš už tat ir nelendu į valdžią, kad nežinau ką reikia daryti, kad visiem būtų geraiM-artin wrote:O ką Jūs būtūmėt daręs vietoj Kubiliaus kai atėjęs į valdžią pamatytumėt tokią katastrofišką padėti, o iki biudžeto priėmimo bebūtų likęs vos 1mėn ar mažiau![]()
Prie socdemų matai jis geriau gyveno, dauguma tada geriau gyveno.martinuxxx wrote:Kokie jūs naivūs.Tas pats Kubilius gauna pakankamai kad priimtų verslui palankius sprendimus,pakalbėjo su B.Lubiu ir sumažins pelno mokestį 5 %,iš vis valdininkams nereikia mokėti algos,arba ne didesne kaip vidutinis šalies užmokestis ~2 000 lt.O šiaip ar taip Vyriausybė skolinasi už 7-9 % palūkanas kai tuo tarpu TVF skolina Latvijai už 2,2 %,o TVF reikalauja mažinti valdininkų skaičių,mažinti pensijas,o visa tai ir be TVF pagalbos anksčiau ar vėliau reikės padaryti patiems.O kas dėl opozicijos,kai valdė socdemai aš asmeniškai gyvenau geriau,negu kad konservai.