Pvz.: apie nemokamu MB limito didinima. Pas mane I4 planas, tai kiek bus po atsinaujinimu nemokamu MB? Gal ~2000 MB ?? Ar bent panasiai.

* - Na tarkim mano poreikia visiškai patenkinti, kai mano ISP suteikiamas greitis yra lygus arba didesnis uz pan. tipo ISP, tarkim MEGANET.Artimiausiu metu didės visų “Parabolės” interneto planų sparta (numatoma padidinti spartą iki 10 kartų) ir nemokamų megabaitų kiekis. Birželio mėn. bus atliekamas naujų planų testavimas. Trumpam gali padidėti jūsų naudojamo plano sparta. Garantuojame, kad nauji interneto planai visiškai patenkins jūsų poreikius.*
Nu optimalu buti negali, nes ka parabole gali duoti maksimum nezinoma, o tikie greiciai kaip tu parashei butu still pretty good.Kim wrote:MonteniS, tai as ir rasiau, kad nebus 10 kartu. Paprasciausiai mano nuomone optimalu butu (kaip parabolej, nes ner lesu daugiau),bent jau 1024/512 (diena) ir 2048/1024 (nakti). Lietuva/Uzsienis.
Et.. o sito tai tikrai neturetu buti, man tai ko reikia visumai : didelio download speedo is uzsienio, kad galetume siusti wareza.Kim wrote:Taip pat galima sumazinti uploada, nebutina 1:1 daryti. 4 mazesni galima.
Taip daugiau pelno.Kim wrote: Ir dar vienas klausimas, kodel parabole pradeda gerinti savo paslaugas tik tada kai kiti tiekejai smarkiai ima lenkti ja, kodel parabole turi ligiuotis i kitus ?
Ziureti auksciauKim wrote: Gal pvz parabole galetu ka nors naujo parodytiKuom ji prastesne ?
(sitas klausimas retorinis, i ji nereik atsakymu, nes visi ir taip zino). tas pats initas naujame extra 1 plane man rodos siulo 1024 kbps is uzsienio kiaura para neribotam siuntimui :/ (nebent nepastebejau kad yra uzsienis lietuva koeficientas dalinimo, tada soriukas uz klaidas.