buvo dramblys ir skurdele, abu sedejo toipacioi kameroi ir gaudavo tolygias porcijas maisto.
Dramblys sagdavo jog jam permazai maisto kiek jis gauna, o skruzdele turinti lietuvio kraujo jam pritardavo ( busiu dar sotesne nei betkada ir man tai nieko nekainuos) - galvojo ji.
Kadangi lyginant drambli su skuzdele, galima isivaizduot, kad istikro drablys nedavalges budavo jai jo porcija budavo lygiu santikiu padalinta is skurdeles ir isvedus lygiu santikiu, patiegdavo ant stalo.
-
Tapati matau ir cia, gal kazkam tikrai yra blogai, pvz kokia nekokybiska linija iki jo ateina, tai jis ir verkia. Suprantama ir toki zmogu pateisinu. Bet faktorius tas - kiti galvoja jog sau naudos ispaus jai paverks kartu, gal P.Steponas atsuks kraniuka visiems ir busim dar laimingesni uz tapacia kaina. Banalu, bet akivaizdu.
-
Kitas faktorius sako: pirst ir klykim, nors priestai neisitikinam ar tikrai parabole kalta, gal patys kazkur nusidurnuojam savo veiksmais ir pan.
-
Kodel taip sakau? Zmones as tapati interneta naudoju kaip ir jus, laikau uzmaitines radija ant tospacios linijos ir man viskas eina ore, o srautas eina kiaura para, kazdien.
Taip buvo, kada visiems pradejo bludit - bet ta karta ir P.Steponas pasake kodel ( atvejis su hakeriu )
-
O jai dabar nebemato is kur gali kilt bedos, ju irangos rodo viena, jus kalbat visai kita, tai cia nera kazkur pakastas suo
-
Mes esam klijentai - klijantas visada teisus: lietuviui tai iauge iki gyvo kraujo ir naudojasi tuo. Kodel taip sakau? Pats dirbu su klijentais, pas mane tiek uzsenieciu buna tiek ir lietuviu, kazkodel dar nevienas uzsenietis nepakele balso ar nesikunde, kodel jo neaptarnauju, kodel taip ilgai ir kodel nesuprantu ko jis nori. O lietuviai vos ne kas trecias atejas bangas kelnoja ir rodo savo valdzia, ja nusisikt jog aplink ir kitu zmoniu yra, jog as negaliu suspet visu apsokinet, bitik jam gerai ir dzin kitka.
Gerai, pas mus yra tarp mano kolegu tokia tvarka 'auklekim klijentus' ir tikrai si sistema veikia, vis mazeja ir mazeja issisokeliu.
Steponas manau galetu padaryt toki prikola ir atsiust pas tu kurie verkia zmogu kuris patikrins ar isties kazkas cia netaip.
Bet kas is to

Jam del tokiu sprendimu velniop nueina kiti planai, o kur versle turi but gelezinis ir laikytis savo, nes jai blaskysies - bankrot.
Galima tokia melaginkui vartotojui kazka pasakyt ar padaryt

Emm... gi toks vartotojas pajutes jog kede dega ir sedi ant keptuves nes mesas is paraboles, o tai vel daro nuostoli p.Steponui