Nauji nekonkurenciniai sutrikimai

Moderators: Leonas, steponas

Post Reply
ma44
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Nauji nekonkurenciniai sutrikimai

Post by ma44 »

Labas visiems skaitantiems.Labai senai nesilankiau , bet užkliuvo toks įdomus klausimas ir ieškau atsakymo , bet mano logika davė " pas " .
Šiandie visą dieną blogai sukosi faceboks (nors aš jį naudoju tik kokiam skelbimui įdėti) .
Su kitais puslapiais ne taip pastebimai buvo kentėt galėjo . Paskambinau Giedriui , sakau gal žino , gal jie turi kokiu problemų , bet sako ne . Pasišnekėjom ką pabandyt ir kai savo šeimyna nuvariau miego , pasijungiau tiesiai be router ir 11:30 pradėjau matuot .Rezultatus pateikiu žemiau , bet teks kai ką ir paaiškint, kitaip nieko nesuprasit .

http://pcmeistras.okis.ru/img/pcmeistras/visi.png

kaip matot viršutinėj eilėj matosi iš kur ir kur matuota , apatinėj, atkreipkit dėmesį,
jau kažkas iš fantazijos pasaulio , nors kiek atsimenu matavau į Lenkija , antrą matavimą į Kaliningradą o trečią nepamenu kur, bet ne į Sietlą ar Lioną, nei Liublijaną . ???
P.S. apatinis paveikslas man " patiko " del žaliojo grafiko , čia matavau į Vencpilį Latvijoj .

Image
ma44
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Re: Nauji nekonkurenciniai sutrikimai

Post by ma44 »

na nezinau kaip ir reaguoti . savaitgaly buvo pas mane meistriukas ir taip sakant "apkaltino" mano kompiuteri .
kazkodel siandie vel susidures su ta pacia problema manau kad man "papudrino mazgus" . na niekaip man logiskai nedaeina kodel tas "blogas " kompiuteris kai nori gali narsyt interneta normaliai kai nori ne , taip iseitu kad kompas mane erzina kaip protingas padaras . bandau as tuos atsisiuntimus 100mb , kur parode meistras ir matau kad kartais atsiuncia normaliai kai nori , kai nenori ne .
Untitled.png
Untitled.png (19.05 KiB) Viewed 686 times
na stai pirmas siuntimas visai su sustojimais per kelis bandymus atsiunte , kiti normalus siuntimai .
kas gali man tokius nesklandumus paaiskint techniskai , bandysiu suprast .

P.S. Na dar meistras buvo daves "minti" perinstaliuot windus . Dabar taip ir padariau bet su internetu kaprizai nepraejo .sugalvoja siuncia gerai - uzplaukia ir uzstringa , tenka kartot , pakartoji - praeina .vot tokios tokeles , manau pas jus yra kazkokiu blogu kanalu ir kai ten patenki ir uzstringi .vyrai laukiu darbu .
Post Reply