Dėl "Viasat Sport Baltic" transliacijos

Moderators: Leonas, steponas

Post Reply

Ar už "Viasat Sport Baltic“ verta mokėti apie 0.5 ... 0.7 Euro nuo abonento pakeliat abonentinį mokesti?

Verta
0
No votes
Neverta
11
100%

Total votes: 11

steponas
Šefas
Šefas

Dėl "Viasat Sport Baltic" transliacijos

Post by steponas »

Paskaitykite http://www.delfi.lt/news/economy/Media/ ... d=19957591

arba http://www.lrytas.lt/-12312249551228971 ... %C4%99.htm

Atsakydami į apklausos klausimą įvertinkite, kad abonentinis mokestis su PVM didėtų apie 3 Lt

Ir kaip jus žiūrite į tai, ką pareiškė VISAT atstovė :?:
Čia man primena banditišką taktiką išsukinėti rankas.
----- Original Message -----
From: LKTA
To: Vladas Straupas ; Raimondas Gaidys ; Evaldas Latvenas ; Romanas Vareikis ; Saulius Gintautas ; Steponas Zepciukas ; Vaiva Zukiene ; Virginijus Jurgelevicius ; Zenonas Kiudulas
Sent: Wednesday, January 07, 2009 5:35 PM
Subject: Del Viasat Sport Baltic programos

Gerbiamieji,
Pasirodžius mūsų pranešimui spaudai Delfi, man paskambimo V.Marciulevičiūtė ir pareiškė, kad jai nepatiinka mūsų tarpusavio santykių aiškinimasis per spaudą. Aš jai įrodinėjau, kad mes privalėjome informuoti savo abonentus apie susidariusią situaciją, nes pasirodė spaudoje straipsniai sukiršino mūsų abonentus, kurie pradėjo aiškintis, kaip elgsis juos aptarnaujančios kabelinės televizijos. Ji su tuo sutiko, tačiau labai pyko, kodėl mes, siekdami informuoti klientus, peikiame Viasatą ir pristatome, kaip nepatikimą partnerį. Ji pasirengusi kitą savaitę susitikti su LKTA atstovais ir kalbėtis, tačiau prašė Jus visus informuoti, kad spaudos pranešimas, kuriame partneriai aiškinasi tarpusavio santykius jai labai nepatiko ir ji pasakė, kad toks spaudos pranešimas visiškai neįtakos tų sąlygų, kurias jie mums pateikė, įskaitant ir kainą. Pabaigoje Vilma pagasdino, kad tuo atveju, jei mes masiškai nepirksime VSB, ji atiduos šį kanalą TEO LT, kuris jau kreipėsi į Viasat su atitinkamais prašymais.

Pagarbiai
Juozas Jurelionis
Jeigu kam dar kils klausimų - klauskite.
Last edited by steponas on Mon Mar 16, 2009 11:24 am, edited 2 times in total.
UAB "Parabolė" direktorius
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

Asmeniškai kabelinės vartotojas nesu,tačiau jei ir būčiau,tai šis kanalas už papildomus 3 lt nereikalingas man būtų,nes visgi gyvenami 21-ame amžiuje ir galima žiūrėti transliacijas internetu,arba bent jau matyti rezultatą realiu laiku,ko man visiškai pakanka.
Image
Andrius18

Post by Andrius18 »

Man tai gryna nesamone gal but paskutines rugtynes zalgirio si sezona eurolygoje ir negalima pazet :cry:
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

Andrius18 wrote:Man tai gryna nesamone gal but paskutines rugtynes zalgirio si sezona eurolygoje ir negalima pazet :cry:
O paskui 3 metus mokėt kas mėnesį po 3000 Eurų :twisted:
Aš jau geraiu tamstai Cicino limuziną atsiūsu - atsiveš ir parveš ir dar restorane pietumis pavaišinsiu, negu tokį jungą paskui 3 metus vilksiu :lol: :lol: :lol:
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

Gerai čia pasakėt :lol:
Image
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

Šiandien buvau susitikime su VIASAT atstovais, kuriame derėjomės dėl "Viasat Sport Baltic" transliavimo sąlygų. Iki šiol aš pats derybose su programų transliuotojais nedalyvaudavau - pasitikėjau LKTA sudaryta derybininkų grupe, bet kadangi esu LKTA steigėjas ir vienas iš prezidiumo nariu, LKTA negalėjo man neleisti šiame susitikime dalyvauti.
O dalyvauti derybose nusprendžiau po to, kai LKTA pradėjo man siųsti labai įtartinus emailus, lig tai VIASAT reikalauja nežmoniškų kainų ir esą pareiškė šitaip: va jums xx Lt kaina kurią jūs turite mokėti už kiekvieną savo abonentą kas mėnesį ir nesvarbu, kad jus šią programą transliuosite tik DIDŽIAJAME pakete, kurį žiūri mažiau kaip 10% abonentų. Kito varianto nėra - siųskite pranešimą, kad šitos programos netransliuosite, ką mes ir padarėme :(
Tai buvo dezinformacija ir visiškas melas :evil: :evil: :evil:
Pasirodo buvo viskas atvirkščiai. VISAT skaito, kad šita jų programa yra prestižinė ir yra skirta brangiems paketams ir jie nesuinteresuoti šios programos platinti pigiuose paketuose, todėl ir kainą tokią davė ir neprašė mokėti už visus abonentus, o tik už DIDŽIOJO paketo abonentus, kas mano atveju gaunasi 10 kartų mažesnė suma (turėsiu mokėti vietoje 3000 eurų, apie 250 Eurų per mėnesį) :!: :!: :!:
O tai keičia reikalą iš esmės, nes DIDŽIOJO paketo abonentai moka pakankamai daug (34,50 Lt/mėn.), kad šitą programą matytų ir matomai jeigu programa bus tikrai to verta, jie bus pajėgūs kokį litą man ir pridėti.
Kal kas man aišku "Viasat Sport Baltic" gaunasi gerokai brangiau negu iki Naujų metų transliuota "Viasat sport 2", bet gal ji atsipirks pritraukdama naujus abonentus :?
Ar reikės didinti Didiojo paketo kainą parodys laikas - dabar abonentinio mokesčio nekeisiu.
Taip, kad, jeigu dar bus noras, Eurolygos varžybas turėsite galimybę matyti.

Aišku po šito įvykio man dar labiau neliks laisvo laiko, nes dabar jo daug suės derybos su programų transliuotojais - nebegaliu pasitikėti LKTA derybininkais.
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

Tai jau tikrai tokie dundukai,kad išaiškint situacijos normaliai negali...
Image
ma44
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by ma44 »

buna visokiu niuansu ,taip kad cia ne nesusikalbejimas ....
Post Reply