paraboles meistrai

Moderators: Leonas, steponas

Post Reply
nice
Aktyvus narys
Aktyvus narys

paraboles meistrai

Post by nice »

tai va per jusu meistra kazkoki tai teko sendien menturios mizalyne t.y sklepe sedet 1h laiko. klausiau kaip mac adresa pakeist kazkaip mane ivele y vagyste kompiuterio is anderneto meistro tai PYZDEC nezinau kaip ce baigsiai greiciausiai teks kazka y teisma paduot
nitro
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Re: paraboles meistrai

Post by nitro »

nice wrote:tai va per jusu meistra kazkoki tai teko sendien menturios mizalyne t.y sklepe sedet 1h laiko. klausiau kaip mac adresa pakeist kazkaip mane ivele y vagyste kompiuterio is anderneto meistro tai PYZDEC nezinau kaip ce baigsiai greiciausiai teks kazka y teisma paduot
Gal tu kartais apsiputes siuo metu ?ypac tavo sakynis kazkap mane ivele.... kazkaip taves negali ivelt arba pats isivelei arba pakisa, kitokiu budu nera.... o zinai dont smoke any more....
90% dėl avarijų kalti vyrai - Kodėl? Nes mašinų raktelius duoda moterims!
M-artin
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by M-artin »

muhahaha :D dar ir taip būna..
Tai gal papasakok plačiau, nes dabar nelabai eina ir suprast.
:D
Galima kitam protingai patarti, bet negalima kito išmokyti protingai elgtis.
steponas
Šefas
Šefas

Re: paraboles meistrai

Post by steponas »

nice wrote:tai va per jusu meistra kazkoki tai teko sendien menturios mizalyne t.y sklepe sedet 1h laiko. klausiau kaip mac adresa pakeist kazkaip mane ivele y vagyste kompiuterio is anderneto meistro tai PYZDEC nezinau kaip ce baigsiai greiciausiai teks kazka y teisma paduot
Būtų įdomu sužinot kokiu būdų tai įvyko. Jei nenori visiems pasakoti - parašyk man PM.
UAB "Parabolė" direktorius
Mehanikas
Narys
Narys

Post by Mehanikas »

Kaip suprantu, jis atėjo pas kažkoki meistrą iš anderneto pas jo sklepe ir paklausė apie mac'a kaip pakeist, o tuo metu kažkur tas meistrelis pastebėjo, kad kažkas dingo [kompiuteris berods, nešiojamas turbūt] iš jo ir apkaltino vagyste iš meistro. Taip va supratau esme :D
nice
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nice »

istrinkit kas sita tema nes tingiu aiskint o pirmasis postas buvo kai dar liko ytuzis gryzus is policijus esme tame: jog gavosi sutapimas mano paklausimas kaip pakeisti mac adresa ir vagiu prigavimas jiem prisijungiant prie interneto. gavosi taip jog ce as norejau tam laptopui pakeisti mac adresa... jei meistrai pasitiketu paraboles vartotojais butu kitaip...
natrix
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by natrix »

nice, ko ištrynei ir visiškai perrašei paskutinį savo postą :?: :twisted:
Įdomu, kaip tu padėjai kaltininką surast :?:
Kažkodėl nemanau, kad visi Parabolės abonentai šventieji :?
Image Image
nice
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nice »

pazystama turiu kuris tokiom blogybem uzsiima pasiteirajau akurat jis kadangi man skolingas buvo tai ir nuejo prisiduot :?
nitro
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nitro »

arba tu tikrai zole apsiputes arba cia skiedi.... Nuejo prisidave ir tik del to kad tu paprasei.....
90% dėl avarijų kalti vyrai - Kodėl? Nes mašinų raktelius duoda moterims!
ma44
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by ma44 »

as tai nicnieko nesupratau nei kas ivyko ,nei kuom baigesi .raso kazkokia pusiau japoniska kalba .
yabadabadu
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by yabadabadu »

o tai visi kad nustebe kad nice vogtais daiktais prekiauja :D jis gi ne karta ir ne 2 rode netgi kuom. negi tikrai manot kad vaikas perka ir perparduoda? :D paskui buvo skelbimas kur isvis padevetu daiktu nereali pasiula. keista kad iki siol nieks nebuvo jo uzdares :D
lietuvis lietuviui pats geriausias uzkandis
Guest

Post by Guest »

nice wrote:pazystama turiu kuris tokiom blogybem uzsiima pasiteirajau akurat jis kadangi man skolingas buvo tai ir nuejo prisiduot :?
cia jis aiskiai pasako kas jo kompanija ir draugai . na jis dar naivus ir galvoja kad vogta daikta parduot ne nusikaltimas ,uztat taip atvirai issiduoda .
nice
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nice »

kad vaikas perka ir perparduoda
nea prekiauju nevogtais :)
nea nenaivus jei perkant daigta nezinai jog vogtas nenusikaltimas tad nereike klausinet tokiu dalyku :)
Post Reply