Optika
-
- Pradedantis
Optika
Tarkim pasiimu Mėgėjo-3 planą, tai man viską lietuvoje siųs 08:00-24:00 ~600 KB ?Ar uploadas pvz. į failai.in ar kad ir į kokio lietuviško hostingo pvz. hotbox.lt FTP tokspats bus, ar nebus kaip dabar kai sėdžiu ant kabelinio Mėgėjo-1(A2 buvusio) 80KB siunčia viską lietuvoj, uploadas net 7KB.
Beja prašyčiau argumentuot atsakymus, ir geriau būtų ne "draugas sakė, skaičiau ten ir ten" žinios, o gal ir naudojančių šį planą ir galinčių patart ar apsimoka imt atsirastų
Beja prašyčiau argumentuot atsakymus, ir geriau būtų ne "draugas sakė, skaičiau ten ir ten" žinios, o gal ir naudojančių šį planą ir galinčių patart ar apsimoka imt atsirastų
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Tai ką rašau žinau 100 % kadangi išeinant iš parabolės teko perskaityt sutartį ir jos priedus atidžiai:
Pasiėmus Mėgėjo - 3 planą 08-24 val. siūs 600 kB/s.O uploadas bus 256 kbps,taigi realiai matysi ~32 kB/s,aišku jei uploadinsi vienu metu ir lietuvai ir užsieniui matysi ir ~64 kB/s.Taigi uploadinant i failai.in uploado greitis bus ~30 kB/s,aišku tai geriau negu 7 kB/s.
O dėl apsimokėjimo,nepykit parabolės šalininkai,tačiau už 40 lt gautum užtikrintus 10 mbps up ir down Lietuvoje jei būtum KL abonentas.Taigi neapsimoka žiauriai,tačiau jei labai nori būti parabolėj gal tada ir apsimoka.
Pasiėmus Mėgėjo - 3 planą 08-24 val. siūs 600 kB/s.O uploadas bus 256 kbps,taigi realiai matysi ~32 kB/s,aišku jei uploadinsi vienu metu ir lietuvai ir užsieniui matysi ir ~64 kB/s.Taigi uploadinant i failai.in uploado greitis bus ~30 kB/s,aišku tai geriau negu 7 kB/s.
O dėl apsimokėjimo,nepykit parabolės šalininkai,tačiau už 40 lt gautum užtikrintus 10 mbps up ir down Lietuvoje jei būtum KL abonentas.Taigi neapsimoka žiauriai,tačiau jei labai nori būti parabolėj gal tada ir apsimoka.
- yabadabadu
- Aktyvus narys
Re: Optika
Tešiskis tu?panedelnik wrote:Tarkim pasiimu Mėgėjo-3 planą, tai man viską lietuvoje siųs 08:00-24:00 ~600 KB ?Ar uploadas pvz. į failai.in ar kad ir į kokio lietuviško hostingo pvz. hotbox.lt FTP tokspats bus, ar nebus kaip dabar kai sėdžiu ant kabelinio Mėgėjo-1(A2 buvusio) 80KB siunčia viską lietuvoj, uploadas net 7KB.
- martinuxxx
- Aktyvus narys
-
- Pradedantis
Re: Optika
Plungiškis aš.N3xt wrote:Tešiskis tu?panedelnik wrote:Tarkim pasiimu Mėgėjo-3 planą, tai man viską lietuvoje siųs 08:00-24:00 ~600 KB ?Ar uploadas pvz. į failai.in ar kad ir į kokio lietuviško hostingo pvz. hotbox.lt FTP tokspats bus, ar nebus kaip dabar kai sėdžiu ant kabelinio Mėgėjo-1(A2 buvusio) 80KB siunčia viską lietuvoj, uploadas net 7KB.
martinuxxx gal į PM duotum skype savo?Pakalbėtumėm apie KL
- martinuxxx
- Aktyvus narys
- martinuxxx
- Aktyvus narys
- martinuxxx
- Aktyvus narys
- yabadabadu
- Aktyvus narys
aha, nauji gal ir visi. tik nauju kiek? o vat senu zinau ne viena ir ne 2 kurie kaip neturejo norm rysio taip ir neturi. na ir paziuresiu kiek ilgai naujokai turesit ta 10mbsmartinuxxx wrote:Atsiprašau yabadabadu,tačiau visi nauji abonentai,pas kuriuos ateina šviesolaidis turi 10 mbps.yabadabadu wrote:10mbs i lietuva pas KL irgi turi tik vienetai.
lietuvis lietuviui pats geriausias uzkandis
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Aišku...N3xt wrote:Srautas optikoje lietuvoje 1 su 1 uzsenyje, 1 su 2 ,
Sakau,kad ne visi tik nauji.Kiek na gal kokie 50 ir yra .Apie senus nekalbėkim,jie gauna mažiau negu parabolė duoda už 40 lt.O aš bent jau suraičiau paraša ant 15 mbps,taigi tiek tikiuosi ir turėti,kai visus pajungs,o kol kas džiaugiuosi 100 mbps.Ir beje parašyta ne iki 15 mbps,o lygiai 15 mbps,būtent todėl ir ėmiau KILO plana po 49 lt,o ne po 40 lt kur parašyta iki 25 mbps.yabadabadu wrote:aha, nauji gal ir visi. tik nauju kiek? o vat senu zinau ne viena ir ne 2 kurie kaip neturejo norm rysio taip ir neturi. na ir paziuresiu kiek ilgai naujokai turesit ta 10mbs
Ką mes vadinam kosmosais? 100 mbps ar 15 mbps? 100 mbps tai kosmosas o 15 mbps yra normalu.Taigi pasikartosiu 15 mbps parašyta mano sutartyje su KL,aš įsipareigojau mokėti abonentinį mokestį,o jie įsipareigojo man tiekti minimum 15 mbps,na o kad tiekia ~6 kartus geresni greiti,man nemaišonitro wrote:kai po tam tikro laiko paleis visiems abonentams veinodas salygas tikrai nebebus tokiu kosmosu