del ftp plunges?
del ftp plunges?
toks klausimelis:) ar ftp neweikia ar as negaliu prisijungt del kitu priezasciu...
(::):(
Re: del ftp plunges?
Jeigu čia Plungė - vienas 3COM aparatas nuo FTP yra atjungtas dėl per didelių susidaranačių apkrovų - neužtenka pajėgumo internetui užtikrintirewas wrote:toks klausimelis:) ar ftp neweikia ar as negaliu prisijungt del kitu priezasciu...
Labai atsiprašau, kad taip yra
Parašykit kokiame name gyvenate ir aš pasižiūrėsiu - gal prie optyikos eis jus greit perjungti.
UAB "Parabolė" direktorius
konciaus 8:)steponas wrote:Jeigu čia Plungė - vienas 3COM aparatas nuo FTP yra atjungtas dėl per didelių susidaranačių apkrovų - neužtenka pajėgumo internetui užtikrintirewas wrote:toks klausimelis:) ar ftp neweikia ar as negaliu prisijungt del kitu priezasciu...
Parašykit kokiame name gyvenate ir aš pasižiūrėsiu - gal prie optyikos eis jus greit perjungti.
Last edited by rewas on Tue Jan 15, 2008 10:56 am, edited 1 time in total.
- yabadabadu
- Aktyvus narys
adresa gal geriau i PM reikejo rashyti. o tai bus kaip anekdote:rewas wrote:konciaus 8-34:)steponas wrote:Jeigu čia Plungė - vienas 3COM aparatas nuo FTP yra atjungtas dėl per didelių susidaranačių apkrovų - neužtenka pajėgumo internetui užtikrintirewas wrote:toks klausimelis:) ar ftp neweikia ar as negaliu prisijungt del kitu priezasciu...
-laba diena, cia jums skambina ish laidos "turek beda", jums televizorius reikalingas?
- ne...
- tada bukit namie mes atvazhiuojam pasiimti!
lietuvis lietuviui pats geriausias uzkandis
Jo - geriau jau savo tikrų duomenų neatskleistiyabadabadu wrote:adresa gal geriau i PM reikejo rashyti.
Kažkaip nepagalvojau ir neperspėjau žmogaus, kad į PM rašytų
Bet žiūriu gerbiamas rewas jau ne naujokas, o forumo kaip ir senbuvis yra
Matyt jam tas nelabai svarbu
Pačioj pradžioj mūsų veiklos kažką esu girdėjęs, kad užsivijo hebra su lazdom apyjauni pilietį nuo Šilainių kalno bėgantį, kuris visą FTP Kaune buvo ištrynęs ir forume iš visų dėl to lygtais šaipėsi
na ir kaip ar jis man veikti turi ar pas mane kazkas negeraisteponas wrote:Jo - geriau jau savo tikrų duomenų neatskleistiyabadabadu wrote:adresa gal geriau i PM reikejo rashyti.
Kažkaip nepagalvojau ir neperspėjau žmogaus, kad į PM rašytų
Bet žiūriu gerbiamas rewas jau ne naujokas, o forumo kaip ir senbuvis yra
Matyt jam tas nelabai svarbu
Pačioj pradžioj mūsų veiklos kažką esu girdėjęs, kad užsivijo hebra su lazdom apyjauni pilietį nuo Šilainių kalno bėgantį, kuris visą FTP Kaune buvo ištrynęs ir forume iš visų dėl to lygtais šaipėsi
Man atrodo, kad išsiaiškinau, jog tamsta gyveni Končiaus gatvėje, o ten yra tai, ką aš jau buvau rašes anksčiau. FTP bus atgal prijungtas, kai bus dalis abonentų iš šio COM'o perkelti prie optikos.
steponas wrote:Vienas 3COM aparatas nuo FTP yra atjungtas dėl per didelių susidaranačių apkrovų - neužtenka pajėgumo internetui užtikrinti
aiskusteponas wrote:Man atrodo, kad išsiaiškinau, jog tamsta gyveni Končiaus gatvėje, o ten yra tai, ką aš jau buvau rašes anksčiau. FTP bus atgal prijungtas, kai bus dalis abonentų iš šio COM'o perkelti prie optikos.steponas wrote:Vienas 3COM aparatas nuo FTP yra atjungtas dėl per didelių susidaranačių apkrovų - neužtenka pajėgumo internetui užtikrinti
- yabadabadu
- Aktyvus narys
FTP serveris pavoge Stepono logina i foruma ir rasho jo vardu? po velniu, greit tos masinos paimsi virsu tikraisteponas wrote:O tas ir yra, kad 2 klijentai man jau yra per daugnice wrote:o kas telsiu ftp yra paskutiniu metu kazkodel vienu klientu beina prisijungt?
lietuvis lietuviui pats geriausias uzkandis
- martinuxxx
- Aktyvus narys