Koks Jus gerutis kad mane paemete i pavyzdį.Gal jum adresus susakyt kurie parsisiuncia dar daugiau negu aš ?
Jei jus aparatura trata jau dabar,apie kokius greiciu didinimus jus čia šnekat?Man seniai sake anderneto atstovai kad parabole ilgai netemps su savo greičiais butent taip ir atsitiko.
Klientu prisiemet daugybe o i aparatura neinvestavot nieko,as puikiai zinau koks kiekis klientu prisijunge Telšiuose.Ir ka jus sau manot?Be investiciju jus tikrai tokio kiekio neislaikysit.
Taigi,su savo minimaliom spartom galit eiti ant Zakso kalno begioti,bet aš tai tiesiog ka žadėjau ta ir padarysiu pasikeisiu į A-1 plana ir ramiai sedesiu,nes kiek supratau su juo diena gausim net 80 kB/s,mmm.... vis geriau nei andernetas.Tai tiek,jusu teise rinktis,ir dar noriu pasakyti kad tikrai mokat daryt reklaminius triukus,ismetyti reklamines emblemas su ispudingais telsiuose greiciais,o po to kai klientai ateina juos sumazinti.
Noriu paklausti,kodel i lankstinukus neidejot minimaliu greiciu?Kodel?Ogi todel kad su jais butu zymiai mazesnis klientu skaicius,atejes.
Yabadabadu kazkada minejo,dundukai jus visi kaip nesuprantat kad jus norima apsukt,kuo daugiau pinigu istraukt uz kuo mazesnius kastus,Taigi dabar belieka tik tai patvirtinti..Lauksim isganytojo.TEO ZEBRA su savo 10 mbps planais ir nekliedekit kad jie ant popieriaus,nes pats maciau kaip 800 kB/s siunte.
Noriu pridurti,kad jus taip negalesit daryt kad P2P siurbikai gaus minimalias spartas o tie kurie zaidzia zaidimus ar delfi skaito maximalias.Taip greitai susilauktumete sveciu is nelygiu teisiu inspekcijosm,jog vartotojam yra nelygios teises.Taigi jei visiem minimalios tai visiem.
Linkiu jums issilaikyti,kai TEO ateis,nes kaip kad pats kazkada rasete TEO noretu visus tokius smulkius tiekejus nusluot nuo zemes pavirsiaus.Sekmes!
isdykus wrote:
bet kad man diena siuncias tik max 300 kbps greiciu (pvz torentai)
Leonas baiges aukstaji kiek suprantu nesugeba paaiskint panelei kad 2500 kbps ir 2500 kB/s yra ne tas pats.Taigi as paaiskinsiu.
Su I-2 planu tu gauni diena 2560 kbps,bet is interneto siuniames ne kbps matavimo vienetais o kB/s.Tai - ne tas pats.1 kB/s turi 8 kbps ,taigi 2560 padalinus is 8 gaunam 320 kB/s,jei tau siunia 300 reiskias labai normalu.Taigi jei dabar bus 1280 kbps sius 160 kB/s greiciu,o uz toki greit as 60 lt nemokesiu.