Dėl interneto įkainių.
Dėl interneto įkainių.
www.parabole.lt paminėti interneto greičiai, neatitinka dabartinių. Juo labiau kai jie dvigubi, ar nevertėtų truputį pakoreguot šitos lentelės.
- yabadabadu
- Aktyvus narys
Re: Dėl interneto įkainių.
tai kad greiciai dar neoficialus kiek suprantu. viskas dar tik bandymu stadijoje.mantvis14 wrote:www.parabole.lt paminėti interneto greičiai, neatitinka dabartinių. Juo labiau kai jie dvigubi, ar nevertėtų truputį pakoreguot šitos lentelės.
lietuvis lietuviui pats geriausias uzkandis
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Kažkaip aš nelabai suprantu kalbų aoie neatikimą nurodytiems.
Aš moku BITEI tiek, kad jus tuos greičius ir gautumėte.
Kaip tai gali būti nesuprantu - žiūrint į srautų naudojimo grafikos tai dar ir 30% atsargos yra.
Kas čia per velnias darosi
Reikės Giedrių rimčiau paklausti - jis už tai atsako
Aš moku BITEI tiek, kad jus tuos greičius ir gautumėte.
Kaip tai gali būti nesuprantu - žiūrint į srautų naudojimo grafikos tai dar ir 30% atsargos yra.
Kas čia per velnias darosi
Reikės Giedrių rimčiau paklausti - jis už tai atsako
UAB "Parabolė" direktorius
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Kad klijentas būtų patenkintas mūsų paslaugomis yar mano problemamartinuxxx wrote:viskas yra gerai,Steponai ,o jei pas jo pilnas kompas virusu kurie suvalgo interneto greiti tai jau jo problemos.
Bet kuriuo atveju sugedus kažkam (tame tarpe ir dėl greičių) reikia skambinti technikamas ir registruoti gedimą.
Ateis į namus, apžiūrės kompą ir nustatys virusai ar kokia kita priežastis yra, bet kreiptis ir aiškintis reikia.
O tai tyli žmogelis ir vysiems patyliukaias aiškina, kad Parabolė apgaudinėja.
Mėgstu atvirus žmones, kurie "nesliapia akmens užantyje" ir geriau jau aškintis čia forume, kad visi matytų kas darosi ir darytų teisingas išvadas ir taip blogai apie mus negalvotų.
Technikai tam ir yra, kad klijentus aptarnauti ir algas už tai gauna, todėl tegul dirba.
UAB "Parabolė" direktorius
- martinuxxx
- Aktyvus narys
kadangi jusu problema nepakenku padidint up greiti o download veikia be priekaistu tik upload stabdis o jei dabar sakysit kad tipo neina ar dar kas pasakykit nakti kaip jis pasidaro toks greitas? nes ji x2 pagreitinat tai neiseina diena paadryt up x2 ? tada jau be priekaistu butuKad klijentas būtų patenkintas mūsų paslaugomis yar mano problema !
- martinuxxx
- Aktyvus narys