nusiskundimai
nusiskundimai
tvarkykit interneta ftp neveikia normaliai greiciai nei puse neatitinka tokiu kokie buvo parasyti sutartyje ftp greitis tox mazas tai is svetaines greiciau siunciuosi tj va patarciau atsukit greicius ir taisykit ftp tokiu budu bent klientu gausit o ir mum geriau bus
Re: nusiskundimai
Biški nesuprantu - kuris greitis yra nenormalus ir neatitinka sutarties - iš interneto, ar iš FTP.nice wrote:tvarkykit interneta ftp neveikia normaliai greiciai nei puse neatitinka tokiu kokie buvo parasyti sutartyje ftp greitis tox mazas tai is svetaines greiciau siunciuosi tj va patarciau atsukit greicius ir taisykit ftp tokiu budu bent klientu gausit o ir mum geriau bus
Sutarties priede http://www.parabole.lt/dokumentai/Inter ... elsiai.doc yra nurodyta kokias minimalias spartas mes užtikriname, bet kiek žiūriu srautų sunaudojimo grafikus dabar ir piko valandomis viską turite po maximum ir jeigu kas yra negerai reikia ieškoti priežasčių, kviesti mūsų technikus ir pirmyn.
Kas liečia greičius iš FTP, apie juos sutartyje nerasite nei žodžio. Jie dabar yra nustatyti tokie, kad nesikimštu mūsų centrinė interneto skirstymo įranga. Jeigu juos padidinsime, įranga užsikimš ir tada jau bus problemos ir su internetu - bus pametami paketai, kris greičiai ir bus dar visokie brudai.
Bat aš vėlgi nemanau, kad siustis iš FTP yra neįmanomai lėtai, lėčiau negu iš interneto. Jeigu tikrai taip yra - pasižiūrėkite su NetMeter kiek konkrečiai jis rodo ir rašykite man, liepsiu technikams kurį laiką prakontroliuoti ir jeigu bus tikrai blogai - ieškosiu būdų kaip sutvarkyti.
Anksčiau kiek pamenu buvo pasiūlymų FTP visai išjungti... tada ir problemos šitos nebus
UAB "Parabolė" direktorius
Ftp atjungt tikrai nereikia, juolab, kad Telšių ftp šiuo metu atsigavęs, dėl to greičio dar galima kentėt, kam nereikia tegu nesinaudoja.
Kita vertus, tokį pasakymą ,,FTP visai išjungti... tada ir problemos šitos nebus" galima labai lengvai perfrazuot - atsijunkit nuo Parabolės ir problemos nebus. Negerai čia kažkaip...
Kita vertus, tokį pasakymą ,,FTP visai išjungti... tada ir problemos šitos nebus" galima labai lengvai perfrazuot - atsijunkit nuo Parabolės ir problemos nebus. Negerai čia kažkaip...
Praeitais metasi jau vyko diskusija dėl FTP ir kadangi negalima iš FTP išspausi labai didelio greičio, kai kurie abonentai buvo nusiteikę jį geriau išjungti ir šitaip taupyti nervusnatrix wrote:Kita vertus, tokį pasakymą ,,FTP visai išjungti... tada ir problemos šitos nebus" galima labai lengvai perfrazuot - atsijunkit nuo Parabolės ir problemos nebus. Negerai čia kažkaip...
Kai buvau mėnesio pradžioje Telšiuose ir pabandžiau iš FTP siūstis, man jis siuntė normaliai ir aš juom nesiskūsčiau, jeigu tokį turėčiau.
is ftp siunciasi 255 Mbps . norint kazka galima parsisiusti ,bet mansteponas wrote:Praeitais metasi jau vyko diskusija dėl FTP ir kadangi negalima iš FTP išspausi labai didelio greičio, kai kurie abonentai buvo nusiteikę jį geriau išjungti ir šitaip taupyti nervusnatrix wrote:Kita vertus, tokį pasakymą ,,FTP visai išjungti... tada ir problemos šitos nebus" galima labai lengvai perfrazuot - atsijunkit nuo Parabolės ir problemos nebus. Negerai čia kažkaip...
Kai buvau mėnesio pradžioje Telšiuose ir pabandžiau iš FTP siūstis, man jis siuntė normaliai ir aš juom nesiskūsčiau, jeigu tokį turėčiau.
asmeniskai nera kas veikti.idomu ka ten gero liaudis randa ???
ne 255 Mbps o 255kbpsma43 wrote:is ftp siunciasi 255 Mbps . norint kazka galima parsisiusti ,bet mansteponas wrote:Praeitais metasi jau vyko diskusija dėl FTP ir kadangi negalima iš FTP išspausi labai didelio greičio, kai kurie abonentai buvo nusiteikę jį geriau išjungti ir šitaip taupyti nervusnatrix wrote:Kita vertus, tokį pasakymą ,,FTP visai išjungti... tada ir problemos šitos nebus" galima labai lengvai perfrazuot - atsijunkit nuo Parabolės ir problemos nebus. Negerai čia kažkaip...
asmeniskai nera kas veikti.idomu ka ten gero liaudis randa ???
Šitą temą rakinu. Tolesnės diskusijos FTP klausimais http://board.parabole.lt/viewtopic.php?t=7627