nusiskundimai

Moderators: Leonas, steponas

Locked
nice
Aktyvus narys
Aktyvus narys

nusiskundimai

Post by nice »

tvarkykit interneta ftp neveikia normaliai greiciai nei puse neatitinka tokiu kokie buvo parasyti sutartyje ftp greitis tox mazas tai is svetaines greiciau siunciuosi tj va patarciau atsukit greicius ir taisykit ftp tokiu budu bent klientu gausit o ir mum geriau bus :twisted: :new-bday:
Viktoras
Pradedantis
Pradedantis

Post by Viktoras »

Šioje vietoje pritariu ir as norit pritrauk žmoniu kažką padarykit ir dėl jų!!!! Andernetas tai ftp kaip per sviesta siunčiasi tiek iš jo tiek į jį !!!o Parabolei tai kaip kolega sakė aš iš kokio puslapio greičiau parsisiunčiu nei iš vadinamo FTP !!! tipo čia ne musu tinklo jis būtų
Image
Image
steponas
Šefas
Šefas

Re: nusiskundimai

Post by steponas »

nice wrote:tvarkykit interneta ftp neveikia normaliai greiciai nei puse neatitinka tokiu kokie buvo parasyti sutartyje ftp greitis tox mazas tai is svetaines greiciau siunciuosi tj va patarciau atsukit greicius ir taisykit ftp tokiu budu bent klientu gausit o ir mum geriau bus :twisted: :new-bday:
Biški nesuprantu - kuris greitis yra nenormalus ir neatitinka sutarties - iš interneto, ar iš FTP.
Sutarties priede http://www.parabole.lt/dokumentai/Inter ... elsiai.doc yra nurodyta kokias minimalias spartas mes užtikriname, bet kiek žiūriu srautų sunaudojimo grafikus dabar ir piko valandomis viską turite po maximum ir jeigu kas yra negerai reikia ieškoti priežasčių, kviesti mūsų technikus ir pirmyn.
Kas liečia greičius iš FTP, apie juos sutartyje nerasite nei žodžio. Jie dabar yra nustatyti tokie, kad nesikimštu mūsų centrinė interneto skirstymo įranga. Jeigu juos padidinsime, įranga užsikimš ir tada jau bus problemos ir su internetu - bus pametami paketai, kris greičiai ir bus dar visokie brudai.
Bat aš vėlgi nemanau, kad siustis iš FTP yra neįmanomai lėtai, lėčiau negu iš interneto. Jeigu tikrai taip yra - pasižiūrėkite su NetMeter kiek konkrečiai jis rodo ir rašykite man, liepsiu technikams kurį laiką prakontroliuoti ir jeigu bus tikrai blogai - ieškosiu būdų kaip sutvarkyti.

Anksčiau kiek pamenu buvo pasiūlymų FTP visai išjungti... tada ir problemos šitos nebus :roll:
UAB "Parabolė" direktorius
natrix
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by natrix »

Ftp atjungt tikrai nereikia, juolab, kad Telšių ftp šiuo metu atsigavęs, dėl to greičio dar galima kentėt, kam nereikia tegu nesinaudoja.
Kita vertus, tokį pasakymą ,,FTP visai išjungti... tada ir problemos šitos nebus" galima labai lengvai perfrazuot - atsijunkit nuo Parabolės ir problemos nebus. Negerai čia kažkaip...
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

natrix wrote:Kita vertus, tokį pasakymą ,,FTP visai išjungti... tada ir problemos šitos nebus" galima labai lengvai perfrazuot - atsijunkit nuo Parabolės ir problemos nebus. Negerai čia kažkaip...
Praeitais metasi jau vyko diskusija dėl FTP ir kadangi negalima iš FTP išspausi labai didelio greičio, kai kurie abonentai buvo nusiteikę jį geriau išjungti ir šitaip taupyti nervus :)
Kai buvau mėnesio pradžioje Telšiuose ir pabandžiau iš FTP siūstis, man jis siuntė normaliai ir aš juom nesiskūsčiau, jeigu tokį turėčiau. :?
ma43
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by ma43 »

steponas wrote:
natrix wrote:Kita vertus, tokį pasakymą ,,FTP visai išjungti... tada ir problemos šitos nebus" galima labai lengvai perfrazuot - atsijunkit nuo Parabolės ir problemos nebus. Negerai čia kažkaip...
Praeitais metasi jau vyko diskusija dėl FTP ir kadangi negalima iš FTP išspausi labai didelio greičio, kai kurie abonentai buvo nusiteikę jį geriau išjungti ir šitaip taupyti nervus :)
Kai buvau mėnesio pradžioje Telšiuose ir pabandžiau iš FTP siūstis, man jis siuntė normaliai ir aš juom nesiskūsčiau, jeigu tokį turėčiau. :?
is ftp siunciasi 255 Mbps . norint kazka galima parsisiusti ,bet man
asmeniskai nera kas veikti.idomu ka ten gero liaudis randa ???
nitro
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nitro »

ma43 wrote:
steponas wrote:
is ftp siunciasi 255 Mbps . norint kazka galima parsisiusti ,bet man
ne 255 Mbps o 255kbps
natrix
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by natrix »

ma43 wrote:is ftp siunciasi 255 Mbps . norint kazka galima parsisiusti ,bet man
Aš tai pavyzdžiui randu filmų, kai kas randa žaidimų, muzikos. Jei ir taip toliau bus pildomas ftp, tai pusė velnio, vis kažkas :roll:
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

Šitą temą rakinu. Tolesnės diskusijos FTP klausimais http://board.parabole.lt/viewtopic.php?t=7627
Locked