Pranešimas Telšių abonentams

Moderators: Leonas, steponas

Ar pakankamai ėmiausi priemonių paslaugų kokybei pagerinti?

Pakankamai
7
24%
Nepakankamai
16
55%
Manes tai neliečia
6
21%

Total votes: 29

steponas
Šefas
Šefas

Pranešimas Telšių abonentams

Post by steponas »

Balsuoti prašau tik Telšių KTV abonentus - kitaip balsavimas neturi prasmės.

Rugsėjo mėnesį, paaiškėjus TRICOM sistemos trūkumams dirbant su kolektyvinais modemais, (kai vienu laiptinėje ar namo rūsio dėžėje esančiu modemu naudojasi keli abonentai) buvo nusprestą TRICOM įranga pakeisti į CISCO, kuri tų trūkumų neturi. Lapkričio pirmą savaitę tai ir buvo padaryta.

Tai padarius paaiškėjo, kad yra sunaudojama daugiau srauto dėl ko vakarais krenta interneto sparta ir kai kurie abonentai dėl to patiria nepatogumus. Dėl to lapkričio 7 d. kreipėmės į BITĘ, kuri pažadėjo šitą problemą išspręsti vėliausiai iki lapkričio 17 d. ir srautus padidinti, kad jie būtų su 20 % atsarga. Manau trečiadienį, o vėliausia penktadienį jau galėsime užtikrinti didžiausias interneto spartas, nurodytas http://www.parabole.lt/modules.php?name ... age&pid=22.
Abonentai, kuriems internetas buvo tiekiamas mažesne negu minimali sparta, nurodyta sutartie priedo lentelėje http://www.parabole.lt/dokumentai/Inter ... elsiai.doc dėl kompensacijų už prastą interneto ryšį su raštiškais prašymais turi kreiptis į abonentinį skyrių Mąsčio g. 32-103. Šis klausimas liečia įmonės buchalterinę apskaitą ir aš jo kitaip išspręsti negaliu.

Visi abonentai, patiriantis nepatogumus dėl kolektyvinių modemų persikrovimų ir "pakibimų", gali kreiptis į interneto tarnybą tel. 8-682-47191 arba į abonentinį skyrių tel. 7-82-81 ir jiems bus pastatyti individualūs modemai butuose.

Iki šiol, nors http://www.parabole.lt/modules.php?name ... age&pid=20 ir buvo skelbiama, kad gedimai registruojami kitu laiku, realiai tai vyko vangiai, nes interneto meistrai vakarais ir ne darbo dienomis nedirbdavo. Daviau nurodymą, kad meistrai darbo dienomis dirbtų nuo 9:00 iki 21:00, o šeštadienį , sekmadienį budėtų ir gedimus šalintų nuo 12:00 iki 19:00. Manau, kad jau šią savaitę tai pradėsime daryti.

Šiuo metu dar vyksta CISCO įrangos derinimo darbai, dėl ko dar gali pasitaikyti ryšio sutrikimų.

Savo pastabas, pasiūlymus ir pretenzijas abonentai gali išsakyti tiesiai man šiame forume šioje temoje arba privačia žinute (PM), arba email'u ktv@parabole.lt
Žadu abonentų skundus priiminėti specialiu skundų telefonu, kurio numerį paskelbsiu čia forume, www.parabole.lt ir abonentams siunčiamuose sąskaitose. Galėsite savo skundus, pastabas ir pasiūlymus išsakyti tiesiai man arba atsiūsti SMS žinutę. Visos pastabos , pasiūlymai ir pretenzijos bus mano apsvarstytos ir įvertintos.

.
Atsiprašau visų už patiriamus nepatogumus.

Prašymas prabalsavusiems "Nepakankamai" - parašykite kokių dar priemonių aš turėčiau imtis.
Last edited by steponas on Thu Dec 14, 2006 10:55 am, edited 1 time in total.
UAB "Parabolė" direktorius
_OutrageousBoy_
Pradedantis
Pradedantis

Post by _OutrageousBoy_ »

atrodo, kad taip, bet viskas paaiškės po to, kai Bitė įvykdys savo darbus :)
natrix
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by natrix »

Na, atrodo, viskas daroma į gerąją pusę. Reik palaukt keletą savaičių ir įvertinti rezultatus. Konkrečiu mano atveju, matyt, teks prašyt pastatyt bute modemą, nes per 4 dienas antrą kartą nebelieka interneto del problemų su modemu laiptinėje.
vaizduoklis
Naujokas
Naujokas

Post by vaizduoklis »

nieko gero... internetas dingstineja kiekviena diena... rekordas nebuvimo interneto yra nuo 10val ryto iki 7val vakaro...taigi as nematau jokiu pagerejimu del interneto tiekimo..
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

vaizduoklis wrote:nieko gero... internetas dingstineja kiekviena diena... rekordas nebuvimo interneto yra nuo 10val ryto iki 7val vakaro...taigi as nematau jokiu pagerejimu del interneto tiekimo..
Aš žinau, kad dinginėja, nes vis dar vyksta CISCO derinimo darbai ir kiekvieną kartą įvedus kokius tai pakeitimus jo programoje, vyksta jo perkrovimas, po kurio ne visi modemai greitai patys atsigauna - kai kuriuos reikia važiuoti į vietą ir perkrauti :(
Bet klausimas buvo kitas - ar pakankamai priimta priemonių, kad pagerinti interneto kokybę :?:
Gal per anksti paklausiau :?
Gal reikėjo palaukti kol šios priemonės bus pilnai įgyvendintos ir kokią savaitę ramiai padirbus :?
Bet žmonės nesusigaudė kas čia vyksta ir aš nusprendžaiu pranešdamas dar ir pravesti apklausą :?
Mafioso
Narys
Narys

Post by Mafioso »

Na dabar internetas tai kažkas baisaus..Apie 14h jau tikrai atrodė,kad pasitaisė bet einant link vakaro prasidejo nesamones kaip ir visada...Lagai baisiausi... :?
Taip,kad atsakau i jūsų žinutę Steponai-ne,internetas vis dar eina blogai ir stringa.
Čia bus viskas aišku ar jūsų paslaugomis dar naudotis ar ne po visų cisco remontų...
_LArX_
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by _LArX_ »

Mano interneto dingimo rekordas nuo ketvirtadienio iki antradienio (andtradieni atsirado 5min ir vel dingo kelioms dienoms) Siandien atvaziavo pastate modema. Bet greitis koks ir buvo seniau bet tiek nesokineja. :)
nitro
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nitro »

as visai patenkintas kai modema pastate i buta, pakilo greiciai ir lagu nebeliko. Dbr lieka tik tiketis kad nebelikss rysio trukinejimo, ir gal visiskai nebedings netas
Mafioso
Narys
Narys

Post by Mafioso »

O tu tiesiog jiems paskambinai ir pasakei kad nori modemo ir atvežė kaip niekur nieko ir pajungė?
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

Mafioso wrote:O tu tiesiog jiems paskambinai ir pasakei kad nori modemo ir atvežė kaip niekur nieko ir pajungė?
Tikrai taip - užtenka paskambinti ir modemą atveš ir pajungs NEMOKAMAI
_LArX_
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by _LArX_ »

Man pasakius greitis tai nepatenkinamas bet nors tiek gerai nesokineja tiek pingas. :?
Mafioso
Narys
Narys

Post by Mafioso »

Na man kaip ir visada: http://img47.imageshack.us/my.php?image=untitledww4.gif
Net nežinau ką čia ir bedaryti...Meistrams skambinam sakom,kad norim modemo tie sako,kad pažiūrėsim ką galim padaryti ir paskambinsim bet taip ir nepaskambino ir nesiėmė jokių priemonių....Nieko jau nebesuprantu čia. :?
nitro
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nitro »

as tiesiog ejau moket uz paslaugas ir pasakiau kame diela, pasake kad antradieni atvarys pajungt
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

Šaindien (penktadienį) apie 17:00 Telšiuose bus keičiamą BITĖS įranga, kad padaryti platesnį ryšio kanalą ir padidinti srauto spartą. Galimi trumpalaikiai ryšio sutrikimai.
Atsiprašome už nepatogumus.
BADASS
Pradedantis
Pradedantis

Post by BADASS »

Bite Paraboles Telsiu serverineje iranga pakeite, taciau greitis nepakeltas, nes reikia sutvarkyti viena tarpini mazga. Pastarasis bus sutvarkytas pirmadieni (mazgas randasi ant boksto, si vakara Bites atstovas nesiryzo ant jo lipti, nes jau tamsu).
Post Reply