koks tikslas zadet ko nera greitis tai dar blogiau negu buvo
-
- Naujokas
koks tikslas zadet ko nera greitis tai dar blogiau negu buvo
koks tikslas zadet ko nera greitis tai dar blogiau negu buvo dc++ hubas jau neveikia kame problemos ?
- V-I-L-K-A-S
- Aktyvus narys
sian nuejau piktas i paraboles pasaku nameli, ten dvi vistos sedi... patylesiu - nieko nzn
man netas dvi dienas dinges buvo tj xui znajet nesikeikiant bbd ten visi. sako uzregistravom gedima
net neklausiau apie vis da man nezinoma pasvorda ant mano.mikrovisata.lt ...
parabole budavo nueini, pasako tas anas viska zinom, sutvarkysim tj diena max kita ir viskas bite budavo..
man netas dvi dienas dinges buvo tj xui znajet nesikeikiant bbd ten visi. sako uzregistravom gedima
net neklausiau apie vis da man nezinoma pasvorda ant mano.mikrovisata.lt ...
parabole budavo nueini, pasako tas anas viska zinom, sutvarkysim tj diena max kita ir viskas bite budavo..
Rukyt rukysiu, bet gert nemesiu
Connection Reset by Beer
Connection Reset by Beer
Re: koks tikslas zadet ko nera greitis tai dar blogiau negu
karoliuxxss wrote:koks tikslas zadet ko nera greitis tai dar blogiau negu buvo dc++ hubas jau neveikia kame problemos ?
Tai vadinama marketingu, ar kaip ten.
Nupirko matai rinkos dalį kuri tuoj išsilakstys . O dar per viena laida sakė jog kai parduodama perkama imonė/firma nėra nieko blogo tipo ji nebankrutuoja ir t.t. ttik verslo plėtimas blia blia blia . Matom kaip nieko blogo . Blyn tikrai bučiau tą pitaka, kiek padidėjo mokestis per mėnesį parabolei aukojes kas mėnesi nei dabar mikrovisatai atiduot už pablogėjusias salygas
Gaila, kad parabolė pardavė kauno filijala, labia gaila
Dabar galite užduoti klausimus tiesiai Mikrovisatos TV direktoriui ponui Mindaugui Anilioniui http://board.parabole.lt/viewtopic.php?p=118969#118969
Šitą temą uždarau.
Šitą temą uždarau.
UAB "Parabolė" direktorius