Internetas Plungėje ir Telšiuose (tik tu miestu abonentams)
Internetas Plungėje ir Telšiuose (tik tu miestu abonentams)
Labai mažai telšiečių ir plungiečių ateina į forumą ir rašo man apie savo problemas dėl interneto stabylumo, gedimų šalinimo ir t.t. Todėl laiku nepastebiu trūkumų ir negaliu greitai ir efektyviai reaguoti. Būtų gerai, kad ateitumėte į forumą su savo problemomis ir drasiai apie jas čia išdėstumėte. Sakykite savo draugams ir pažįstamiems, kad yra galimybė apie visas bėdas pasakyti ir padiskutuoti tiesiai su Parabolės šefu.Tegu ir jie kuo greičiau čia ateina ir sako savo bėdas ir t.t. Juk šitas forumas ir buvo tam sukurtas, kad aš betarpiškai galėčiau jausti kuo Parabolės abonentai "kvėpuoja", išklausyti visus skundus ir galimai greičiau rasti sprendimą kaip tuos trūkumus pašalinti, o jeigu jie nepašalinami - bent žmogiškai suprantamai paaiškinti kas ir kaip.
Jeigu nenorite apie tai kalbėti atvirai - rašykite man PM.
Kol aš nežinosiu apie jus kankinačias bėdas mažai kas pasikeis
Jeigu nenorite apie tai kalbėti atvirai - rašykite man PM.
Kol aš nežinosiu apie jus kankinačias bėdas mažai kas pasikeis
Last edited by steponas on Sun Feb 04, 2007 2:37 pm, edited 1 time in total.
UAB "Parabolė" direktorius
- Kick_the_BUCKET
- Aktyvus narys
-
- Naujokas
Nu va, šiandien į Telšių serverį visai nebepatenku Niekam blogo nelinkiu, bet tikiuos čia ne vieno mano problema. Tiesiog trūksta informacijos kaip kas - ar čia serveriui kas, ar mano bėdos.
Snaudaliau, gal gali į privatą brūkštelt, jei žinai kokį gera hubą. Šiaip tai aš pats bent prie 15 esu prisijungęs, bet informacija nepamaišytų, nes greičiai galėtų būt ir didesni. Tiesa, mano planas tik A-1, gal dėl to.
O Telšių serverį gaivinkit ir pildykit, jei ką. O svarbiausia - informuokit, kaip ka.
Snaudaliau, gal gali į privatą brūkštelt, jei žinai kokį gera hubą. Šiaip tai aš pats bent prie 15 esu prisijungęs, bet informacija nepamaišytų, nes greičiai galėtų būt ir didesni. Tiesa, mano planas tik A-1, gal dėl to.
O Telšių serverį gaivinkit ir pildykit, jei ką. O svarbiausia - informuokit, kaip ka.