Nerealiai nustebintas
Nerealiai nustebintas
Stai grizau trumpam i Kauna. Isijungiu ineta ir bandau siust is lietuvisko tinklapio 200 kb\s WTF galovju. Siunciu is uzsenietisko nuo 200 kb\s iki 30 kb\s(zemiau nekrinta). OMG. Cia buvo geras siurprizas nes pries isvaziuojant tebuvo 6 kb\s ir nedaugiau ! CoOL !!! Tik vienas klausimas kaip cia taip yra ar baltu 6 jau pie optikos ??? IR sor jei kartoju cia tema kazkokia
Tu kaip is menulio iskrites, pasiskaityk cia http://www.parabole.lt/modules.php?name ... age&pid=22 . Optkos pas tave ner.
MonteniS, turiu ir as nusiskundimu pas mane yra I-1 su optika planas gyvenu 1-muose silainiuose gal 100m iki paraboles bustines tai va katik pries 5min isijungiau games.lt ir pabandziau parsisiusti faila ir siuntimo greitis pastovus buvo 311kb/s tai kur tie 2500kb/s is lietuvos ? Arba stai is uzsienio atrodo Jav atsisiunciau 400mb faila vidutiniu 58kb/s greiciu ar cia normalu pagal naujus planus
Visos teises saugomos istatymo. Dauginti, platinti ir smerkti shi post'a be Creative sutikimo draudziama
- M-fucker
- Aktyvus narys
Creative wrote:MonteniS[/bpabandziau parsisiusti faila ir siuntimo greitis pastovus buvo 311kb/s tai kur tie 2500kb/s is lietuvos ?
asilas atsiprasant... gauni tu 2560 kbps, o greiti tau siuntimosi rodo KB/s....
UAB "Fybyr-Vybyr"
P.S. Ieskau paneles (Jau susiradau)
P.S.S. Jus man nesakykit ka as turiu daryti, ir as jums nesakysiu kur jus turite eiti...
P.S. Ieskau paneles (Jau susiradau)
P.S.S. Jus man nesakykit ka as turiu daryti, ir as jums nesakysiu kur jus turite eiti...
Creative,
kbps - kilobitai per sekundę
KB/s - kilobaitai per sekundę
bitas - 0 arba 1 - kitaip sakant - turi 2 galimas reikšmes
Baitas - 8 bitai
kitaip sakant, 8 kbps = 1 KB/s
beje, kad ir tavo turimo plano greitis būtų 10 mbps, vistiek beveik jox servas tau tokiu greičiu nesiūstų, juk ne tu vienas iš servo siuntiesi ir tie, kas laiko servą irgi turi ribotos spartos netą
kbps - kilobitai per sekundę
KB/s - kilobaitai per sekundę
bitas - 0 arba 1 - kitaip sakant - turi 2 galimas reikšmes
Baitas - 8 bitai
kitaip sakant, 8 kbps = 1 KB/s
beje, kad ir tavo turimo plano greitis būtų 10 mbps, vistiek beveik jox servas tau tokiu greičiu nesiūstų, juk ne tu vienas iš servo siuntiesi ir tie, kas laiko servą irgi turi ribotos spartos netą
- Fire-Strip
- Aktyvus narys
- narkata
- Aktyvus narys
Sapro_Sou, tai tau ~300hb/s siuncie is lietuvos ?
Man tai is lietuvos siunte greiciausei ~200kb/s
Nebent todel kad emule buvo ijiunkta ?
Man tai is lietuvos siunte greiciausei ~200kb/s
Nebent todel kad emule buvo ijiunkta ?
Last edited by narkata on Fri Jul 22, 2005 8:16 pm, edited 1 time in total.
PC: (A64 3500+/2048MB/250GB/GF7800GTX/5.1/420W/17')
Internet: MegaNet D2
- Fire-Strip
- Aktyvus narys