na wa as kai losiu koki online zaidima man ineta kibcioja kokiai 1 sec ir vel atsiranda kokioms 10 sec ir taip losti em... o per ta 1 sec online zaidimuose daug kas gali nutikti taigi cia tik man ar visiems ????
man taip strigdavo kaip losdavau svetimam serve (turiu meni ne paraboles) ir siusdavo ka nors su emule arba pan. tai jeigu zaisdamas kazka siunti tai pabandik isjungt siuntima.Nors jeigu lago nera ir seip strigineja tai gal kompas per daug apkrautas.
as kai d2 losiu man netgi stringa ir as nieko nesiunciu nieko nedarau o lagina ;( nors pabandysiu aiti i paraboles serva cs palosti paziuresiu ar lagins
bandyk...... nezinau kas ten pas tave , bandei su antivirusine praskanuot ? gal koks virusas atsirado. Del ko stringa tai nezinau visas man zinomas prizastis isvardinau , nors gal ir nevisas.
Nu parabole ne parabole o pas mane tai taip nestringa pas mane jei ir stringa tai stringa pas visa serva todel online zaidose nieks nieko per ta laika negali padary.O zaist vistiek norisi.Tai gal zmogui dabar nezaist del to kad pas ji parabole ?
kai parabole buna apkrauta tai labai megsta numetinet paketus...d2 eina per tcp atrodo...tai ir laukia kol grys atsakomasis paketas...ir gaunas sekundes tarpas