Del interneto sutrikimo

Moderators: Leonas, steponas

Post Reply
sag
Naujokas
Naujokas

Del interneto sutrikimo

Post by sag »

Ar bus sumazintas abonentinis mokestis del interneto sutrikimo
lapkricio 15-16d. ? :?:
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

Aš dar nieko apie sutrikimą nežinau 8O Jegu tai masinis reiškinys - ryt praneš, jegu pavienis atvejis - rašykite ktv@parabole.lt , išdėstykite kas ir kaip ir ko prašote.
UAB "Parabolė" direktorius
DidelisS
VIP
VIP

Post by DidelisS »

Ir tai paskutiniu metu gana daznas reiskinys. Po sistemos atnaujinimo.
Pasak jusu vyru - nestabilus maitinimas el.tinkle, pakimba switch'as.

Kenciam problema - nors mokam uz 24/7 tiekima :evil:

Sprendimas :idea: :
1. statyti UPS'us (200Lt) arba keisti switch'us
2. skiaciuoti kompensacijas uz prastovas.

Pigesnis, manyciau, pirmas variantas.
If You wanna make the World a better place, take the look at your self and make a change
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

Apie switch'u problemas girdėjau ir iš kitų kolūkio narių :evil: UPS'ams nėra vietos laiptinių skyduose ir be to "hodovoj tovar" - tikriausiai neatsiginsi vagių :evil: :evil: :evil: Po paskutinių modemų softo atnaujinimų - modemų lūžiai sumažėjo 95%, sugalvosime ir čia ka nors - tikriausiai bus pritaikyti akumuliatoriai. :? Jegu yra išeinama iš sutarties rėmų - rašykite, visada kompensuosiu :oops:
EnForceR
VIP
VIP

Post by EnForceR »

del to masinio luzhio:
man pvz dingo nuo penktadienio ryto iki shiandie[pirmadienio] vakaro...
"****" kai ant savaitgaliu tokie shposai vyxta, tajp ir tolew :evil: ...
P.S. praeita savaitgali smigo ftp [nezhinia kuriam laikui] :evil:
shy, smigo internetas [3.5paros] :evil:
ale nors imk ir mirk ish laimes... :cry:
MiB
VIP
VIP

Post by MiB »

ir man buvo dinges.. nuo penkt. iki sestadienio vakaro. Pasak paraboles techniku buvo soktelejus itampa.. ko pasekoj pas daug ka taip pat sekmingai nusoko ir inetas.. :?
Rns
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by Rns »

pas mane nuo 5tadienio iki 1adienio... :(
DidelisS
VIP
VIP

Post by DidelisS »

arba mes vienan name gyvenam arba puse tinklo buvo ***** :roll:
If You wanna make the World a better place, take the look at your self and make a change
Karys
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by Karys »

arba as nesedejau tada , arba as vapse be rakcijos , arba man nebuvo smiges , bet man atrodo kad nebuvo man smiges ineta, ce jum gal tik tajp :P nors nerejk ce liezuvio rodyt ba touj paciam tajp bus :?
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

Taip - yra problema dėl elektros šuolių ir dingimo. :evil: Toks ir buvo šį savaitgalį - ačiu elektros tinklamas :evil: :evil: :evil: Žinau, kad mano atsiprašymai jums ... :oops: galiu tik pasakyti, kad mums irgi nesinori turėti tokių problemų ir darome viską , kad jų nebūtų :!: Aišku man labai gaila, kad prieš Kalėdas gaunu tik tokius pranešimus :cry:
3dv1n4s

Post by 3dv1n4s »

Pas mane inetas dingsta bent viena karta per savaite, tai cia kaip taisykle, ir paskuias turiu zvanyti Aldui ( jis mano balsa ir adresa turbut mintinai zino), ar tai yra del itampos suoliu ar del switch'u??? Gal galima padaryti taip kad netrukdyti Aldo, o pvz. kai dingsta rysys gal as pats galiu uzlipti ant stogo ir ten ka nors perkrauti, ikisti ar dar bala zino ka padaryti :) ???
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

Problemišku vietų, kur tankiai vienoje vietoje dinginėja internetas nėra daug :? Ryt pradėsime statyti svičams baterijas - turėtų šis š... pasibaigti :evil: :evil: :evil:
Aldas

Post by Aldas »

Jio...
Pirma:
Dekiu elektros tinklam uzh "gera" savaitgaly.....
Antra:
Yra tokia lietuvishka patarle "Beda viena nevaikshto". Arba, perfrazuojant Merfy, jei pas jus mashinoje suges stabzhiai, tai butinai butent kai skubesite y svarbiausia savo gyvenime pasitarima priesh pereja per kuria eina gauja darzhelinoku, ir kuria katik kirto policijos mashina...
O jeigu rimtai - visi shie nelaimingi sutapimai (visiem buna dienu kaip niekad), manau parode gana svarbu fakta: mes pasiruoshe. Kad ir kas benutiktu, mes dirbam, kad jus galetumete naudotis.
Yra toks reishkinys, juristu vadinamas "force majore" (aukshtesne jega). Mes negalime su tuo kovoti, bet galime stengtis kuo greichiau pashalinti pasekmes. Noriu padekoti jums uzh pakantuma, ir musu komandai uzh greita reagaviama.
Svarbiausia netylekit - neishsprenzhiamos problemos yra tik tos, apie kurias niekas nezhino.
V-I-L-K-A-S
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by V-I-L-K-A-S »

Man inetas sproges buvo nuo ketvirtadienio velaus vakaro arba penktadienio ryto iki antradienio ryto. Neturiu zodziu. o jei man butu reikeje ka nors ypac svarbaus padaryti taigi basliai nuplauktu :(
Galvojau gad jau reiks kviesti tv3 pagalba :D bet atsigavo
Rukyt rukysiu, bet gert nemesiu
Connection Reset by Beer
dainius
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by dainius »

To Aldas - bijau, kad terminas Force majore šiam atvejui tikrai netaikomas :D
Post Reply