Persikrausciau i Vilniu
Persikrausciau i Vilniu
Nezinau kam as cia tai rasau, bet vis delto, manau, kad reikia.
Pries isvaziuojant mokytis i Vilniu turejau I-6, ir buvau tikrai laimingas.
Issikrausciau. Isivedziau VILSAT'a. Ir .... dabar verkiu. Moku apie 80Lt (bet kartu su TV), nors interneto tai nerasta. Lietuva tai dar **, pasedi, pakrapstai nosi, opa, delfi atsidare. Uzsienis ... nu toks pat rysys kaip ir su marsu (ka jau kalbet apie bandyma ka nors parsipoosti).
FTP:
nuuuu ... vis delto nemazai ir ten filmu (tiktai), jokio softo. Nu jei ta turini padaugintume is 15 tai jau butu kazkas panasaus i paraboles FTP. FTP greitis (DL) - mirtis.
FORUMAS:
retai ten kas pasirodo is darbuotoju, nors ir naudotojai ten nesilanko.
WEBSITE:
primityvus.
ISVADA:
dziaukites Parabole.
P.S. cia ne kokia tai jums agitacija, kalbu is savo asmenines patirties. Buvo laikai kai ir parabole sude sedejo (tada as pabegau i DSL) ... bet tada DSL i suda panere, tada gryzau i Parabole ir radau plana kaip tik man (I6), pirma su 2GB, veliau su 3GB. O Vilniui iki tokio lygio serviso kaip iki debesu, galbut yra kokiu geresniu Provaideriu, bet kolkas tik pajutau Vilsato jega.
Pries isvaziuojant mokytis i Vilniu turejau I-6, ir buvau tikrai laimingas.
Issikrausciau. Isivedziau VILSAT'a. Ir .... dabar verkiu. Moku apie 80Lt (bet kartu su TV), nors interneto tai nerasta. Lietuva tai dar **, pasedi, pakrapstai nosi, opa, delfi atsidare. Uzsienis ... nu toks pat rysys kaip ir su marsu (ka jau kalbet apie bandyma ka nors parsipoosti).
FTP:
nuuuu ... vis delto nemazai ir ten filmu (tiktai), jokio softo. Nu jei ta turini padaugintume is 15 tai jau butu kazkas panasaus i paraboles FTP. FTP greitis (DL) - mirtis.
FORUMAS:
retai ten kas pasirodo is darbuotoju, nors ir naudotojai ten nesilanko.
WEBSITE:
primityvus.
ISVADA:
dziaukites Parabole.
P.S. cia ne kokia tai jums agitacija, kalbu is savo asmenines patirties. Buvo laikai kai ir parabole sude sedejo (tada as pabegau i DSL) ... bet tada DSL i suda panere, tada gryzau i Parabole ir radau plana kaip tik man (I6), pirma su 2GB, veliau su 3GB. O Vilniui iki tokio lygio serviso kaip iki debesu, galbut yra kokiu geresniu Provaideriu, bet kolkas tik pajutau Vilsato jega.
- Fire-Strip
- Aktyvus narys
jej jau prakalbom apie skynet.....
http://www.skynet.lt/page.asp?DL=L&TopicID=44
(cia jokiu budu kokia antireklama, tiesiog paprastas pastebejimas)
Greitis Lietuvoje iki 10Mbps
...ir kas gelejo pagalvoti kad prie to daeisime
http://www.skynet.lt/page.asp?DL=L&TopicID=44
(cia jokiu budu kokia antireklama, tiesiog paprastas pastebejimas)
Greitis Lietuvoje iki 10Mbps
...ir kas gelejo pagalvoti kad prie to daeisime
- Fire-Strip
- Aktyvus narys
- Fire-Strip
- Aktyvus narys