Noriu pakurt savo ftp. Bet kitu prie jo neporijungia ??? gal tai gali beda del to kad pas mane LAN ar interneto ivedimo principas kitos (sevas hubas ...)
As esu baltu 6 name (PS kiek pas mus yra abonentu optinis rysys butu laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaabai gerai )
Savo FTP ????
- M-fucker
- Aktyvus narys
PauliusK, "kaimyne"... tavo kompas kurioje eileje ejna... ta prasme iskart prie neto pajugtas, ar eina po servo ir hub'o???? Jei pirmas variantas, tai tada kazhka netaip suconfiginai, o jei tavo kompas "eina uz" servo ir hub'o, tai prie tavo ftp gales prisijungt tik zmones ish LAN'o, nebent ant servo 21 ar koki kita porta (kuri naudosi ftp) fowardintum i sawo PC....
UAB "Fybyr-Vybyr"
P.S. Ieskau paneles (Jau susiradau)
P.S.S. Jus man nesakykit ka as turiu daryti, ir as jums nesakysiu kur jus turite eiti...
P.S. Ieskau paneles (Jau susiradau)
P.S.S. Jus man nesakykit ka as turiu daryti, ir as jums nesakysiu kur jus turite eiti...
"relax, don't do it" kaip vienoj senoj geroj dainushkoj ...
tai tau sako gi, jei lane sedi ejk routeri konfygint(farwordint porta), jei ne pats adminas tai kazhkaip abejoju ar ishdex ishprashyt . Jei neturi ishorinio ip irgi nebeda, paraboles tinkle lyg ir veikia be problemu... o visais kitais standartiniais atvejais turetu eit ir be papildomo darbo...
atsargiai dar reiktu su firewall'ais elgtis, dazhnai nesutaria su ftp, reikia jau papildomai konfygint...
tai tau sako gi, jei lane sedi ejk routeri konfygint(farwordint porta), jei ne pats adminas tai kazhkaip abejoju ar ishdex ishprashyt . Jei neturi ishorinio ip irgi nebeda, paraboles tinkle lyg ir veikia be problemu... o visais kitais standartiniais atvejais turetu eit ir be papildomo darbo...
atsargiai dar reiktu su firewall'ais elgtis, dazhnai nesutaria su ftp, reikia jau papildomai konfygint...
PC: (B2500+/1024MB/300GB/GF6600GT/19'/5.1MegaWorks)
---Internet: Parabole RiP/X'as D-3
---Playing: Heroes 5
Console: Playstation2(Mod:DMS3/HDD-120GB/LAN)
---Playing: World Racing 2
---Internet: Parabole RiP/X'as D-3
---Playing: Heroes 5
Console: Playstation2(Mod:DMS3/HDD-120GB/LAN)
---Playing: World Racing 2