Seniuno kampelis
Seniuno kampelis
Tikriausiai yra nepaslaptis, kad mūsų forumo skaitytojai yra ir Šilainių nuovados komisaras ponas Lukošius ir Šilainiu seniūnas ponas Baltaduonis.
Vakar man skambino seniūnas ir prašė suorganizuoti tokią apklausą: Ar reikainga būtų atidaryti forume tokius skyrius : "Seniūno kampelis" ir Komisaro kampelis - panašiai kaip yra "Šefo kampelis , kur jūs bendraujate su manimi.
Ten mes jau galėtume tiesiai pabendrauti su dviem didžiausiais Šilainių valdininkais, kurie turi didžiule įtaką padėčiai Šilainiuose.
Pagalvokit kokią paslaugos kokybę jūs dabar turėtumėte, jeigu man negalėtumėte išsakyti kas jums nepatinka tiesiogiai
Jei turite kokių įdjų šia tema - klokite - apsvarstysime visas
Vakar man skambino seniūnas ir prašė suorganizuoti tokią apklausą: Ar reikainga būtų atidaryti forume tokius skyrius : "Seniūno kampelis" ir Komisaro kampelis - panašiai kaip yra "Šefo kampelis , kur jūs bendraujate su manimi.
Ten mes jau galėtume tiesiai pabendrauti su dviem didžiausiais Šilainių valdininkais, kurie turi didžiule įtaką padėčiai Šilainiuose.
Pagalvokit kokią paslaugos kokybę jūs dabar turėtumėte, jeigu man negalėtumėte išsakyti kas jums nepatinka tiesiogiai
Jei turite kokių įdjų šia tema - klokite - apsvarstysime visas
Last edited by steponas on Thu Mar 25, 2004 6:32 pm, edited 1 time in total.
UAB "Parabolė" direktorius
Kaip suprantu , "Seniūno kampelyje" galima bus priekaistauti del duobetu gatviu , o "Komisaro kampelyje" diskutuosime apie kriminogenine padeti Silainiuose .
Gera mintis !
Gera mintis !
When I raise my flashing sword
And my hand takes hold on judgment,
I will take vengeance up on mine enemies
And I will repay those who haze me
O Lord, raise me to Your right hand
and count me among Your saints
And I am reminded on this holy day
- V-I-L-K-A-S
- Aktyvus narys
ee kada silainiuose bus nutiesti normalus takeliai kurie eis tom vietom kur reikai o ne aplinkui ir reiks vaiksciot per veje??? kada bus lygus takeliai kad eitu normaliai su rieduciais pasivazinet? kada bus isasfaltuotos aiksteles krepsinio kuriose uzkliuves uz "akmenuko" sulig puse kojos nepargriusi?
Rukyt rukysiu, bet gert nemesiu
Connection Reset by Beer
Connection Reset by Beer
No joo , p. Seniunam dabar ne tik ausis ishuz , bet dar ir akis ishvarvins
When I raise my flashing sword
Tai bent tiek naudos bus - juk ne visada gali su tokiu valdininku tiesiai pabendrauti ir priekaištus ar pasiūlymus išsakytivaikiz wrote:na tikekimes savaite kitas istems kol visa tauta priekaistus isssakys, o tada bus visas skyrius "lock"
Čia yra patogiausias budas ir mums - ir jiems
O be to čia juk neoficialūs raštai, į kuriuos reikia būtinai atsakyti ar pulti ir vykdytti visus prašymus
Ohoho jei aš viską vykdyčiau, kiek jūs man čia prikrautumėte - jau dabar minimum 100 mbps užsienio srauto kiekvienam užtikrinti reikėtų ir FTP su viso pasaulio naujaisiais filmais Parabolėje turėtų būti ir neduok Dieve jei sugestų kas - tuoj už kojų pakabintumėte...
Nu tokiam seniunui ar rashysit ka nors ar nieko rezultatas vistiek nulis. Turejau reikalu su jais - nebenoriu. Ikurta organizacija su neaishkia paskirtimi - atrodo kad tik shevenciu paminejimus organizuoti ir pashalpas reguliuoti... O realaus ka nors gero jie nuveikti shilainiams negali. Tipishka sovietine istaigele - jei atejai pas juos tai tau reikia ir tu del to kaltas.... Negirdejau kad jie dalyvautu kai buna namu sisirinkimai ir bent bandytu issiaishkinti kokios problemos zmonems aktualios. Man asmenishkai pavyzdziui idomu ar kada nors keliu namu kieme (shalia mano namo irgi) esancioje krepshinio aikshtele pritvirtins krepsius kad vaikai turetu kur laika leisti o ne laiptinej rukytu.... Keli metai luze kashiai luze - niekam neidomu. Aishku galima suversti i tai o ka pats darau.... Taciau jei yra "pseudo sheimininkas" tegul jis ir bent organizuoja. Prisideciau litais. Vistik kad ir ka sakysit "anais" laikais ziema net leda ishpildavo..... o dabar psh........ )))
Seniūnijos palyginus yra įkurtos neseniai ir dar tik pradeda vystytis
Manau reikia pasveikinti gerbiamą seniūną ir gerbiamą komisarą už norą bent išklausyti tiesiai forume ką žmonės sako, o jau tada po metų, kitų ir pasimatys ar daro ką seniūnas ir komisaras, ar ne
Man taip atrodo - reikia bent duoti galimybę komisarui ir seniūnui mus išklausyti, o jeigu "negirdės" - jų skyriai tiesiog bus mažai aktyvūs ir patys sunyks
Manau reikia pasveikinti gerbiamą seniūną ir gerbiamą komisarą už norą bent išklausyti tiesiai forume ką žmonės sako, o jau tada po metų, kitų ir pasimatys ar daro ką seniūnas ir komisaras, ar ne
Man taip atrodo - reikia bent duoti galimybę komisarui ir seniūnui mus išklausyti, o jeigu "negirdės" - jų skyriai tiesiog bus mažai aktyvūs ir patys sunyks