Silainiu vizija ir nusikalstamumas

Moderators: Leonas, steponas

steponas
Šefas
Šefas

Silainiu vizija ir nusikalstamumas

Post by steponas »

Po visiem gerai žinomų įvykių su Vileišio vid. mokyklos mokiniais, visi labai jau sukruto aiškinti, kad nebegali susitvarkyti su mokiniais, kurie vis labiau smurtauja ir daro kitokus nusikaltimus. Aš linkes galvoti, kad taip buvo ir seniau, tik niekas perdaug tokiems reikalams dėmesio neskyrė, nes tokie įvykiai, kur būtų nužudomi 2 moksleivai beveik vienu metu, aš neprisimenu. Kas keisčiausia visi mes, tiek vyresni , tiek jaunimas, kol nepadaromas rimtas nusikaltimas, prieš smulkius nusikaltimus (tokius kaip mobilaus telefono atėmimas) užsimerkiame ir dedamės, kad tai yra beveik normalu. :evil:
Kovo 17 dieną Šilainių seniūnas renka susirinkimą, kuriame pakviestas dalyvauti ir aš. Bus svarstoma Šilainių ateities viziją ir būdai kaip ją pasiekti.
Jau vieną įdėją (svarstyta forume anksčiau http://board.parabole.lt/viewtopic.php?t=2910&start=0 ) mums pavyko įpiršti miesto mastu - videokameras. Buvo pasisakymų visokių, bet kaip matote, visi dabar sutinka su tuom, kad kitos išeities nėra - reikia stebėti mokyklas, jų aplinką ir t.t.
Yra nebloga proga paveikti įvykius taip, kaip mums geriau. :!:
Visą, ką mes buvome aptarę temoje http://board.parabole.lt/viewtopic.php?t=2902
aš apibendrinsiu ir pateiksiu seniūnui, bet gal per laiką kilo naujų minčių :?:
Siūlykite - pabandysiu jas pateikti taip, kad jos įgautų "kūną" :wink:
Last edited by steponas on Tue Apr 13, 2004 7:19 am, edited 1 time in total.
UAB "Parabolė" direktorius
M-fucker
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by M-fucker »

Pas mus sulej stovi tos kameros, bet kas ish to... Mentas gal kokios dvi dienas ir ziurejo kazhka, o dabar sedi, su budincia flirtuoja ir wiskas... ten pro ji belenkas praejtu, nors ir osama su kalasu...:D:D:D:D:D:D:D:D O mus (mokinius) prigazdino, kad nieqr neishlejs per pertraukas ir t.t. (tipo parukyt, taj visi kaj tulikuose pradejom rukyt, taj per kiekviena pertrauka ishlejdzhia)....:D:D:D:D:D:D:D
wa... O mano nuomone del to Apolianskio ar kokio ten, taj ji rejketu uz tokius darbus kokioj rotusej uzh geros vietos pakabint, taj gal tada ir suprastu ka padare... Kazhkur skaiciau, kad ji gali tipo pripazint nepakaltinamu (tipo psichiskai nsveikas)... Su musu lietuvos istatymais nebutu nuostabu jeigu jis i laisve iseitu ir vel issipisinetu... :twisted: :twisted: :twisted:
UAB "Fybyr-Vybyr" :D :drinking:
P.S. Ieskau paneles (Jau susiradau)
P.S.S. Jus man nesakykit ka as turiu daryti, ir as jums nesakysiu kur jus turite eiti...
Hamann
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by Hamann »

tik kad jauciu ilgai nepaissipisinetu jis toj laisvej :) nes jauprisisiko an savo galvos nemazai :) o seip tokiu psihiskai nesveikus i laisve gal neisleidzia tiap visiskai, i kokidurnyna gal uzdaro :wink:
Image
gytukas
Narys
Narys

Post by gytukas »

Visi tie seniunai ir cia diskutuojantis ne puses nezino kas dedasi tuose silainiuose!
:twisted: :twisted: :twisted:
jeZuZ
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by jeZuZ »

gytukas wrote:Visi tie seniunai ir cia diskutuojantis ne puses nezino kas dedasi tuose silainiuose!
:twisted: :twisted: :twisted:
na tai pasidalink jei tu zhinai :idea:
M-fucker
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by M-fucker »

Hamann wrote:tik kad jauciu ilgai nepaissipisinetu jis toj laisvej :) nes jauprisisiko an savo galvos nemazai :) o seip tokiu psihiskai nesveikus i laisve gal neisleidzia tiap visiskai, i kokidurnyna gal uzdaro :wink:
nu zinai kajp cia pasakius... jej butu pakaltinamas, taj manau iki grabo lentos gautu, o jej i psichushke uzhdarys, taj max 2 metus palajkys ir palejs... O gawes "balta bilieta" darys ka nores... wistiek nepakaltinamas... prisidirbs wel i psichuske ejs... Man atrodo jam ta psichuske rojus butu, nes kaj Lryte skajciau Daktaro zodzhius:
Patarė paruošti užpakalius

Pats H.Daktaras apie tai, kad buvo planuojama jį nužudyti, sužinojo iš „Lietuvos ryto“.

„Drąsūs žmonės. Tačiau dabar geriau tegul paruošia savo užpakalius, kai atsidurs zonoje“, – taip žinią apie ketinimą jį nužudyti pakomentavo Kauno šešėlinio pasaulio garsenybė.

H.Daktaras sakė, kad jam labai gaila nužudyto giminaičio – jo tikro pusbrolio sūnaus.

„Mano pusbrolis buvo mėgstantis išgerti, o Edgaras – geras ir nuoširdus vaikis. Jis užsukdavo pas mane į parduotuvę, aš jį pavaišindavau ir kiek galėdamas paremdavau“, – sakė H.Daktaras.
info paimta is http://www.lrytas.lt/20040304/pen04_a2.htm
P.S.S. Jus man nesakykit ka as turiu daryti, ir as jums nesakysiu kur jus turite eiti...
V-I-L-K-A-S
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by V-I-L-K-A-S »

nu ne tik silainiuose cia darosi belekas cia visur taip. pazekit kas centre darosi... tai koja kanmors perduria nes neatiduoda graziuoju mobilaus telefono tai susisaudo viduryje baltos dienos... cia is vis reiktu sodint puse kauno jaunimelio- to brudo kuris buna ant iskaitos n kartu visi zino kad jie ten beleka daro bet nieko niekas nesako. gi garantuoju kad kiekvienoje mokykloje yra bent po 10 20 tokiu garsiu badziugeliu busimu banditu.. ir jei tik labai noretu mentai labai griet tokius susmtu bet va kad jie tik by*** krpasto ir pisa prota uz 20 km virsita greiti o ne gaudo visokio plauko padugnes...kurie isnagleja, vaidindami kokie jie kruti padaro tokiu baisiu nusikaltimu. jei butu mano valia as ta pidera*** kuris ten tuos du nuzude maziukus tai atiduociau i kolonija i gaijdyna kad kasdien ten ji per sikna brauktu ir sviesios dienos jis nematytu. :roll:
nemazai prirasiau bet nieko konkretaus. zodziu reiketu i sules kokiu spec mentu kurie tirtu kas sulese darosi ir gaudytu visas padugnes is ju :wink: nors tai ir nerealu...
Rukyt rukysiu, bet gert nemesiu
Connection Reset by Beer
Zmejus
Narys
Narys

Post by Zmejus »

Nemanau kad galima perauklet kazka ir kameros nepades ir policija irgi. Visi filmu persiziurejo apie mafija :) Pinigai viska valdo, morales ner jokios. Ta ka tie ten pridare vaikezai cia yra nzn net kaip paaishkint ZIAURU VIEN ZODZIU O telefonai yra lengvas uzdarbis kad paskuj uz tos pinigus prisigert arba narkotiku prisirit ir paskuj vel norisi tu pinigu ir vel ajni to telefono vogt arba atiminet Uzdaras ratas
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

Ale vat ir prisišnekėjau - 20:15 paskambino apsaugos policija - sodo namelio sandėliuką vagys išlaužė :evil:
Bet matyt vagys nekietų nervų buvo - kai suveikė sirenos, paliko įrankius ir briedžių žingsniais nulėkė :twisted:
Praturtėjau neblogu atsuktuvu ir spec. laužtuvu durims laužti 8)
O laužtuvas tai netipiškas - be vieno danties :!:
Reikės per telelaikraštį paskelbti - gal šeimininkas atsišauks... :twisted:
UAB "Parabolė" direktorius
M-fucker
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by M-fucker »

steponas, wa... pac sau issivarazyjot...
V-I-L-K-A-S, pritariu tau... tokius "erelius" kurie tik ir moka telefus karosint taj rejkia wisus ** susodint... bet taj kas is ju.. visi jie tik su "xebra" kieti... pasigautum viena ejnanti, tai turbut ir prisisiktu ir prisimyzhtu ir dar ka nors padarytu...
AluGeris
Narys
Narys

Post by AluGeris »

shiandien raga uzhshiurpino 5-6 mentai uzhleke visi apake buvo... pasirodo gaudo nepilnamechius ne namuose sedinchius, reikalai pajuda tik tada kai kas nors padaro taip kaip apolianskas padare (paskutini karta mentai rage ujujuj kaip neatsimenu kada buvo) :|
:drinking:
Arciux aka AluGeris
Hamann
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by Hamann »

hehh:) del tu sugaudymu kaip viilkas sake tai gal ir gaudytu juos kasnors, bet kur sugaudes desi? negi sodinsi i zona? kas uz ju islaikyma ten mokes? patys taigi nesuttiks uzsimoket uz savo viesnage zonoj, o visus sugaudzius labai jau brangiai valstybei atseitu... :?
Image
Straikas
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by Straikas »

Nius tai laj kokion iskaitelen raso...vo mana giminej irgi buvo...butu gaves da 1 iskaitele ir pzdc...biat pato jau isigando...il apsiramino...tei daba doras pilietis :D
Karys
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by Karys »

V-I-L-K-A-S wrote: jei butu mano valia as ta pidera*** kuris ten tuos du nuzude maziukus tai atiduociau i kolonija i gaijdyna kad kasdien ten ji per sikna brauktu ir sviesios dienos jis nematytu. :roll:
o tu M-fucker citata is Lryto paskaityk atidziau :twisted:
gytukas
Narys
Narys

Post by gytukas »

Karys, koks skirtumas kentes jo sikna, as manau sikna neatsipirksi uz tokius nusikaltimus :!: :evil:
O cia maciau diskutavote del kameru silainiuose, pastatydami jas tik padarysite pasipelnimo saltini kaip kuriems gyventoju sluoksniams!
Post Reply