Nu ka uzhsikraunu www.parabole.lt ir matau kad parashyto jog news.parabole.lt yra kaip ir mirroras news.omnitel.net ... aisq ish karto apsidzhiaugiau ir maniau kad normalej galesiu binarus parsisiust ... bet ka jus sau manot ... NIXUJA ten niekas nevejkia ... kelios grupes parpustos tik ir psio ... ar adminaj kazhko nedadare .. ar ju krejvos rankos ... chia jau ne mano problema bet jei reklamuojat nauja paslauga tai BUKIT MALONUS PADARYKIT KAD VEJKTU!
krc ish mano uzhsisakytu parpute tik o.humour
o.sport tushchia ... tai pat kaip ir o.law ir nepizdelink kad ir tu netejkia ... sharashkino kontora vel kibo i darba ...
nu kaip ir viskas veikia. Jei kaip visada ignoruosime Trugdy, zhinodami jo trugdishkuma - ash apakes - omnio binarai upluodinasi per kelias sekundes - nu chia geras - nu chia malachiai. Shaunuoliai parabole - news.parabole.lt - geriausia naujiena siais metais
gerai nerejkia lia lia ... pirmai rode kazhkoki praneshima del tu newsu kad kazhkas ten nedadaryta ... o dabar viskas normalej ... tai idomu kuris adminas shitam sudegusiam teatre vejo vaidmeny atlieka :P
Kadangi aš tuom pats nesinaudojau iki šiol, tai nieko ir nepastebėjau
Atrodo man kažką adminai minėjo, kad lygtai vietos HDD buvo mažai išskirta ir per naktį užsikišo nabagas
Aš adminams jokių priekaištų dėl to neturiu - man pačiam tai buvo staigmena, juk niekas net neplanavo šito serverio kurti...
To trugdis.
Aciu uz ypac naudinga, ilgai laukta ir be galo svarbia informacija.
Jau senai itarinejau, kad tu cia tarp musu visu protingiausias
Ka as be taves daryciau.