Dėl interneto problemų
Re: Dėl interneto problemų
nu ka as zinau,kai labiausiai reikia neto savaitgali praktiskai jo nera..gal butu galima suzinot nuo ko cia priklauso tas kritimas butent savaitgaliais??
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Gal galėtum pakelti savo subine ir paskambinti parabolės meistrams?Negi tie numeriai nurodyti šiaip sau - dėl grožio?Kodėl kai man dingo internetas pereitą šeštadienį puse 10 vakaro,paskambinau ir atsiliepė ir dar prieš 10 val vakare jau vėl naudojausi internetu,todėl kad netylėjau ir skambinau,o jeigu tu galvoji kad savaime kas nors susitvarkys,tai labai klysti,į forumą reikia kreiptis,kai žemiau sėdintys nepadeda,tada kaip sakoma kreipiesi aukščiau,o jeigu žemiau sėdintiems tingisi pranešti,tada čia jau tingumą įžvelgiu...Vyts wrote:nu ka as zinau,kai labiausiai reikia neto savaitgali praktiskai jo nera..gal butu galima suzinot nuo ko cia priklauso tas kritimas butent savaitgaliais??
Kaip cia suprast kad vakarais,20:00 beveik neimanoma uzsieniu naudotis. speedtest rodo 600kb/s bet uzsienis vos juda.
Jo ir pingas ziauriai sukiles ir jau ne pirma diena. Youtube net neina normaliai paziureti, zaidimu zaisti irgi..
Buvo problemų pas upstream providerį. Šį savaitgalį i didelę dalį užsienio tinklų buvo sukiles pingas. Problema atrodo jau išspresta, rezultatai matysis vakare._LArX_ wrote:Jo ir pingas ziauriai sukiles ir jau ne pirma diena. Youtube net neina normaliai paziureti, zaidimu zaisti irgi..
Vis dar nesamoningai krauna. Sito isvis nebaigia http://pldx.com/movie/878/Rebellion/
mail4acc wrote:Vis dar nesamoningai krauna. Sito isvis nebaigia http://pldx.com/movie/878/Rebellion/
Sveikas, taip dar ne su visais tinklais geras rysys, kai tik turesiu daugiau ziniu - pranesiu.
na,youtubes irgi beveik neina ziuret
kaip siuo momentu youtube ? Gal netycia galesi patikrint.
kraunat filmuka,10sec uzkrauna,pakimba,ir taip kartojasi
Max 224.KB/s
Avg 118. KB/s
Keista,is kitur 500kb/s siuncia
Max 224.KB/s
Avg 118. KB/s
Keista,is kitur 500kb/s siuncia
Internete žmonės rekomentuoja kartas nuo karto cache prasivalyti.
Gal tau prasivalius (spėjų failų LABAI DAUG pas tave susikaupę) pagerėtų reikalai?
Gal tau prasivalius (spėjų failų LABAI DAUG pas tave susikaupę) pagerėtų reikalai?
ismanau as tuos dalykus. cache pas mane issivalo kiekvieno browsinimo pabaigoj
Cia man vienam kibineja internetas kaip ieini i betkoki puslapi arba kol nepradedi zaisti? Kol pingini viskas normaliai. Bet zaidimu zaisti neina iskart pradeda kibti internetas. Viskas prasidejo vakar vakare ~22-23h
Kiek matau prastoki reikalai su dideliais paketais iki tavo modemo._LArX_ wrote:Cia man vienam kibineja internetas kaip ieini i betkoki puslapi arba kol nepradedi zaisti? Kol pingini viskas normaliai. Bet zaidimu zaisti neina iskart pradeda kibti internetas. Viskas prasidejo vakar vakare ~22-23h
Atnaujinta - radau viena negerove, parasysiu kai pasalinsim, turetu susitvarkyt.
Problema atrodo isspresta, kai galesi patikrink ir patvirtink jei viskas atsistate._LArX_ wrote:Cia man vienam kibineja internetas kaip ieini i betkoki puslapi arba kol nepradedi zaisti? Kol pingini viskas normaliai. Bet zaidimu zaisti neina iskart pradeda kibti internetas. Viskas prasidejo vakar vakare ~22-23h