jam nedaug . ar utele isisiurbus i spranda galvoja kad kitam skauda ....mail4acc wrote:martinuxxxxxxxxxx,siunti tokeis kiekeis kaip reta,ir dar aiskini kad tai nedaug...
Nauji interneto planai
koks cia smeiztas . kaip zmones tankiai niekus pavadina smeiztu . bet manau teisybes yra kad koks penktas filmas pasitaiko geresnis o punpinat srauta tokiais kiekiais . man asmeniskai tie uzsienio filmai tai nepernesu ir neziuriu .tas pats ir rusiski o dar ir rusiski kokybes prastos tai tik akiu gadinimas . kartais man sunus pasiulo is kazkur gaves tai sakau ne ne man cia nesiulyk del tokiu filmu akiu negadinsiu .martinuxxx wrote:Steponai,perskaitęs jusu pranešimo galą,darau išvada,kad susėdę prie bendro stalo kitaip kalbėtume tiek aš tiek jūs,ir dar jūs šmeižiate mus,neturėdamas įrodymu ka mes darome ir ko ne.
.
Aš net neturiu minties ką nors šmeižti. Čia tik diskusija, kur aš išsakau savo nuomonę. Juk tikriausiai nesi iš tų (kaip yababadu), kurie galvoja, kad kitų nuomonių būti negali, o įrodymus ne aš renku ir ne man jų reikėsmartinuxxx wrote:Steponai,perskaitęs jusu pranešimo galą,darau išvada,kad susėdę prie bendro stalo kitaip kalbėtume tiek aš tiek jūs,ir dar jūs šmeižiate mus,neturėdamas įrodymu ka mes darome ir ko ne.
Čia reikėtų padaryti išlyga - nepirks tokie kaip tu, kurių yra gal 3-5% nuo visų abonentųmartinuxxx wrote:O pirkti filmu tikrai nepirks,dar greit,uzdarys lietuviskus torrent,siusimes is uzsienietisku,tai ir mums blogiau mazesnis greitis,ir jums - brangesnis srautas...taip kad gaunasi negerai... o apie tuos sekimus dar keleta metu tikrai to nebus sekimo,interneto vartotoju.
Jiems ir pastatėme ant užsienio kanalo "Quality of service" sistemą, kuri eliminuos p2p paketų įtaką piko metu. Kitu metu kada laisvas srautas - prašau imkite kiek norite, niekas negailės, o ir tas piko metas gal truks milisekundes ar sekundes.
Jeigu įsivaizduoji kaip ši sistema dirba, turėtum suprasti, kad čia yra rojus, tokiems kaip jūs
Nes ne piko metu jūs gausite srauto kelis kartus daugiau, negu tinkle kur tokio reguliavimo nėra
O kas dėl kitų - kiti yra normalūs žmonės, ne interneto manjakai.
Jie ir dabar retai kuris siuntinėjaisi piratinius filmus, o atsiradus tokiai paslaugai, palengva pradės naudotis, nes tai bus patogu ir komfortiška ir tikrai užtikrins malonumą
Bet jeigu ir iš jų atsirastu tokių, kurie retkarčiais pasinaudos p2p kanalais kokiam nors reikalui, tai nieko čia tokio neįvyks - viską sureguliuos "Quality of service" sistema ir niekas to net nepastebės ir netgi jam pačiam bus geriau - galės vienu metu siųsti torentais ir tuo pat metu žiūrėti IP TV, žaisti tinkle, kalbėti per skype ar laisviausiai naršyti internete, ko dabar tikrai nėra.
UAB "Parabolė" direktorius
- martinuxxx
- Aktyvus narys
A ko čia šiandien pas mane taip "prikolnai"
Last edited by stepas.b on Fri Feb 20, 2009 4:35 pm, edited 2 times in total.
Joa, ir tik dabar tepastebėjau, kad suletėjas netas, maniau čia iš torrento taip lėtai siunčia. Beje, pašto dėžutėje, kol nebuvo interneto, radau skelbimuką, kad interneto greičiai žymiai padidėjo parabolės. Rezultatai akivaizdūs :]M-artin wrote:Telšiams tas pats. Apie 15:30 buvo dingęs internetas ir nuo to laiko pasidarė tokie greičiai.
Apie pietus buvo didelė avarija elektros tinkluose. Jau buvau nusprendęs pirkti dizelinį generatorių ir gabenti į stotį, nes nieks dorai nežinojo kada bus suremontuotas gedimas - pakeistas didžiulis transformatorius. Bet pasirodo elektrikai apsisuko gana greit - greičiau negu per valandą. Bet vis viena generatorius užsakėme ir, kai juos pastatysime, tokių šposų daugiau neturėtų būti,nes dingus elektrai jie automatiškai turėtų pasileisti ir dirbti kol baigsis bake kuras - gal kokias 3 paras.
UAB "Parabolė" direktorius
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Ne nu jūs Steponai pavarote...perkate visokius generatorius,kuriu gal prireiks po pusmečio,aišku čia nežinosi kada kokia avarija gali buti,bet vistiek,tai nera taip reikalinga kaip optika,o šiaip ir KL durniuoja... 2 mbps down,ir 0,5 mbps up..Lietuvoje.steponas wrote:Apie pietus buvo didelė avarija elektros tinkluose. Jau buvau nusprendęs pirkti dizelinį generatorių ir gabenti į stotį, nes nieks dorai nežinojo kada bus suremontuotas gedimas - pakeistas didžiulis transformatorius. Bet pasirodo elektrikai apsisuko gana greit - greičiau negu per valandą. Bet vis viena generatorius užsakėme ir, kai juos pastatysime, tokių šposų daugiau neturėtų būti,nes dingus elektrai jie automatiškai turėtų pasileisti ir dirbti kol baigsis bake kuras - gal kokias 3 paras.
- martinuxxx
- Aktyvus narys