Dėl FTP informacijos atnaujinimo ir tvarkymo galimybių.

Moderators: Leonas, steponas

Post Reply
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

nitro wrote:Visu pirma atrodo kad tu cia aiskini tiesiog kas ka turi daryt, ir tavo posakis busi nusalintas pareigu.... tj geriau vapsciai patyletum su nusalinimu nes pats uzrietei nosi ner optikos nedirbsiu o kiti matai turi diena nakti tvarkyti, visu pirma nepamirskim esam zmones vasara atejo n amie maziau sedim o ir tai buna kai negalim, matai jei esi lietuviskai tariant trobsikys tj gal tau ir atrdo kad visi taipoi daugiau nieko neveikia nei sedi prie pc....
Aišku kad aiškinu,jeigu ką yra žmonių sėdinčių kaip aš pagal tavo išsireiškimą "trobšikių" o tokie labiausiai ir tinka šiam darbui,o ne tokie kurie prie PC pasėda 1 val per dieną.Kas dėl užrietimo,ko pats nemeti 7-8 Gb su 110 kB/s,nes pagalvoji kad butu ne kas ane ?Tai aš irgi nemetu,bus optika ir primesiu.Dabar užsiimu kas nedaug užima,kas dėl kitų aš nepasakiau nieko tokio kam sutvarkyti prireiktų greičio,tiesiog reikia padirbėti su klaviatura ir parsiusti ir idėti 20-30 MB kas yra tikrai mažai.Kam atrodo,jog šiam reikalui negalit skirti laiko tiek kiek reikėtų šiam reikalui,galit to darbo atsisakyti,žinau kas norėtų tai dirbti,ir skirtų laiko tiek kiek reikia.

Kas dėl audio,skilties,matau kaip tu dirbi,jei tik dabar tepastebėjai pakitimus,bet tiesiog padariau,pagal save,buvau užmiršęs jog tu dar audio skiltyje esi,taigi pasikartosiu nes jau anksčiau sakiau,tvarkyk kaip nori ir ką nori,man tik palik Albumai LTU skilty daugiau nieko iš audio man nereikia.

nice: pabandyk pasijungti be routerio,jei vistiek nepagerės,tada skambink meistrams ir viskas.
Image
nice
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nice »

tas ir yra kad be routerio veikia :( neisivaizduoju kas yra
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

nice wrote:tas ir yra kad be routerio veikia :( neisivaizduoju kas yra
Jei be routerio veikia parabolė čia nekalta,kažkas yra su tavo routeriu,tik idomu kodėl ir su kitu neveikia normaliai...
Image
nitro
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nitro »

Martinuk tu ir vel pradedi vadovaut.......... Gerai neiaskink kiek kam laiko reikia skirti, pvz mano manymu pakanka ir tos valandos kuria minejei tik ja dar reikia moket isnaudot, o beto pamirsau sakai, as is albumu lt iskerliau i nerusiuota tu asilas kazkoks atejes paemei ir istrynei viska, o po to dar knisa kazka kad nieko nedaroma....
90% dėl avarijų kalti vyrai - Kodėl? Nes mašinų raktelius duoda moterims!
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

Gal ir pakanka,bet kai man reiks 3 kategorijas aptarnaut,tikrai man neužteks,kas dėl nerušiuota,ten modifikavimo data buvo bene 2007 kiek atsimenu,tai kam tokių bereikia ?Iš vis iš muzikos ten viską reiktų trinti lauk,bet manau jei ištrinti tai į vietą idėk naujos,kadangi nėra ką dėti,tai ir netrinu.
Image
nitro
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nitro »

Zinai pasakau nosies isvis i audio nekisk, nes pasirinkai savo 2 temas tau ir pakaks.....
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

nitro wrote:Zinai pasakau nosies isvis i audio nekisk, nes pasirinkai savo 2 temas tau ir pakaks.....
Gal nebeaiškink tu man direktoriau?LT albumai mano - toliau daryk ka nori,nieko neliesiu,ir dar ponaiti priminsiu,jog ištryniau su ta mintim,jog niekas neadministruoja daugiau audio skilties,taigi buk ramus kaip vilkas daugiau nieko neliesiu tik LT albumus.
Image
nitro
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nitro »

Na manau mes ryt mokykloje rimciau pakalbesim....
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

nitro wrote:Na manau mes ryt mokykloje rimciau pakalbesim....
Sėkmės.
Last edited by martinuxxx on Mon May 19, 2008 10:52 pm, edited 1 time in total.
Image
M-artin
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by M-artin »

:D
Galima kitam protingai patarti, bet negalima kito išmokyti protingai elgtis.
natrix
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by natrix »

Gerai dar, kad ne darželyje rimtai kalbėsit... Baikit čia pjautis, kaip katinai per morčių. Negi Monteniui teks kiekvienam suteikt prieigą tik prie kokio vieno, atskiro aplankaliuko, kad dabar jau nebesugebat žmogiškai susitart?
Image Image
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

natrix wrote:Gerai dar, kad ne darželyje rimtai kalbėsit... Baikit čia pjautis, kaip katinai per morčių. Negi Monteniui teks kiekvienam suteikt prieigą tik prie kokio vieno, atskiro aplankaliuko, kad dabar jau nebesugebat žmogiškai susitart?
Kad aš jam lietuviškai pasakiau,daryk ką nori ir kaip nori,man LT albumus palik i psio,jam nedaeina,ar kažin kas yra,neįsivaizduoju.
Image
nitro
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nitro »

Ryt daeis....
nice
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nice »

nu martinuxxx daejo? :lol:
M-artin
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by M-artin »

Aš šiaip kitų nuomonės galiu paklaust? Kaip jums software skiltis atrodo? :)
Galima kitam protingai patarti, bet negalima kito išmokyti protingai elgtis.
Post Reply