Aišku kad aiškinu,jeigu ką yra žmonių sėdinčių kaip aš pagal tavo išsireiškimą "trobšikių" o tokie labiausiai ir tinka šiam darbui,o ne tokie kurie prie PC pasėda 1 val per dieną.Kas dėl užrietimo,ko pats nemeti 7-8 Gb su 110 kB/s,nes pagalvoji kad butu ne kas ane ?Tai aš irgi nemetu,bus optika ir primesiu.Dabar užsiimu kas nedaug užima,kas dėl kitų aš nepasakiau nieko tokio kam sutvarkyti prireiktų greičio,tiesiog reikia padirbėti su klaviatura ir parsiusti ir idėti 20-30 MB kas yra tikrai mažai.Kam atrodo,jog šiam reikalui negalit skirti laiko tiek kiek reikėtų šiam reikalui,galit to darbo atsisakyti,žinau kas norėtų tai dirbti,ir skirtų laiko tiek kiek reikia.nitro wrote:Visu pirma atrodo kad tu cia aiskini tiesiog kas ka turi daryt, ir tavo posakis busi nusalintas pareigu.... tj geriau vapsciai patyletum su nusalinimu nes pats uzrietei nosi ner optikos nedirbsiu o kiti matai turi diena nakti tvarkyti, visu pirma nepamirskim esam zmones vasara atejo n amie maziau sedim o ir tai buna kai negalim, matai jei esi lietuviskai tariant trobsikys tj gal tau ir atrdo kad visi taipoi daugiau nieko neveikia nei sedi prie pc....
Kas dėl audio,skilties,matau kaip tu dirbi,jei tik dabar tepastebėjai pakitimus,bet tiesiog padariau,pagal save,buvau užmiršęs jog tu dar audio skiltyje esi,taigi pasikartosiu nes jau anksčiau sakiau,tvarkyk kaip nori ir ką nori,man tik palik Albumai LTU skilty daugiau nieko iš audio man nereikia.
nice: pabandyk pasijungti be routerio,jei vistiek nepagerės,tada skambink meistrams ir viskas.