Internetas Telsiuose
- martinuxxx
- Aktyvus narys
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Įdomiai įdomiai...gal jis turėjo omeny Plungės ir Telšių sujungimą su Lietuvos Energija, bet ne "šviesolaidį iki namo". Ir kuris čia taip pasakė Trepkevičius ar Bernotas?mnds wrote:man tai kazkaip atrodo kad greiciau meistriukas optimistas nes kazkaip nenoriu tiketi kad steponas imtu ir sakytu meistriukams kad jie nuteiktu vartotojus kad neuzilgo optika bus
O galbūt pats skaitinėja forumą ir ką nors ne taip nužiūrėjo...
Galima kitam protingai patarti, bet negalima kito išmokyti protingai elgtis.
http://www.parabole.lt/modules.php?name ... age&pid=34mnds wrote:galetu steponas padaryti akcija: "atvesk i parabole vartotoja ir gauk menesi nemokamo interneto"
pasiskaityk 12 punkta
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Negausiu aš nieko,kadangi šiuolaikiniai žmonės yra labai pavydus,tikrai neužtars nė žodelio kad kažką tu gautum nemokamo,o ne jis Taigi,norint gauti tą mėnesį nemokamai žmogus kuris užsisako internetą turi pasakyti kad aš ji rekomendavau,o jis tikrai to nesakys,nes taip aš gausiu tą interneto mėnesį nemokamai.
O turėtų viskas buti kitaip,aš parašau privačia žinutę Steponui su žmogaus vardu,pavarde,adresu ir kai tik jis isiveda parabolės interneta(Steponui apie tai dar kartą pranešu),Steponas uždeda mėnesį nemokamo interneto.Na bet yra kaip yra,ir bent jau man ta akcija niekam tikusi.
Taigi nuo tada kada atsirado šita akcija,tai jau bus antras parekomenduotas žmogus.
O turėtų viskas buti kitaip,aš parašau privačia žinutę Steponui su žmogaus vardu,pavarde,adresu ir kai tik jis isiveda parabolės interneta(Steponui apie tai dar kartą pranešu),Steponas uždeda mėnesį nemokamo interneto.Na bet yra kaip yra,ir bent jau man ta akcija niekam tikusi.
Taigi nuo tada kada atsirado šita akcija,tai jau bus antras parekomenduotas žmogus.
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Idomu butu sužinoti kodėl šianakt iš 20 i 21 dieną,nebuvo padvigubinti greičiai?Kame reikalas?
EDIT: Taip jau išėjo kad 00:52 tiesiog mano akyse nuo 319 kB/s šoktelėjo iki 630 kB/s,taigi greičiai buvo padidinti.
Kyla klausimas kodėl 00:52,o ne 00:00,gal laikrodis pagal kurį greičiai yra padidinami vėjus rodo?Lauksiu rytoj Stepono atsakymų.
EDIT: Taip jau išėjo kad 00:52 tiesiog mano akyse nuo 319 kB/s šoktelėjo iki 630 kB/s,taigi greičiai buvo padidinti.
Kyla klausimas kodėl 00:52,o ne 00:00,gal laikrodis pagal kurį greičiai yra padidinami vėjus rodo?Lauksiu rytoj Stepono atsakymų.