Nauji interneto planai

Moderators: Leonas, steponas

Ar nauji planai yra konkurencingi KL ir TEO optinių tinklų planams?

Konkurencingi - pranešesni
10
43%
Panašūs - apyligiai
8
35%
Blogesni
4
17%
Negaliu pasakyti
1
4%

Total votes: 23

martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

Kad pas jusu užsilike kabeliniai tinklai niekam neidomu,todėl bendrai paėmus šie greičiai yra niekiniai,o jeigu ką ir apgaunate,tai neišmanėlius kuriu nera daug,dvigubai tai dvigubai,bet kad buvo kruopos...256 kbps... ir 2 padidinimas nelabai ką ir jaučiasi...
Image
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

martinuxxx wrote:o jeigu ką ir apgaunate,tai neišmanėlius kuriu nera daug
Tai kad dar reikėtų pagalvoti kurie čia neišmanėliai yra :twisted:
Ar tie gal 10-20 interneto manjakų kurie suvilioti migdolais pabėgo į KL, ar tie kurie naudojasi viskuo, aišku nelaikydami namuose piratinių serveriu su warez'u, ir vargo nemato :?
Negalvok, kad čia forume yra daug skundų, tai ir bėga visi šniūrais iš mūsų :lol: :lol: :lol:
Čia žmonės tam ir ateina, kad man tiesiai savo bėdas išsakytų. O juk daugums tik užeina, paskaito naujiens ir išeina, o dar daugiau yra tokių kurie įjungia kompą pusvalandžiui kartą į savaitę ir to jiems pilnai pakanka :?
Jie net nežino kas tas greitis ar megabaitai yra :)

Po tokių kalbų, kad iš tavęs gali visą parą keliauti 50 Mbps srautas su piratine produkcija, kilo man tokia mintis - ar nereikėtų mums čia surengti lažybas dviem punktais:
:arrow: ar papulsi tu į pirmą 10-tuką tų, kuriuos paims neužilgo už kiaušių
:arrow: ar atims visą tėvų turtą ir patubdys tave į cype kokiems 5 metams "autorinių teisių moksluose pasitobulinti"
:twisted: :twisted: :twisted:
Last edited by steponas on Fri Feb 13, 2009 8:38 pm, edited 1 time in total.
UAB "Parabolė" direktorius
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

Aš nieko nesakau,kad visi tik bėga iš parabolės.

O kas dėl maniakų tai jūs neteisingai išsireiškėte.Tai žmonės kurie pilnai išnaudoja paslaugą kurią perka,ir dėl šios priežasties tiekėjui interneto nebelieka pelno,ar net tenka kitu saskaita jį išlaikyti,tačiau pats interneto tiekėjas atsuka greitį,ir turi apskaičiuoti kad jam apsimokėtų,todėl jūs jokių priekaištų reikšti negalite.

Pas mane namie serveris ? :lol: Nejuokaukite,juk niekam nepaslaptis kad didzioji dalis internautų piratauja,o iš manęs tokie srautai,nevaikšto,kad serveris stovėtų...

Tie kurie naudojasi,viskuo,jiem pilnai pakaktu pigiausio plano,bet jie ant tiek nedamasto nes kasininke pasako kad populiariausias yra 40 lt planas,todel dauguma jį ir ima,nors nežino kad jų poreikius patenkintų ir tas po 25 lt...va tokiais atvejais jums išeina geras biznis,ir jūs norite kad kuo daugiau tokių "mulkių" būtų... viską suprantu,kiekvieno iš mūsų nagai į save lenkti :lol: Viskas normalu,tik tiek kad nereikia,čia pudrinti akis,ir pykti,kad kažkas išnaudoja,jūsų siūlomus resursus 100 % didžiają paros dalį.

Jūs kažkodėl labai prastos nuomonės apie mane,skaitėte ką aš rašiau?Su 50 mbps,nežinau kiek butu galima duomenu per para parsiusti,bet kur juos dėti?Apie tai ir kalbu,kad per dieną 15-20 min išnaudoji srauto,parsisiunti pora filmu,ir daugiau jis nereikalingas,o jus man bandote pripiršti kad aš viska iš eilės siunčiuosi...patikėkite,yra kas ir 0,5 TB prasuka per dieną...

kalbu apie pagrindinius dėjikus i torrent svetaines.Ir juolab paskutiniu metu turedamas 250 kB/s as parsisiunciu daug? :D man 4-5 GB i diena nera daug,jums gal kitaip atrodo,kadangi mus skiria didelis amžiaus skirtumas...Ir dar siulau pasižiūrėti,ar plungėje esantys ant optikos žmonės visi iki 1 GB teparsisiunčia,neabejoju kad yra tokiu kurie 10-20 GBo gal ir daugiau parsisiunčia,ir tokiu rastume ne vienetus,o dešimtis ;) Aš jokių serverių statyti nežadu,nesu ant tiek durnas kaip jums atrodo.

O išsiuntimas tiesiog tam reikalingas,kad parsisiuntes filma,palieki ijungta P2P programa,kad ratio pasikeltu,ir kiti galetu atsisiusti,ir dažniausiai keleta valandu išsiuntimo greitis buna didelis,todel ir sakau,kad uploado duomenu daugiau ir prasisuka,o ne dėl to kad serveri turiu ar dar kažką.
Last edited by martinuxxx on Fri Feb 13, 2009 8:51 pm, edited 1 time in total.
Image
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

martinuxxx wrote:O kas dėl maniakų tai jūs neteisingai išsireiškėte.Tai žmonės kurie pilnai išnaudoja paslaugą kurią perka
Kaip tik labai tinkamas terminas pavadinti, nes tik manjakas gali suėsti 100...1000 kartų daugiau, negu normalūs žmonės :lol: :lol: :lol:
Bet jau dabar man tas nebaisu - tokiais atvejais, kada tas pradės trukdyti normaliems servisam, jūsų p2p paketai atsidurs eilės gale, nes "quality of service" sistema jau įdiegta ant užsienio yra, o reikės ir Lietuvos tinklams tokią pat pastatysiu. Niekas išskyrus jus manjakus to net nepastebės, o man dėl jūsų kepenų neskauda - naudos iš jūsų apskritas nulis. Nors ir jūs to realiai nepajusite, nes tie stabdymai truks neilagai, nebent kas mūsų internetą dar su 10 kaimynų dalinatės.
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

martinuxxx wrote:Jūs kažkodėl labai prastos nuomonės apie mane,skaitėte ką aš rašiau?Su 50 mbps,nežinau kiek butu galima duomenu per para parsiusti,bet kur juos dėti?Apie tai ir kalbu,kad per dieną 15-20 min išnaudoji srauto,parsisiunti pora filmu,ir daugiau jis nereikalingas,o jus man bandote pripiršti kad aš viska iš eilės siunčiuosi...patikėkite,yra kas ir 0,5 TB prasuka per dieną...
Tai kas čia rašo, kad beveik kiaurą parą UP kanalas yra naudojams :twisted:
Tai kaip toks įrenginys vadinasi, iš kurio duomenys 50 Mbps srautu kiarą parą važiuoja, nes juo naudojasi tūkstančiai žmonių :twisted:
martinuxxx wrote:Aš jau ir išsigandęs,buvau,bet jus paskaičiuokite su 50 mbps,mano duokle 10-15 GB/dienai parsisiusiu per ~pusvalandi visu kitu metu kanalas laisvas bus ;),na aišku apie išsiuntima nekalbu,nes jis visada beveik naudojamas,t.y apie ~18 val. per para...
Last edited by steponas on Fri Feb 13, 2009 8:57 pm, edited 1 time in total.
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

Nebėra,taip kaip tais laikais kai parabolėje buvau,tiek duomenu nebeprasuku...

Ši statistika nuo pirmos dienos vedama kada i KL išėjau:

Image

Taigi per paskutinius 30 dienų,parsisiunčiau 90 GB padalinkim ant 30 dienų,ir 3 GB yra labai daug?Išsiuntimo kiek daugiau,nes viena filma kartais parsisiuncia santykiu 1:10 ar 1:20 todel taip ir gaunasi...ir aš nematau iš kur čia kokie nors kosmosai,ar nenormalus pumpinimai...
martinuxxx wrote:Aš jau ir išsigandęs,buvau,bet jus paskaičiuokite su 50 mbps,mano duokle 10-15 GB/dienai parsisiusiu per ~pusvalandi visu kitu metu kanalas laisvas bus ;),na aišku apie išsiuntima nekalbu,nes jis visada beveik naudojamas,t.y apie ~18 val. per para...
[/quote]

steponas wrote:Tai kas čia rašo, kad beveik kiaurą parą UP kanalas yra naudojams :twisted:
Tai kaip toks įrenginys vadinasi, iš kurio duomenys 50 Mbps srautu kiarą parą važiuoja, nes juo naudojasi tūkstančiai žmonių :twisted:
O jus nepagalvojate kad up kanalas gali veikti tik 100 kB/s greiciu,jei visi ta filma parsisiunte ? :lol:
Last edited by martinuxxx on Fri Feb 13, 2009 8:59 pm, edited 1 time in total.
Image
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

[/quote]

steponas wrote:Tai kas čia rašo, kad beveik kiaurą parą UP kanalas yra naudojams :twisted:
Image
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

martinuxxx wrote:O jus nepagalvojate kad up kanalas gali veikti tik 100 kB/s greiciu,jei visi ta filma parsisiunte ? :lol:
Ne - aš pagalvojau, kad iš tavęs 50 Mbps visą parą, kaip iš kokio galingo serverio su daug warezo, iškeliauja :)
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

steponas wrote:
martinuxxx wrote:O jus nepagalvojate kad up kanalas gali veikti tik 100 kB/s greiciu,jei visi ta filma parsisiunte ? :lol:
Ne - aš pagalvojau, kad iš tavęs 50 Mbps visą parą, kaip iš kokio galingo serverio su daug warezo, iškeliauja :)
Oj ne tikrai ne taip žiauriai,baikite :lol: 50 Mbps gerumas tas kad nori filma paziuret,paspaudei,ir po keliu min. turi,o ne valanda ar 2 laukti kol parsius,va kur malonumas !
Image
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

martinuxxx wrote:Tie kurie naudojasi,viskuo,jiem pilnai pakaktu pigiausio plano,bet jie ant tiek nedamasto nes kasininke pasako kad populiariausias yra 40 lt planas,todel dauguma jį ir ima,nors nežino kad jų poreikius patenkintų ir tas po 25 lt...va tokiais atvejais jums išeina geras biznis,ir jūs norite kad kuo daugiau tokių "mulkių" būtų...
Aš kaip tik galvoju, kad tai normalūs žmonės yra - nesuka sau galvos dėl kelių litų ir nebėgioja kur centas pigiau ar kur greitis didesnis, kad tuo labiau jam tas ir nereikalinga.
O vat tokus syderius kaip tu, tai jau gal ir mulkias galima vadinti, nes jūs dėl kelių litų visu savo turtu ir laisve rizikuojate :)
Aš vat irgi naudojuosi kartais torentais, bet sumoku kelis litus ir nesuku galvos - parsisiunčiau ir išjungiu. O tuo labiau pats nieko nededu, todėl mano pėdsako ir nepalieka. O vat jūsų dėjikų failiukai serveryje sėdi ir bet koks asilas, areštavęs serverį, nustatys kas ten tie piratai yra :twisted:
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

steponas wrote:
martinuxxx wrote:Tie kurie naudojasi,viskuo,jiem pilnai pakaktu pigiausio plano,bet jie ant tiek nedamasto nes kasininke pasako kad populiariausias yra 40 lt planas,todel dauguma jį ir ima,nors nežino kad jų poreikius patenkintų ir tas po 25 lt...va tokiais atvejais jums išeina geras biznis,ir jūs norite kad kuo daugiau tokių "mulkių" būtų...
Aš kaip tik galvoju, kad tai normalūs žmonės yra - nesuka sau galvos dėl kelių litų ir nebėgioja kur centas pigiau ar kur greitis didesnis, kad tuo labiau jam tas ir nereikalinga.
O vat tokus syderius kaip tu, tai jau gal ir mulkias galima vadinti, nes jūs dėl kelių litų visu savo turtu ir laisve rizikuojate :)
Aš vat irgi naudojuosi kartais torentais, bet sumoku kelis litus ir nesuku galvos - parsisiunčiau ir išjungiu. O tuo labiau pats nieko nededu, todėl mano pėdsako ir nepalieka. O vat jūsų dėjikų failiukai serveryje sėdi ir bet koks asilas, areštavęs serverį, nustatys kas ten tie piratai yra :twisted:
Manęs dėjikų sąraše nebėra,todėl aš nieko nededu.O dėl seedinimo galiu ir neseedint,esant reikalui,nes ratio pakankamas,bet šiaip nesunku padėti kitiem atsisiusti :oops:

Dėl tų bėgiojimų: dėl to ir bėgom,kad greičiau atsisiūsti,bet taip jau yra bėgi nuo vilko,atbėgi pas mešką :lol: O nebėgioja,tie kurie tik žinias skaito... ;)
Image
mail4acc
Narys
Narys

Post by mail4acc »

martinuxxxxxxxxxx,siunti tokeis kiekeis kaip reta,ir dar aiskini kad tai nedaug...
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

mail4acc wrote:martinuxxxxxxxxxx,siunti tokeis kiekeis kaip reta,ir dar aiskini kad tai nedaug...
Tikrai kad nedideliais,~90 GB per menesi tai nedaug :)
Image
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

martinuxxx wrote:O nebėgioja,tie kurie tik žinias skaito... ;)
Aš sutinku, kad greitis turi buti net piko valandomis toks, kad žmogus be vargo galėtų HD formate filmą per savo namų kino sistemą pasižiūrėti, kaip tai daro mano dukra su žentu Švedijoje. Ten pas juos yra kažkur apie 7 mbps ir daugiau jiems nereikia. Moka sau už kabelinę TV ir internetą municipaliteto nustatytus mokesčius, kurie skaičiuojami kartu su aplinkos tvarkymu, šiukšlių išvežimu ir t.t. Jis net dorai nežino kiek ten kam išeina ir net mintis nekyla eiti ir aiškintis - jam ir taip gerai.
O namie turi 160 cm įstrižainės CHARP televizorių, prijungtą per specialų priedėlį prie interneto, ir namų kino sistema YAMAHA su Blu-ray grotuvu ir Dolby Digital 5.1 garsu su baisinėm kolonkėm gal 1,5 metro aukščio.
Va aš suprantu, kad jam yra aktualu turėti greitą internetą, nes užsisako žmogus HDTV filmus Ful HD formate po 10 Eurų vienam pažiūrėjimui ir norisi tuos Eurus kaip reikiant smagiai išnaudoti ir jeigu jam trūkčiotu garsas arba vaizdas, tai firma pati tuo greit pasirūpintų, nes parduoti filmų nebegalėtų, o iš čia juk liūto dalis pelno gaunama yra.
O jūs ką - pinigų nenorite mokėti, o ir nėra kam, parsisiunčiate kokį vogtą 10 kartų suspaustą filmą šūdinu garsu ir žiūrite per savo monitorių kaip špyga ausines užsidėję. Sakykit kur čia malonumas yra, nors kaip suprantu tu net 2 - 3 tokius filmus į diena žiūri vis bandydamas gal geras papuls :)
Čia tas pats kai sovietų laikais musiškiai nuvažiuodavo į užsienį. Visi gido klausia: kur čia yra raudonųjų žibintų kvartalas :?:
O pinigų tai mokėti nenori, mažai keičia - geriau jau šmutkių prisipirks. Nu ir slankioja paskui po tą kvartalą į kekšes pro langus ir plyšius žiūrėdami - gal ką nors pamatys ir alkį grįžę vieni (tokiu būdu kaip čia išbanintas iš fotumo narys minėjo) numalšins :lol: :lol: :lol:
Aišku dabar jūs lyg ir nekalti esate - nėra pasiūlos ir tokių paslaugų, nors TEO jau kažką panašaus turi, tik ten nėra tiesioginis žiūrėjimas, o dar parsisiųsti reikia, kas yra labai nepatogu, nes vis vien laukti reikia. O čia peržiūrėjai kartą savaitėje ar mėnesyje filmų sąrašą, sudėjai paukščiukus kurių filmų nori, paspaudei "Yes" ir toliau, kaip www.tiketa.lt bilietus parduoda – internetu per savo banką apmoki. O paskui, kai grįžti po darbo ar savaitgaliais, norimu laiku jungiesi sistemą ir žiūri. Nei laukti, nei daugiau kuom rūpintis.
Va taip ir pas mus 90-95% žmonių netolimoje ateityje tuo naudosis, o tokiems žiurkėnams kaip jūs, beliks toliau sau dročintis vagiant iš visokių pasviečių nežinia kokį šlamštą ir vis bandyti gal ką gero pamatysit :twisted:
Bet čia nereikia bijoti, tai ne liga ir tikrai su metais praeis ;)
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

Steponai,perskaitęs jusu pranešimo galą,darau išvada,kad susėdę prie bendro stalo kitaip kalbėtume tiek aš tiek jūs,ir dar jūs šmeižiate mus,neturėdamas įrodymu ka mes darome ir ko ne.

O pirkti filmu tikrai nepirks,dar greit,uzdarys lietuviskus torrent,siusimes is uzsienietisku,tai ir mums blogiau mazesnis greitis,ir jums - brangesnis srautas...taip kad gaunasi negerai... o apie tuos sekimus dar keleta metu tikrai to nebus sekimo,interneto vartotoju.
Image
Post Reply