Dėl FTP informacijos atnaujinimo ir tvarkymo galimybių.

Moderators: Leonas, steponas

Post Reply
nice
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nice »

bendziau kelias naujausia ir biski senesne
p.s susitvarkiau su filezilla veikia
M-artin
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by M-artin »

Nu nežinau, nežinau Nice, trūksta tvarkos pas tave FTP. Programas keli be folderių, palaidas, kažkaip nei šis nei tas. :D Ir dar durnokai atrodo tas tavo nickas prie kiekvieno folderio. Tiek siekiai šito posto, tai galėtum į jį truputį ir atsakingiau žiūrėt. :roll: Sakiau, kad mūsų politika nebūtų sutapusi. ;)
Galima kitam protingai patarti, bet negalima kito išmokyti protingai elgtis.
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

Norėčiau ir aš pastabų pareikšti:
1. Ne prie visų programų yra prirašytos jų versijos
2. Kam dėti Alkoną jei jau yra Anglonas,juk Anglonas pataisyta versija.
3. Kam laikyti tuščią Windows.Vista.Lite - Flatro aplanką ?
4. Kam dėti freeware (nemokamas) programas? Jas galima laisvai parsisiūsti iš interneto,išimtis galėtų būti taikoma didelės apimties failams (500 MB ir daugiau) Tik ne skypei :lol:
5. Kam laikyti senesnes versijas,jei pats idėjai naujesnę?Būtų žaidimas,tai suprantama gali naujos versijos nepavežti kompiuteris,bet čia - programos.
6. Jei guli Internet Explorer 6 versija,tai jei yra naujesnė versija reikėtų ją įdėti.

Taigi manau pakankamai priežasčių tave versti iš posto,juolab kad kaip suprantu M-artin norėtų šiuo reikalu užsiimti.

Deja Steponas taves taip greit nepaims ir neišmes,tad turi kokią savaitėlę susitvarkyti,jei ne,busi pašalintas iš pareigų.

Be to susidaro įspūdis,jog nelabai turi laiko,užsiimti šiuo reikalu,jei klystu paneik tai darbais o ne žodžiais.

Tai pat noriu pranešti,jog kol nebus optikos atnaujinsiu tik audio/Albumai LTU skiltį,o kitose man priklausančiose palaikysiu tvarką.
Kai tik bus ivesta optika,pilnai darbą pradėsiu ir kitose.
Image
M-artin
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by M-artin »

martinuxxx wrote:
Taigi manau pakankamai priežasčių tave versti iš posto,juolab kad kaip suprantu M-artin norėtų šiuo reikalu užsiimti.
Nieko versti nereikia. :D Pasakėm čia savo pastabas ne iš blogos valios. Tikėkimės susigriebs ir nedarys tokių grubių klaidų daugiau. :) O jei tikrai nebeonrės tvarkytis jis žinos kur kreiptis. ;)
Galima kitam protingai patarti, bet negalima kito išmokyti protingai elgtis.
nice
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nice »

dekui visiem uz kritika bet martinuxxx kam reikia exploterio tavo kalboje jis jug irgi nemokamas? ;/ nesijaudink wista dabar dar tebekelia o pagalvok iskur greiciau skype parsisiusti is ftp ar is svetaines :) del narsykliu tai visos jos greit pasirodis ftp serveryje :)
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

Gerai nice laukiam tavo darbų 8)
Image
nice
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nice »

pastebejau prikola savo naudai aisku :) prisijungiu su savo loginu prie ftp radedu kelt failus kelia prisijungiu dar karta kaip anonimas prie ftp ir dar kita faila kelt galiu :D kazkas naujo :)
nitro
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nitro »

Kiek pameno audio sritis mano :)
90% dėl avarijų kalti vyrai - Kodėl? Nes mašinų raktelius duoda moterims!
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

nitro gerai,pameni,tik aš LT albumus kuruoju,visa kita tavo,daryk ką nori 8)

Nice: taip galima prisijungti,2 kartus vienu metu,bet greitis per pusę dalijamas...tad naudos jokios.
Image
nice
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nice »

dalijamas? nepastebejau vienam ~100kB/s kitam 80kB/s :roll:
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

o man ne jei 2 pajungiu 55 kB/s
Image
nitro
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nitro »

martinuxxx wrote:
Deja Steponas taves taip greit nepaims ir neišmes,tad turi kokią savaitėlę susitvarkyti,jei ne,busi pašalintas iš pareigų.
Man idomu kas tave sio projekto vadovu paskyre, kad turi teise net ir "nuversti is posto, kadangi pradejei lt raidem asyt nereiskia kad jau esi auksciau musu ir gali veikti ka nori ir kaip nori....
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

nitro wrote:
martinuxxx wrote:
Man idomu kas tave sio projekto vadovu paskyre, kad turi teise net ir "nuversti is posto, kadangi pradejei lt raidem asyt nereiskia kad jau esi auksciau musu ir gali veikti ka nori ir kaip nori....
Jei kas nepatinka,gali čiuožti lauk.Visų antra skaityti išmok.
martinuxxx wrote:Deja Steponas taves taip greit nepaims ir neišmes..
Apie kokius dar vadovus reikia kalbėti,jei juodu ant balto parašyta,Steponas išmes o ne aš,gal kitą kartą nepulk,neįsitikinęs jog puli pagįstai.

Papildyta: Tai nice sakyk ka tiek veiki,jog negalėjai net mano išvardytų problemų sutvarkyti ?
Image
nitro
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nitro »

Visu pirma atrodo kad tu cia aiskini tiesiog kas ka turi daryt, ir tavo posakis busi nusalintas pareigu.... tj geriau vapsciai patyletum su nusalinimu nes pats uzrietei nosi ner optikos nedirbsiu o kiti matai turi diena nakti tvarkyti, visu pirma nepamirskim esam zmones vasara atejo n amie maziau sedim o ir tai buna kai negalim, matai jei esi lietuviskai tariant trobsikys tj gal tau ir atrdo kad visi taipoi daugiau nieko neveikia nei sedi prie pc....

ir dbr ziuriu kazkas kisa nagus i audio papke nebeliko kategoriju, nauju atsirado.
nice
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nice »

reikejo kaip sakiau daryt vienas apsiima audio kitas kita trecias games ir viskas gerai butu buve nors as nesiskundziu viskas tvarkoj.
p.s. ziekit vyrai kas gali but jei netas dingineja kai esu per routeri pasijunges sau narsau ir dingsta trumpam tada refresh padarau ir vel isijungia sendien galvojau jog routeris kaltas nunesiau pasiemiau kita bet ziuriu tas pac ;/ nejaugi parabole gryba pjauna ? ... bet nelabai norisi tiket
Post Reply