Plunges KTV optinio tinklo statyba
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Yra yra, srauto jei kas truputį papirks ir vėl "skraidysit". Jei gali parodyk, ką rodo BITĖS greitomatas (www.tinklomatas.lt/greitomatas) ir speedtest į Kauno serverį.
Galima kitam protingai patarti, bet negalima kito išmokyti protingai elgtis.
Šią minutę situacija lyg ir geresnė:
Tačiau dažniausiai šių dviejų matuoklių parodymai labai skiriasi: tinklomatas beveik visada rodo, kad viskas tvarkoj, o speedtest - realią situaciją. Taip pat testavimas į Kauną visada būna geras, tačiau naršant tokios spartos nesijaučia. Atsirado ir dar kita problema prieš kokią savaitę - krovimas neregėtai ilgai įsibėgėja, tarsi naršyklė, prieš pradėdama krauti dar lauktų kol suskaičiuosi iki dešimties. Kaip ten bebuvę, tikrai negaliu sakyti, kad viskas gerai. Po kelių valandų patestuosiu dar.
P.S. Šiaip tai Parabolė tikrai parodė išskirtinį dėmesį (už ką esu labai dėkingas) ir jau anksti ryte radau meistriuko skambutį ir tą optika iš visų jos norinčių barake turbūt atsirado pas mane patį pirmąjį.
Tačiau kartoju: pavydėti (bent jau šiuo metu) tikrai nėra ko
Tačiau dažniausiai šių dviejų matuoklių parodymai labai skiriasi: tinklomatas beveik visada rodo, kad viskas tvarkoj, o speedtest - realią situaciją. Taip pat testavimas į Kauną visada būna geras, tačiau naršant tokios spartos nesijaučia. Atsirado ir dar kita problema prieš kokią savaitę - krovimas neregėtai ilgai įsibėgėja, tarsi naršyklė, prieš pradėdama krauti dar lauktų kol suskaičiuosi iki dešimties. Kaip ten bebuvę, tikrai negaliu sakyti, kad viskas gerai. Po kelių valandų patestuosiu dar.
P.S. Šiaip tai Parabolė tikrai parodė išskirtinį dėmesį (už ką esu labai dėkingas) ir jau anksti ryte radau meistriuko skambutį ir tą optika iš visų jos norinčių barake turbūt atsirado pas mane patį pirmąjį.
Tačiau kartoju: pavydėti (bent jau šiuo metu) tikrai nėra ko
Televizijos kabelis netinka Išgręžė ploną skylutę per sieną ir tiesiai nuo stogo iki kompo nutiesė kabeliuką, kuris yra daug plonesnis už TV kabelį. Ant stalo, kai neliko modemo su visa laidų raizgalyne, pasidarė kažkaip labai erdvunatrix wrote:Jau vien dėl galimybės užsidėt tokį parašą kaip ,,UAB "Parabolė" klientas OPTINIAM tinkle" yra ko pavydėt Man, o manau ir daugeliui kitų forumo dalyvių, akmuo nuo širdies nukrito pamačius tavo, stepas.b, tokį parašą
Tiesa, norėjau paklaust, vedant optika bute tampė naujus laidus ar kaip
Aišku, tai yra nepalyginamai geriau už KTV tinklą, bet didelių stebuklų tikrai kol kas nėra. Be kita ko, taip ir likau nesupratęs: pirko Steponas to atpigusio srauto ar dar nepirko?