ech pazhadai, pazhadai... shiaip Steponas zhadejo, kad viskas nuo sausio 1d pasikeis, na praejo lygiai puse metu, dabar lygtai jau kazhkas juda ta linkme... kaip sakoma geriau veliau nei niekada ...
PC: (B2500+/1024MB/300GB/GF6600GT/19'/5.1MegaWorks)
---Internet: Parabole RiP/X'as D-3
---Playing: Heroes 5
Console: Playstation2(Mod:DMS3/HDD-120GB/LAN)
---Playing: World Racing 2
Nu laukiam laukiam, netgi laiska gavau kad nuo liepos 1d. bus tie nauji planai.
Cia radau mv puslapy :
2006 06 10 NAUJIENA! Norime Jus informuoti, kad 2006 m. gegužės mėn. įsigijome UAB "Šilainių kabelinė televizija" iš UAB "Parabolė". Tikimės, jog gerokai spartesni ir pigesni naujieji mokėjimo planai daug geriau atitiks Jūsų lūkesčius !
Taigi nekantriai laukiu
Mane perjunge sheip nzn rashe kas ar ne, bet jau kai busi perjungtas yjungus kompas nebus neto. Paspaudus ant narshykles ishmes naujus duomenis ten wiskas paaishkins, tada tik kompa restart ir - wuolia nauji interneto greiciai jau tawo...
taigi mane irgi katik perjungė,tai dabar man jau nebegalioja interneto mb ribojimas ar vis dar ribojamas šį menesį?mano planas buvo i4 dabar bus m1,tik va dėl to ribojimo neaišku
ecoz wrote:taigi mane irgi katik perjungė,tai dabar man jau nebegalioja interneto mb ribojimas ar vis dar ribojamas šį menesį?mano planas buvo i4 dabar bus m1,tik va dėl to ribojimo neaišku
paskambinau katik nurodytu numeriu į informaciją-viskas nebėr limito