su A-1. ir paskutinias kelias savaites daugiau nei 50kBs nematydavau. daugiau 100kBs nebuvau mates niekad. dabar iki 200kBs kyla.M-artin wrote:O kas tave džiugina? Nejaugi tu su A-2 planu sėdi?
Dėl interneto kokybės Telšiuose
- yabadabadu
- Aktyvus narys
- yabadabadu
- Aktyvus narys
ne, tame ir reikalas kad 200kBs be paraboles. ir dar karta galiu pasikartotit: taves 200kBs greitis nestebina kai tau priklauso tik puse to. o kitiems tai ir 50kBs budavo svente nes buna kai ant 30kBs siuncia :/ teisybes nebuvo ir nebus parabolej...M-artin wrote:mmm...man visada taip būdavo. Gal kartais kai pakyla virš 200kB/s siunti ir iš kokio Parabolės vartotojo.
lietuvis lietuviui pats geriausias uzkandis
Na tikrai ne pusę... 1280kbps=160kB/s, praktiškai visada 170-180kB/s man siunčia, na o šventė būna, kai tą failą turi parabolės vartotojas ir tada jau siunčia ~300kB/s.yabadabadu wrote: ne, tame ir reikalas kad 200kBs be paraboles. ir dar karta galiu pasikartotit: taves 200kBs greitis nestebina kai tau priklauso tik puse to. o kitiems tai ir 50kBs budavo svente nes buna kai ant 30kBs siuncia :/ teisybes nebuvo ir nebus parabolej...
Galima kitam protingai patarti, bet negalima kito išmokyti protingai elgtis.
- yabadabadu
- Aktyvus narys
o gal tu su martinuxx visgi kartu? nes jis I-2 panasius greicius teturi :/ whatever, as NIEKAD nebuvau mates 200kBs dienos metu. 100kBs budavo max. kai tau tai norma. o paskutinias kelias svaaites tai ishvis dziaugiausi kad turiu 50kBs... bet pasak parabole viskas norm ir visi esam lygus ;DM-artin wrote:Na tikrai ne pusę... 1280kbps=160kB/s, praktiškai visada 170-180kB/s man siunčia, na o šventė būna, kai tą failą turi parabolės vartotojas ir tada jau siunčia ~300kB/s.
Ne dar gražiausiai, jis gi ištisas dienas u-torrent laiko įjungta, neužtektų man srauto nė tinklapiams vartyti. Ir be to jau kartą pagavo mus kabelinę dalinantis su kaimynais, bet kaimynams bauda buvo.yabadabadu wrote: o gal tu su martinuxx visgi kartu? nes jis I-2 panasius greicius teturi :/ whatever, as NIEKAD nebuvau mates 200kBs dienos metu. 100kBs budavo max. kai tau tai norma. o paskutinias kelias svaaites tai ishvis dziaugiausi kad turiu 50kBs... bet pasak parabole viskas norm ir visi esam lygus ;D
Neduok Dieve man 50kB/s dieną tebūtų. Žinoma, toks variantas galėtų būt jei mažai seederių, bet tikrai ne iš Parabolės pusės.
- martinuxxx
- Aktyvus narys
- yabadabadu
- Aktyvus narys
o ka jau tokio jis gali padaryti? ir beje, jeigu tie 3 besidalinantys vienu paraboles kliento priejimu tik delfi skaito tai suvartoja maziau nei vienas aktyviai p2p besinaudojantis paraboles klientas ;DM-artin wrote:Na va dabar Steponas pasižiūrės tavo IP, pagal ip nustatys namą ir padarys perversmą...martinuxxx wrote:Ne naujiena,pas mane name dalinasi kabeline 3 butai kolkas niekas nieko nepagawo,naudojasi jau pora meteliu
Kaip supratau čia apie kabelinę televiziją šneka.yabadabadu wrote: o ka jau tokio jis gali padaryti? ir beje, jeigu tie 3 besidalinantys vienu paraboles kliento priejimu tik delfi skaito tai suvartoja maziau nei vienas aktyviai p2p besinaudojantis paraboles klientas ;D
- martinuxxx
- Aktyvus narys