Telšių optinio tinklo statyba 3
Re: Telšių optinio tinklo statyba 3
Pas teo allotas suprogramuotas daug geriau nei pas konkurentus. Pas mus aplamai ner paketu inspekcijos. Rinkis. beje, jos ner nes parduodam tiek kiek galim aptarnaut (kad nebutu durnu minciu, o ju manau bus.)
Gavau naujausia info iš Geraldo apie statybų eigą.
UAB "Parabolė" direktorius
Aišku. Kaimynas vienas baisiausiai nerimsta, galėsiu nuraminti, kad bus anksčiau nei iki Kalėdų.
Galima kitam protingai patarti, bet negalima kito išmokyti protingai elgtis.
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Ale gimtadienis bus tikras,nes pradės optiką kaip tik tą dieną vesti
O pajungus Masčio ir Kauno gatvėse optika, jau bus galima sakyti, kad tuose galuose optiką jau turi visi?
Dar klausimėlis iš smalsumo: kokia ta televizijos šviesolaidinė įranga? Ir kur ji montuojama?
Kiek suprantu anksčiau vedant internetą namo viduj ir bute buvo klojami kažkokie kabeliai, bet ne UTP? Tik vėliau pradėti klot UTP, tarkim kad ir mano name. Jei taip, tai gal ir darbo tokiuose namuose vedant optiką bus mažiau ir darbai judės greičiau?
Dar klausimėlis iš smalsumo: kokia ta televizijos šviesolaidinė įranga? Ir kur ji montuojama?
Kiek suprantu anksčiau vedant internetą namo viduj ir bute buvo klojami kažkokie kabeliai, bet ne UTP? Tik vėliau pradėti klot UTP, tarkim kad ir mano name. Jei taip, tai gal ir darbo tokiuose namuose vedant optiką bus mažiau ir darbai judės greičiau?
Šitam rjone atrodo bus kaip ir viskas - reikės pasitikslinti.natrix wrote:O pajungus Masčio ir Kauno gatvėse optika, jau bus galima sakyti, kad tuose galuose optiką jau turi visi?
Optiniai imtuvai (nodai). Tada koasialiniai kabeliai tarp namų bus nebereikalingi ir juos galima bus ištraukti - mažiau mokėti TEO už kanalų nuomą reikės.natrix wrote:Dar klausimėlis iš smalsumo: kokia ta televizijos šviesolaidinė įranga? Ir kur ji montuojama?
Taip - ten kur yra daug UTP kabelių - mažiau darbo (kolektyviniai modemai laiptinėse). Juo siš karto perjungia prie optikos - net į būtą tikriausiai užeiti nereikia.natrix wrote:Kiek suprantu anksčiau vedant internetą namo viduj ir bute buvo klojami kažkokie kabeliai, bet ne UTP? Tik vėliau pradėti klot UTP, tarkim kad ir mano name. Jei taip, tai gal ir darbo tokiuose namuose vedant optiką bus mažiau ir darbai judės greičiau?
Luokes 67 namas prijungtas prie optinio tinklo
Sveiki norejau pasidomet kada Luokes 77 namas optika gaus ? ( Draugas teiravosi )
Ko Ziuri ?
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Gerai kad į mano namą problemų nėra
Šaunu, kad judat, pas mane dar vienas pliusiukas būtų, nes UTP į abonento butą jau yra. Įdomu, kada įrangą pradės statyti.
Sklido gandai, kad kažkas į teismą jus ruošėsi paduoti, dėl blogai atliktų darbų namo viduje, čia teisybė ar ne?
Sklido gandai, kad kažkas į teismą jus ruošėsi paduoti, dėl blogai atliktų darbų namo viduje, čia teisybė ar ne?
Galima kitam protingai patarti, bet negalima kito išmokyti protingai elgtis.
Man atrodo, kad jau virina optoką ir stato įrangą. Mantas geriau žino - gal patikslins.M-artin wrote:... kada įrangą pradės statyti.
Čia ne dėl mūsų tie gandaiM-artin wrote:Sklido gandai, kad kažkas į teismą jus ruošėsi paduoti, dėl blogai atliktų darbų namo viduje, čia teisybė ar ne?
Mes name patys namuose darbus darome - samdome tik optikos išvedžiojimui po TEO požeminius kanalus ir nebereikalingų koaksialinių kabelių iš tų pačių kanalų ištraukimui.
Kitkas savo jėgomis.
Sveikas, jau kita savaite prades virinti ir statyti iranga. Kabeliai ivesti i namus bet dar nedavesti iki deziu.M-artin wrote:Šaunu, kad judat, pas mane dar vienas pliusiukas būtų, nes UTP į abonento butą jau yra. Įdomu, kada įrangą pradės statyti.
pas mane iki dezes davestas ,bet matomai si savaite povelykine pertrauka ir i dezes nejungia .
Sveiki, norejau pasiteirauti gal kokiu naujesniu ziniu yra