KL Telšiuose

Moderators: Leonas, steponas

Post Reply
stepas.b
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by stepas.b »

martinuxxx wrote:Su tais terminais tikrai durnai iš šono atrodo :lol: Nebūtų kur išeiti ir lauktume,tačiau,yra,ir jau pažadų prisimaitinau,pagal viską turėtų buti optika jau 2009 vasarą,na ir aš pažiurėsiu ar pasibaigus sutarčiai su KL 2009 metų spalį,optika jau bus :lol:
Ir nepamiršk, kad KL pastoviai ir sistemingai (be jokių atostogų ir Egiptų) dirba: atnaujina planus, keičia paslaugų spektrą ir t.t. Nė kiek neabejoju, kad po gero mėnesio realiai imsi 10 mbps nes Plungėj greičiai mažai skiriasi nuo deklaruojamų - tą darbe matau kasdien.
mnds
Narys
Narys

Post by mnds »

Kad tavo žodžiai tiesiai į dangu eitu :D
Image
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

Visko gali būti.
Image
M-artin
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by M-artin »

mnds wrote:Kad tavo žodžiai tiesiai į dangu eitu :D
Tai ir tamsta išeinat? :D
Galima kitam protingai patarti, bet negalima kito išmokyti protingai elgtis.
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

M-artin wrote:
mnds wrote:Kad tavo žodžiai tiesiai į dangu eitu :D
Tai ir tamsta išeinat? :D
Tai čia dar nieko,aš žiurėčiau kiek būtų išeinančių jei KL ant Naujųjų padarytų 10 mbps į Lietuvą...nieko nepadarysi,bet arklinis vežimukas vėluoja :?
Image
stepas.b
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by stepas.b »

aš kažkaip netikiu, kad ir po to sujungimo Parabolė ims seikėti po 40 mbps .... Greičiai čia ko gero visada bus bent triskart mažesni nei KL - norėčiau labai klysti :roll:
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

Aišku kad neduos 40 mbps,gausi 10 mbps ir daugiau nė lašo. :lol:
Image
stepas.b
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by stepas.b »

martinuxxx wrote:Aišku kad neduos 40 mbps,gausi 10 mbps ir daugiau nė lašo. :lol:
tą aš ir dabar gaunu naktim. bet kur tada progresas? Sakau, kad taip žmogui: sulaukei kokių 25 m. amžiaus ir stovi kokį dešimt metų nebesendamas.. :lol:
Last edited by stepas.b on Mon Sep 15, 2008 9:17 pm, edited 1 time in total.
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

Tai matai kad didžioji dalis yra delfininkai kuriem užtenka to ka dabar gauna,o ir steponui užtenka jų pinigų kuriuos gauna,tai nėra dėl ko stengtis,tai iš po lėto ir darbuojasi Steponas...
Image
stepas.b
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by stepas.b »

martinuxxx wrote:Tai matai kad didžioji dalis yra delfininkai kuriem užtenka to ka dabar gauna,o ir steponui užtenka jų pinigų kuriuos gauna,tai nėra dėl ko stengtis,tai iš po lėto ir darbuojasi Steponas...
Nieko sau progresas - delfininkų servisas. Na dėl Delfi tikrai neverta kabelio tampyti. Bet srauto kažkodėl karts nuo karto pritrūksta. Tai ką - Delfis vis darosi riebesnis? :lol: :lol: :lol:
Last edited by stepas.b on Tue Sep 16, 2008 7:46 am, edited 1 time in total.
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

Nežinau kaip ten kas tiksliai yra ir negaliu pasakyti :?
Image
mail4acc
Narys
Narys

Post by mail4acc »

"Greitai jo straipsnius teks naktim per kokius torentus pompuot" sita tai fraze epic :D :D na,kaip matau teks eit i KL. gaila kad sutartis man dar nesibaige... DAMN! na,nusivyliua...parabole man patiko. o del greiciu. jei gauciau 2mb/s lietuva. 600k~ kb/s uzsienis. uplaod 100kb/s i visur man uztektu ir sedeciau su tokiu netu. :)
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

stepas.b wrote:Ir nepamiršk, kad KL pastoviai ir sistemingai (be jokių atostogų ir Egiptų) dirba: atnaujina planus, keičia paslaugų spektrą ir t.t.
Matyt tie plungiečiai išviso balvonai yra, kad prie tokios super firmos be reikalo kimba ir tik su spaudos pagalba meistrus iš Mažeikių prisikviečia, kad jiems gedimus pašalintų. Aha aš neišmanėlis ir nežinojau - pas juos gedimų juk nebūna tai ir taisyti nėra ko :lol: :lol: :lol:
stepas.b wrote: ... nes Plungėj greičiai mažai skiriasi nuo deklaruojamų - tą darbe matau kasdien.
Tikrai įdomu kokiame čia darbe torentais duomenis dieną naktį pumpina, juk čia daugiausia tokie tik greičias ir skundžiasi :lol: :lol: :lol:
Ar čia vėl su matuoklėle tipo SPEEDTEST.NET matuojama :)

Nieko čia nepadarysi čia forume visada daugiau visokius skundus ir negeroves, nei pagyrimus, žmonės išsakys - tokia tradicija jau susidariusi yra, kad apie visokius mūsų nesklandumus kalbu atvirai, kas padeda juos greičiau identifikuoti ir pašalinti. Gal čia aš ir pralaimiu kažką, gal geriau būtų sudaryti planus tipo
Image

O paskui jau kaip Dievas duos :lol: :lol: :lol:
Bet finale rezultatais negaliu labai skųstis, nes matomai ne viskas tokiose lentelėse yra parašyta arba žmonės nelabai jomis tiki, kad jie renkasi Parabolę ir iš jos masiškai nebėga, kaip čia kai kurie pranašauja :?
Plungės patyrimas man tikrai išėjo labai į naudą ir dabar aš jau panikuoti nebežadu. Matysiu kiek čia per šį ir kitą mėnesį tokių bėgančių susidarys, kiek srauto atliks, o tad ir spręsiu ką čia daryti.
UAB "Parabolė" direktorius
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

mail4acc wrote:" jei gauciau 2mb/s lietuva. 600k~ kb/s uzsienis. uplaod 100kb/s i visur man uztektu ir sedeciau su tokiu netu. :)
Jei tu kalbi apie 2 mB/s t.y 20 mbps,tai yra nerealu,o uzsienis 600 kB/s t.y 5 mbps,tai pat,o upload orgo neįmanomas,taigi nieks tau tokių greičių neduos,tad einam kartu į KL.

Be to turėk omeny,kad tau vienam niekas nedidintu,didintu visiems,o tai yra papildomi kaštai,Stepono pelno mažėjimas ir t.t

Steponui: Image

Nebūkim naivūs - tokie planai provincijoje tikrai nesamonė,bet esamus greičius pakelti 2x,tikrai galėjot bent download,bet juk kaip leisi,sau iš kišenės kitiems imti,ar ne taip ? 8)
Image
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

martinuxxx wrote:Nebūkim naivūs - tokie planai provincijoje tikrai nesamonė
Kodėl nesamonė, juk popierius, kaip sako liaudis, viską kenčią :lol: :lol: :lol:
Vienadienių abonetų, besitikinčių kosmosų, tuoj pulkas susirinktų. Sudarau terminuotas sutartis metams ir tegu sau sėdi patenkinti, juk kiek minimaliai gaus srauto jiem nesvarbu - aš arba į sutartį tokio punkto visai neįrašysiu kaip čia http://www.kli.lt/files/interneto_sutartis.pdf arba visvieną jie to nematys, kaip iki šiol niekas nematė ir vis galvoja, kad visą laiką viskas turi būti kaip reklamose - po maximumu :lol: :lol: :lol:
O RRT reikalavimas turėti patvirtintas paslaugos teikimo taisykles man nėra žinomas, todėl tai man neprivaloma - užteks ir tokio užrašiuko http://www.kli.lt/index2.php?do=62 Kam jums kvaršinti galvą visokiais nereikalingais dokumentais :lol: :lol: :lol:
martinuxxx wrote:bet esamus greičius pakelti 2x,tikrai galėjot bent download,bet juk kaip leisi,sau iš kišenės kitiems imti,ar ne taip ? 8)
Kai siurbliai išplauks į plačius vandenis, bus galima ir apie tokius dalykus pagalvoti, bet dabar dar nieko konkretaus pasakyti negalima - po poros mėnesiukų, kai jau stabilizuosis situacija, atliksime bandymus ir bus aišku ką galima daryti. Kai mums internetas jau bus tiekiamas per optika tikriausiai sitacija keisis kardinaliai ir "iš kišenės leisti kitiems imti" nereikės ;)
Last edited by steponas on Tue Sep 16, 2008 8:49 am, edited 1 time in total.
UAB "Parabolė" direktorius
Post Reply