Plungėje internetas
į LT greitis dar nieko, bet toliau - batai. Yra ko gero taip - atėjo rugsėjis ir visi vakarais ypač mirksta prie kompų - o tam išanksto nebuvo ruoštasi.M-artin wrote:Paskutiniai gandai buvo girdėti, kad per rugsėjo mėn., bus matyt ar tikrai ar vėl išgirsim per spalio mėn. Na man šiaip puse velnio tas internetas veikia, negaliu skųstis.
Beje, niekur forume nematau pasakymų, kad po rugsėjo 1 ir toliau bus srautas iš Bitės. Bet ko gero yra kitaip
Rugpjūčio 27 d. Steponas rašė:
Ir koks tas sulėtėjimas? Gal po pilno greičio gavimo net mažiausias sulėtėjimas atrodo baisus?
Tad, matyt, tebegyvenam su Bite....kas pirmas galės mus pasiekti per optiką (ar per "Lietuvos energiją", ar per "Skaidulą") - su tuo ir bus rimtai toliau kalbama, o ateity matysim – IP‘ai tai juk Parbolės bus.
Ir koks tas sulėtėjimas? Gal po pilno greičio gavimo net mažiausias sulėtėjimas atrodo baisus?
"...kas pirmas galės mus pasiekti per optiką (ar per "Lietuvos energiją", ar per "Skaidulą") - su tuo ir bus rimtai toliau kalbama, o ateity matysim – IP‘ai tai juk Parbolės bus."
toks pasakymas nėra nė kiek konkretesnis už pasakymą, kad kažkada po mirties džiaugsimės amžina laime danguje...
Kas liečia pilną greičio gavimą, tai nuo kovo mėn. tokio nerasta... O sulėtėjimas toks, kad totaliai stabdo bet kokį video iš užsienio. Durkim pirštu į pirmą pasitaikiusį: http://www.youtube.com/watch?v=LJoOBsNDlE0
toks pasakymas nėra nė kiek konkretesnis už pasakymą, kad kažkada po mirties džiaugsimės amžina laime danguje...
Kas liečia pilną greičio gavimą, tai nuo kovo mėn. tokio nerasta... O sulėtėjimas toks, kad totaliai stabdo bet kokį video iš užsienio. Durkim pirštu į pirmą pasitaikiusį: http://www.youtube.com/watch?v=LJoOBsNDlE0
Man eina labai puikiai, laukt tikrai nereikia. Po pusantros minutės jau buvo užsikrovę daugiau negu pusę video. Na jei striginėja tau jau toks video, tai aš dar laimingas škia.stepas.b wrote:Durkim pirštu į pirmą pasitaikiusį: http://www.youtube.com/watch?v=LJoOBsNDlE0
Galima kitam protingai patarti, bet negalima kito išmokyti protingai elgtis.
A vot pas mane tas video - nė iš vietos. lrytas.lt - ir tą sunkiai verčia. Juk ir anksčiau sakiau, kad ta optika - niekas, jei visa kita netvarkoj. O tą kas čia siūlė keisti tiekėją, galiu nuraminti: prieš savo valią apie tai galvoju nuolat.natrix wrote:Ką tik ir aš išbandžiau tą youtube nuorodą ir galiu pasakyt, kad veikia be priekaištų, jokio stabdymo. Mano planas Spartusis 3. Tai negi Telšių kabelinis internetas ,,deda per šonus" Plungės optikai?
- martinuxxx
- Aktyvus narys
optika ne prie ko .jeigu ponas stepas sakysim ant megejo plano tai ir negaus gerai . bene video gaut gerai reikia apie 2 mb greicio ,cia gal kas geriau apie tuos vdeo nusimano ,ar as klystu .? aS IRGI BLOGAI GAUNU MANO UZSIENIS IRGI TIK 1 mb .natrix wrote:Ką tik ir aš išbandžiau tą youtube nuorodą ir galiu pasakyt, kad veikia be priekaištų, jokio stabdymo. Mano planas Spartusis 3. Tai negi Telšių kabelinis internetas ,,deda per šonus" Plungės optikai?
nojaus laivą pastatė mėgėjas , titaniką - profesionalas .
didzioji didybe zmogaus slypi jo paprastume .
tu cia ne apie sutarties galiojima rupinkis o jei nera greicio kas priklauso tai ir prasyk kad pataisytu , o tai pradedi nuo visokiu sutarciu ir s....mali .stepas.b wrote:Anksčiau buvo rašyta, kad sutartis su Bite baigiasi rugsėjo 1 d. Tai kas dabar tiekia srautą? Nes tikrai jau nusibodo tos nesąmonės - nuo vakar 20 val. užeina tokie sulėtėjimai, kad norisi tą kabelį nupjovus išmest. Pasakykit vieną kartą, kodėl nuo kovo mėn. atsirado tie cirkai ir iki pat šiol nepranyksta???
nojaus laivą pastatė mėgėjas , titaniką - profesionalas .