Ka darysime su forumu?
Re: Ka darysime su forumu?
Labas.Man asmeniskai ir organizacijai,kuria as atstovauju,sis forumas yra labai reikalingas.Reikia deti visas pastangas,kad jis liktu,o jei neimanoma,tai ieskoti galimybiu,kad butu sukurtas naujas.Paraboles direktoriui noriu palinketi sekmes,ir padekoti uz aktyvu ir pozityvu bendradarbiavima su policija.Butu gerai,kad Silainiuose atsirastu daugiau tokiu aktyviu ir nesavanaudisku zmoniu.steponas wrote:Artėja diena x kada aš jau nebebūsiu joks šefas Šilainių KTV ir aplamai jus būsite jau kitos firmos abonentai. Kyla klausimas ką darysime su forumu
Laukiu pasiūlymų.
Re: Ka darysime su forumu?
bet matot, jei situo forumu jokie kiti silainiskiai nebesinaudos, tai turbut vistiek daug naudos is jo siaip ar taip nebelikskomisaras wrote:Labas.Man asmeniskai ir organizacijai,kuria as atstovauju,sis forumas yra labai reikalingas.Reikia deti visas pastangas,kad jis liktu,o jei neimanoma,tai ieskoti galimybiu,kad butu sukurtas naujas.Paraboles direktoriui noriu palinketi sekmes,ir padekoti uz aktyvu ir pozityvu bendradarbiavima su policija.Butu gerai,kad Silainiuose atsirastu daugiau tokiu aktyviu ir nesavanaudisku zmoniu.steponas wrote:Artėja diena x kada aš jau nebebūsiu joks šefas Šilainių KTV ir aplamai jus būsite jau kitos firmos abonentai. Kyla klausimas ką darysime su forumu
Laukiu pasiūlymų.
Kaip rodo balsavimo rezultatai daugumai šis forumas yra reikalingas ir naudingas. Pagal mane vertingiausia yra čia susikūrusi bendruomenė. Jeigu bus daugiau pageidaujančių - reikės pagalvoti.djdo wrote:Šiaip, galbūt būtų galima padaryti forumą prieinamą visiems, bet registracija būtų uždaryta, o useriai liktų? Ką apie tai?
UAB "Parabolė" direktorius
- PIktadarys
- Aktyvus narys
- Kick_the_BUCKET
- Aktyvus narys
nu nezhinau kaip cia issprest sita dalyka eitu .. Jei parabole lenkiasi - itariu ir domenas links.. ar liks ir ten bus tik apie zemaicius.. Jei liks - tai foruma laikys plunges servery ? Nera logikos... kitas variantas det koki "senasboardas.mikrovisata.lt" ten palikt registruotus userius ir naujiem neleist.. Irgi nelogiska - mikrovisata nenores taip daryt. Poto useriu pamazu mazes, issibegios ir t.t. - gyvuos ne ilgiau kaip pusmeti... Jei leist naujiem jungtis - kai tiek abonentu asimiliuos labai greit ir neliks sito boardo charakterio..
Kazkaip itariu, jog be sansu sita boarda issaugot, nebent kas dar ideju turi.
Kazkaip itariu, jog be sansu sita boarda issaugot, nebent kas dar ideju turi.
.·-·.·-·.·-·.·-·.·-·.·-·.·-·.·-·.·-·.·-·.·-·
A girdi, paduok dar viena
A girdi, paduok dar viena
- Neziniukas
- Aktyvus narys
- V-I-L-K-A-S
- Aktyvus narys
Kol dar neperjungė prie Mikrovisatos tinklo veiks ir forumas, tik toliau neaišku ką reikia daryti, nes jei bus kaip dabar pateks tik tik Parabolės abonentai Plungėje, Telšiuose ir Raseiniuose. Gal sukurti naują forumą Šilainiam su laisvu priėjimu.
Last edited by steponas on Fri Mar 31, 2006 6:14 pm, edited 1 time in total.
UAB "Parabolė" direktorius