LAN naudojimosi taisykles

Moderators: Leonas, steponas

Nuomonės:

Taisyklėsms pritariu
115
56%
Taisyklėms nepritariu
32
16%
Reikėtų ieškoti kompromiso
36
17%
Neturiu nuomonės - man tas pats
23
11%

Total votes: 206

Karys
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by Karys »

Razman wrote::lol: oi Tu kary....
P.S kary nesiparink nebeilgai as cia busiu vaidensiuosi iki rudens poto isvarau i uzsieny galeis dziaugtis kas banguotojas isvyko :D
WAPPYYY :BIG: tik nevaziuok i Anglija ok ? nes as ten neuzilgo, gal uz metu uz kitu irgi tureciau pakliut :roll:
KazhYkokS
Pradedantis
Pradedantis

Post by KazhYkokS »

Nu che jaw OFFTOPIC'as! O tajsykles taj geros... nors pac cs neloshiu... nu neloshiu vien del chyteriu... uzhp!$o galutinaj jie mane.. BAN 'EM ALL!
4 8 15 16 23 42
dd
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by dd »

o shefas jei bute pas mane kompai bus du sujugti buto rybose ir jau skaitysis lanistas :?:
KoToGoTo

Image...

Go away!!!
Razman
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by Razman »

:lol: DD nau simtas trecia karta yra sakoma kad lanas buto ribose skaitosi vienu vartotoju. Nejaugi seimai kuri turis 2 kompus uz neta reikia moketi dvigubai? Logiskai pamastyki ir buki atidesnis skaitydamas postus :!: Nes sia tema jau sneketa n kartu
dd
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by dd »

nu tetis buvo nuejas i parabole jam pasake kad antra reikia menesini moketi arba ne taip suprato
KoToGoTo

Image...

Go away!!!
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

Antro mėnesinio abonentinio mokesčio tikrai nereikia mokėti 8O
Ir aplamai aš dar negirdėjau, kad pas mus būtų abonentų kur už LAN'e (tikrame LAN'e už buto ribų) esančių kompų kiekį mokėtų... :roll:
Nebent pas jus MAIL arba MĖGĖJO planas - tada su dviem kompais daugiau duomenų "prisuktumėte" :?
UAB "Parabolė" direktorius
arbuzke
Narys
Narys

Post by arbuzke »

cyteriu buvo ir bus nieko ce nepadareesi..einu pamiegot
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

Papildžiau taisykles dėl forumo - skaitykite 1 postą 8)
Gal turite dar kokių pasiūlymų ar papildymų :?:
UAB "Parabolė" direktorius
M-fucker
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by M-fucker »

Trugdis wrote:vat nerejkia prisishikti ir nebanins kaip sakoma :]
Mielas Trugdis, o pvz jej susipyxti su Monteniu galy bana det? Wa man tajp buwo...: Susipykau su Monteniu del asmeniniu dalyku ir jis man ant Paraboles forumo bana uzhdejo, kelis menesius negalejaw prisijungt... :oops: :oops:
UAB "Fybyr-Vybyr" :D :drinking:
P.S. Ieskau paneles (Jau susiradau)
P.S.S. Jus man nesakykit ka as turiu daryti, ir as jums nesakysiu kur jus turite eiti...
MonteniS

Post by MonteniS »

Forume neuzdejo, irc tik :twisted:
M-fucker
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by M-fucker »

MonteniS wrote:Forume neuzdejo, irc tik :twisted:
Deja Montenis turejaw bana ir forume... Dabar nesigink...;)
P.S.S. Jus man nesakykit ka as turiu daryti, ir as jums nesakysiu kur jus turite eiti...
3dv1n4s

Post by 3dv1n4s »

Na kiek as perskaiciaw tas taisykles tj ten pagrinde nieko nera iskyrus board'o ftp'o ir cs'o taisykles... o kur pats lan ? :oops:

tarkim kox nors "genijus" ims terorizuoti lan'a :evil: siuo metu kai tas virusas yra paplites vos ne kas pas 2'aji internauta, pazeidziamumui yra isleisti "exploitai" kurie leidzia isnaudoti "skyle" ir padaryti bet kokia zala kompiuteriui...

per paskutines 3 dienas patikrinaw savo "fire-wall'o" log'us ir pastebejau kad prie privado 135 (kuri naudoja sis virusas) buvo meginta prisijungti 8 kart is 3 skirtingu ip 2 is ju paraboles :!:

ir cia tik vienas atvejis...

gal kas pamena kuomet as minejau kai mano vienas kaimynas, "piktasis genius", snipinejo mano trafica? Aciu Dievui kad suradau buda nuo to apsisaugot...

bet ne cia esme... esme tame kad man rodos reiktu sugalvoti kokias nors taisykles apie atsakinga elgesi su kitais paraboles abonentais, ir bausti tokius nusidejelius... nes dabar is esmes visos salygos yra sudarytos nestabdomai daryti tinkle ka nori...

pasvarstykit apie tai... :roll:
MonteniS

Post by MonteniS »

Jei forume turejai tai ne nuo manes, nebent tu kitu niku buvai, yra visas forumo banu logas, taves ten deja ner tai nereik verksliant bereikalo. 8O O jei ir buvau ipaises tai neilgam, tiem kam banai tai iki siol dar kabo.
M-fucker
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by M-fucker »

MonteniS wrote:Jei forume turejai tai ne nuo manes, nebent tu kitu niku buvai, yra visas forumo banu logas, taves ten deja ner tai nereik verksliant bereikalo. 8O O jei ir buvau ipaises tai neilgam, tiem kam banai tai iki siol dar kabo.
Montenis man supranti giliai pyp kad tu man ta bana uzhdejaj... Tiesiog liewa kad del asmeniniu dalyku...Sakycew bucew ka nors pakenkes parabvoles, floodines ar pns, taj suprascew ir PYP nesigincycew... :oops:
MonteniS

Post by MonteniS »

Nu nzn, boardo vis tiek nepamenu, tik irc :wink: Cia banu bereikalo nedeliojam.
Post Reply