WAPPYYY tik nevaziuok i Anglija ok ? nes as ten neuzilgo, gal uz metu uz kitu irgi tureciau pakliutRazman wrote: oi Tu kary....
P.S kary nesiparink nebeilgai as cia busiu vaidensiuosi iki rudens poto isvarau i uzsieny galeis dziaugtis kas banguotojas isvyko
LAN naudojimosi taisykles
Antro mėnesinio abonentinio mokesčio tikrai nereikia mokėti
Ir aplamai aš dar negirdėjau, kad pas mus būtų abonentų kur už LAN'e (tikrame LAN'e už buto ribų) esančių kompų kiekį mokėtų...
Nebent pas jus MAIL arba MĖGĖJO planas - tada su dviem kompais daugiau duomenų "prisuktumėte"
Ir aplamai aš dar negirdėjau, kad pas mus būtų abonentų kur už LAN'e (tikrame LAN'e už buto ribų) esančių kompų kiekį mokėtų...
Nebent pas jus MAIL arba MĖGĖJO planas - tada su dviem kompais daugiau duomenų "prisuktumėte"
UAB "Parabolė" direktorius
- M-fucker
- Aktyvus narys
Mielas Trugdis, o pvz jej susipyxti su Monteniu galy bana det? Wa man tajp buwo...: Susipykau su Monteniu del asmeniniu dalyku ir jis man ant Paraboles forumo bana uzhdejo, kelis menesius negalejaw prisijungt...Trugdis wrote:vat nerejkia prisishikti ir nebanins kaip sakoma :]
UAB "Fybyr-Vybyr"
P.S. Ieskau paneles (Jau susiradau)
P.S.S. Jus man nesakykit ka as turiu daryti, ir as jums nesakysiu kur jus turite eiti...
P.S.S. Jus man nesakykit ka as turiu daryti, ir as jums nesakysiu kur jus turite eiti...
Na kiek as perskaiciaw tas taisykles tj ten pagrinde nieko nera iskyrus board'o ftp'o ir cs'o taisykles... o kur pats lan ?
tarkim kox nors "genijus" ims terorizuoti lan'a siuo metu kai tas virusas yra paplites vos ne kas pas 2'aji internauta, pazeidziamumui yra isleisti "exploitai" kurie leidzia isnaudoti "skyle" ir padaryti bet kokia zala kompiuteriui...
per paskutines 3 dienas patikrinaw savo "fire-wall'o" log'us ir pastebejau kad prie privado 135 (kuri naudoja sis virusas) buvo meginta prisijungti 8 kart is 3 skirtingu ip 2 is ju paraboles
ir cia tik vienas atvejis...
gal kas pamena kuomet as minejau kai mano vienas kaimynas, "piktasis genius", snipinejo mano trafica? Aciu Dievui kad suradau buda nuo to apsisaugot...
bet ne cia esme... esme tame kad man rodos reiktu sugalvoti kokias nors taisykles apie atsakinga elgesi su kitais paraboles abonentais, ir bausti tokius nusidejelius... nes dabar is esmes visos salygos yra sudarytos nestabdomai daryti tinkle ka nori...
pasvarstykit apie tai...
tarkim kox nors "genijus" ims terorizuoti lan'a siuo metu kai tas virusas yra paplites vos ne kas pas 2'aji internauta, pazeidziamumui yra isleisti "exploitai" kurie leidzia isnaudoti "skyle" ir padaryti bet kokia zala kompiuteriui...
per paskutines 3 dienas patikrinaw savo "fire-wall'o" log'us ir pastebejau kad prie privado 135 (kuri naudoja sis virusas) buvo meginta prisijungti 8 kart is 3 skirtingu ip 2 is ju paraboles
ir cia tik vienas atvejis...
gal kas pamena kuomet as minejau kai mano vienas kaimynas, "piktasis genius", snipinejo mano trafica? Aciu Dievui kad suradau buda nuo to apsisaugot...
bet ne cia esme... esme tame kad man rodos reiktu sugalvoti kokias nors taisykles apie atsakinga elgesi su kitais paraboles abonentais, ir bausti tokius nusidejelius... nes dabar is esmes visos salygos yra sudarytos nestabdomai daryti tinkle ka nori...
pasvarstykit apie tai...
- M-fucker
- Aktyvus narys
Montenis man supranti giliai pyp kad tu man ta bana uzhdejaj... Tiesiog liewa kad del asmeniniu dalyku...Sakycew bucew ka nors pakenkes parabvoles, floodines ar pns, taj suprascew ir PYP nesigincycew...MonteniS wrote:Jei forume turejai tai ne nuo manes, nebent tu kitu niku buvai, yra visas forumo banu logas, taves ten deja ner tai nereik verksliant bereikalo. O jei ir buvau ipaises tai neilgam, tiem kam banai tai iki siol dar kabo.
UAB "Fybyr-Vybyr"