Kuo toliau tuo geriau...
- M-fucker
- Aktyvus narys
tai as skaitausi prie tu nelemtu 5-10 %? pas mane sio menesio upload 27 GB, download 13 GB... Tai as jau esu jums nepageidaujamas asmuo, ir man geriau iseit i kita tiekeja siurbt? tai jus i abonentus ziurint pagal tai kiek jie parsiuncia? nesuprantu jusu politikos... kiti tiekejai stengiasi kaip galedami issaugot savo klientus (netgi dideji gigantai, kuriem ** ar atkris vienas kitas klientas ar atsiras rengia visokias akcijas), o jus tikrai esat mazuma, ir su tokiu poziuriu i klientus ilgai neissilaikysit... pakartosiu tai, ka esu daug kartu sakes: dirbdamas "bangoj" (amzina jai atilsi), buvot paprastas sudukas (derintojas, litavimo administratorius ar dar kas), o jau ikures savo "firmele" pajutot pinigu skoni, ir labai dideli sparnai isdygo... daugeliui jus zinanciu aisku, kad pacioj pradzioj paraboles "stumdydavot" abonentam selektorius "pyzdintus" is tos pacios "bangos" (netgi mano kaimynui esat toki ideje su bangos plombom)...steponas wrote: Gi ne visi žmonės yra tik siurbikai, kurie "Parabolei" tik nuostolius neša (apie 5-10% abonentų "suvalgo" apie 80% srauto). Oi kaip "galilai" verksiu tokius praradęs
tai cia yra normalus poziuris i abonentus? manau daugelis is zmoniu kurie cia lankosi sutiks su mano nuomone...
jei norit ir toliau gyvuot, manau reiketu keist savo nuomone...
dabar kalbat, kad "oj isejo vienas siurbikas, bet atejo 8 nauji klientai"... tai cia pas jus tokia politika? metam kuo toliau visus siurbikus ir geriau pasiliekam klientus kurie tik maila tikrinasi ir i delfi.lt ziniu nuejna pasiskajtyt...
aisku mane dabar isvadinsit durnium ir visokiu kitokiu propaguotuoju, bet, ka jau padarysi... siame gyvenime uz teisybe pykstama....
P.S. visam sitam savo poste nepaminejau ne vieno jusu konkurentu, bet galejau... o isdesciau tiesiog visus faktus, kuriuos esu ne karta pasakes, bet neatkreipet i juos demesio... gal dabar atkreipsit...
UAB "Fybyr-Vybyr"
P.S. Ieskau paneles (Jau susiradau)
P.S.S. Jus man nesakykit ka as turiu daryti, ir as jums nesakysiu kur jus turite eiti...
P.S.S. Jus man nesakykit ka as turiu daryti, ir as jums nesakysiu kur jus turite eiti...
Dalis tiesos čia yra.M-fucker wrote: ... pakartosiu tai, ka esu daug kartu sakes: dirbdamas "bangoj" (amzina jai atilsi), buvot paprastas sudukas (derintojas, litavimo administratorius ar dar kas), o jau ikures savo "firmele" pajutot pinigu skoni, ir labai dideli sparnai isdygo... daugeliui jus zinanciu aisku, kad pacioj pradzioj paraboles "stumdydavot" abonentam selektorius "pyzdintus" is tos pacios "bangos" (netgi mano kaimynui esat toki ideje su bangos plombom)...
1977 m. tik baiges Kauno politehnikos institutą aš tikrai pradėjau dirbti "Radijo gamyklos" (vėliau "Banga") eksperimentiniam konstravimo biure inžinieriumi. Konstravau TV "Šilelis" valdymo blokus. 1985 m. perėjau dirbti į valstybinį priėmimą. Mano darbas buvo kontroliuoti televizorių gamybos procesus ir jų kokybę.
Dirbdamas "Bangoje" uždirbau ne perdaugiausia, todėl iki 1988 m. mano pagrindinis uždarbis ateidavo iš kolektyvinių antenų statymo (o ne iš selektorių). Su kompanijonu (amžinatilsį Alfonsu Balčiūnu) į savaitę padarydavome po 2 namus. Galite įsivaizduoti kiek namų ir dabar naudojasi mano statytomis kolektyvinėmis antenomis.
1987 m. įkūriau koperatyvą "Leopoldas" , kuris užsiėmė kompiuteriniais žaidimais. Kaune turėjome du žaidimų salonus - 50-toje vid. mokykloje ir senamiestyje.
1989 m. įkūriau koperatyvą "Parabolė", kuris užsiėmė palydovinių imtuvų konstravimu, gamyba ir statymų tokiuose objektuose kaip viešbutis "Darugystė", Amerikos ir Vokietijos ambasados Vilniuje, sanatorijos "Linas", "Versmė", "Auksinės kopos" Palangoje, Lietuvos ambasada ir jos viešbutis Maskvoje ir t.t.
1990 m. gruodžio 20d. koperatyvas "Parabolė" buvo perregistruotas į UAB "Parabolė"
1992 m. sukonstravome pirmą komplektą imtuvų ir moduliatorių, skirtą kabelinei televizijai ir pastatėme Kuršių 36 name. Tuo būdu "Šilainiuose" prasidėjo kabelinės televizijos tinklo statyba. Visi mazgai (stiprintuvai, atšakotuvai ir t.t.) buvo pačių sukonstruoti ir pagaminti.
Taip, kad aš daug pripėdavau, kol pasiekiau dabartinį lygį ... bet pinigų skonio iki šiol nesu pajutes - daugiausia uždirbdavau statydamas kolektyvines antenas. Gal kitais metais situacija ir pasikeis...
UAB "Parabolė" direktorius
Apie 80-90% abonentų ir yra tokie kaip jūs čia sakote - nesinaudoja jokiom Kazom ir kitom p2p programom. Matomai jiems pakanka www ir pašto.M-fucker wrote: ...metam kuo toliau visus siurbikus ir geriau pasiliekam klientus kurie tik maila tikrinasi ir i delfi.lt ziniu nuejna pasiskajtyt...
O siurbikai pas mus pagarboj - nėra jokių ribojimų siurbti naudojant p2p programas. Bet tiesa yra tokia - jie sunaudoja nežmoniškai daug srauto. Nenoriu nieko vynioti į vatą - todėl ir sakau - jie ekonomiškai mums yra nuostolingi
Last edited by steponas on Wed Nov 30, 2005 9:13 am, edited 1 time in total.
Savo patikimumu - "Parabolė" niekada nekeitė savo vardo ir nepaliko savo abonentų ant ledo. Paklauskite saves ką tai reiškia - Euteka po to Failanas, po to Dokeda ir dabar jau Meganetas.latras wrote:... kuo jūs geresni už kitus tiekėjus, jei jūsų greičiai mažesni, pingai aukštesni, kainos didesnės?
Serviso kokybe - niekada gedimas nėra taisomas ilgiau kaip per kelias valandas.
Kad ir kaip ten bebūtų - nuostolinga ar ne, bet "Parabolė" netaiko jokių p2p programų ribojimų, ko nepasakysi apie mūsų konkurentus
Daugumai Šilainiškų šitai yra gerai žinoma, todėl jie ir renkasi "Parabolę"
- M-fucker
- Aktyvus narys
cia jau meluojat...jei nueini i pacia jusu bustine, tai gal per kelias valandas ir sutaiso, bet jei inetas dingsta 6dieni po pietu, tai iki pirmadienio pietu jo gali nesitiket....steponas wrote: Serviso kokybe - niekada gedimas nėra taisomas ilgiau kaip per kelias valandas.
UAB "Fybyr-Vybyr"
Kažkas čia netaip - darbui savaigaliais ir per šventes yra priimtas dirbti žmogus, kuris savo darbą išmano labai gerai ir kol kas jokių skundų dėl jo nebuvoM-fucker wrote: ...cia jau meluojat...jei nueini i pacia jusu bustine, tai gal per kelias valandas ir sutaiso, bet jei inetas dingsta 6dieni po pietu, tai iki pirmadienio pietu jo gali nesitiket....
Ar čia nėra iš serijos "viena bobutė sakė..."
xa, niekam nepaslaptis, sedzhiu jau metus pas jusu konkurentus kaip pagrindiniu internetu, tai turbut jus to nezhinojot arba tik akis dumiat tiem kurie negali patikrint su savo pliusais:steponas wrote:Savo patikimumu - "Parabolė" niekada nekeitė savo vardo ir nepaliko savo abonentų ant ledo. Paklauskite saves ką tai reiškia - Euteka po to Failanas, po to Dokeda ir dabar jau Meganetas.latras wrote:... kuo jūs geresni už kitus tiekėjus, jei jūsų greičiai mažesni, pingai aukštesni, kainos didesnės?
Serviso kokybe - niekada gedimas nėra taisomas ilgiau kaip per kelias valandas.
Kad ir kaip ten bebūtų - nuostolinga ar ne, bet "Parabolė" netaiko jokių p2p programų ribojimų, ko nepasakysi apie mūsų konkurentus
Daugumai Šilainiškų šitai yra gerai žinoma, todėl jie ir renkasi "Parabolę"
1. Meganeta nupirko kiti visai zhmones, varda pakeite delto kad apsijunge kaune du vieni ish didzhiausiu tinklu, metus jau tiek reklama tiek ivaizdzhio kurime jus jie gerokai lenkia. Tiesiogine prasme jusu chia zhinios gerokai pasenusios
2. Serviso kokybe, na taip, prisiminkim kas su optika dejosi, kol niex masishkai shumo nekele tol visi luzhinejo. Tiek pas jus tiek "ten" gedimus tvarko 5min-2h, per metus teko tik 4kartus ishsikviest... Vieninteli ka turit tai shiek tiek didesni stabiluma, pastatykit jus 100mbps optika visiem, pazhesim kiek stabiliai su tokiu kiekiu abonentu jum ten eis, sraiges gi nepargriuna karts nuo karto ...
3. meg**** netaiko visishkai jokiu apribojimu, nei duomenu sraute, nei parsiustu mB nei ishvis bet kokio greichio tame tarpe ir p2p ribojimo, tai parashyta tiek ju oficialiame puslapyje tiek yra realybeje, beje taip jau yra daugiau nei puse metu, keista kaip jus nezhinot ka konkurentai siulo ...
Zhodzhiu jum daug dar ka reikia pakeist ir aplamai, realiai pasidomekit ka konkurentai siulo, pasidarys jum geda su dabartinem savo siulomom paslaugom ...
PC: (B2500+/1024MB/300GB/GF6600GT/19'/5.1MegaWorks)
---Internet: Parabole RiP/X'as D-3
---Playing: Heroes 5
Console: Playstation2(Mod:DMS3/HDD-120GB/LAN)
---Playing: World Racing 2
Jeigu tamsta nežinote galiu pasakyti - vardas paprastai keičiams norint atsikratyti skolų ir įsipareigojimų...itanium wrote: ...varda pakeite delto kad apsijunge kaune du vieni ish didzhiausiu tinklu ...
Aš ir sakau, kad viskas pasikeis, tik dabar dar anksti skelbti, nes viskas yra "testavimo" stadijoje. Jegu nebūtų šito forumo aš ir nekalbėčiau apie planus - viską sužinotumėte tik tada, kai jau viskas būtų padaryta.itanium wrote: Zhodzhiu jum daug dar ka reikia pakeist ir aplamai, realiai pasidomekit ka konkurentai siulo, pasidarys jum geda su dabartinem savo siulomom paslaugom ...
O dėl gėdos - kokia man gėda turi būti, jegu mūsų parametrai, lyginant su mano aukščiau paminėtomis didžiusiomis kabelinėmis televizijomis, yra kelis kartus geresni...
dabar man ponas steponas paaishkinkit kuom susiijes optinis internetas su kabelinem televizijom? negi tie kurie neteikia kabelines tv paslaugu "kitoki" interneta turi? Abonentui svarbu gaut gera interneta, o ish kur jis ir kaip jis iki jo daeina, jam mazhiausiai tai rupi
Zhodzhiu nenoriu ash chia besivelt i diskusijas, o ir to laiko nieko neliko, tik tiek pasakysiu kad jum lllaaaabaaaiii reix pasistengt kazhka tokio neeilinio padaryt
Sekmes jum Steponai ir tikekimes "iki" ...
Zhodzhiu nenoriu ash chia besivelt i diskusijas, o ir to laiko nieko neliko, tik tiek pasakysiu kad jum lllaaaabaaaiii reix pasistengt kazhka tokio neeilinio padaryt
Sekmes jum Steponai ir tikekimes "iki" ...
PC: (B2500+/1024MB/300GB/GF6600GT/19'/5.1MegaWorks)
- narkata
- Aktyvus narys
Gal kas nors buvo gave neperseniausiai i pasto dezute su Mirovisatos inetu reklamele kokie greiciai bus po 3men as kai pamaciau kokie bus greiciai tai net nustebau
Ir kainos beveik tokios pacios kaip ir Paraboles ir galima naudotis p2p
Ir kainos beveik tokios pacios kaip ir Paraboles ir galima naudotis p2p
PC: (A64 3500+/2048MB/250GB/GF7800GTX/5.1/420W/17')
Internet: MegaNet D2