martinuxxx wrote:O kaip jum naujieji KL planai ...
Kiekvienam po 100 Mbps skamba išdidžiai, tik kaip tai padaryti, jeigu name stovi 100 Mbps swičas į kurį per optinį keitiklį iš viso ateina tik 100 Mbps, kuriuos jis paskirsto gal kokiems 6 ... 10 snukių
Nebent gerbiamam martinuxxx KL atskirą optinę gysla yra atvedę, bet iš skaičių to nepasakysi
Tikrai kad nėra,atvedę,tik va ryte,kai visi snukiai,su kuriais dalinuosi greitį,miega,tada gaunu pasakišką greitį: deja diena,tokio nė su žiburiu nerasi...
ma44 šūdgaidys tas tavo TEO,vien dėl to kad pas tų asilų reikia 2 metu sutarti rašytis,o jeigu nesirašai tai reikia mokėti už ivedima,eina jie toli toli su tokiais savo lėvais pasiulymais...aš šiaip ar taip metus Telšiuose bebūsiu,na aišku tie kurie čia gyvena ir neplanuoja išsikraustyti,pasiūlymas geras,bet man tai tikrai toks pasiulymas blogas...
Na kagi aš po ilgos pertraukos t.y 4 parų vėl esu su internetu.Taip taip 4 paras sėdėjau be interneto Minusas gana didelis,bet kai atsirado 20 mbps kanalas širdį glosto,nors 4 parų neištvėriau ėjau pas kaimynus ir pažystamus,parabolės paslaugom pasinaudoti kad ir lėčiau bet el. paštu ir mob. saskaita internetu pasipildyt galėjau
Dingimo priežastis: perkunija itrenkė į pagrindinę KL anteną,ko pasekoje "nukepė" 30 pastočių,kurias reikėjo pakeisti..po 4 parų puse Telšių vis dar be interneto...
martinuxxx wrote:Na kagi aš po ilgos pertraukos t.y 4 parų vėl esu su internetu.Taip taip 4 paras sėdėjau be interneto
Kas ten per velnias su tuo KL atsitiko, kad jau iki manes prašytojai kuo greičiau perjungti dasimušė
Reikės matyt žmones iš atostogų atšaukti - nebespėja pajunginėti.
Gal gali aiškiau viską nušviesti kas ten ir kada nutiko ir kokio masto avarija ten yra