Telšių optinio tinklo statyba 3

Moderators: Leonas, steponas

MonteniS
Forumo administratorius
Forumo administratorius

Re: Telšių optinio tinklo statyba 3

Post by MonteniS »

Montenis visa savaite kursuose, tai garso girdesit tik tada kada bus butina, vilniaus rajonas beveik baigtas liko perjungti abonentus ir pajungti pora namu. Darbai vyksta, o garsai is montenio bus kai bus apie ka pranesti.
Vyts
Naujokas
Naujokas

Post by Vyts »

sveiki,pastebejau,kad kalba eina apie visa vilniaus rajona.tai noreciau pasiteirauti kada bus prieita prie Luokes 67 namo?teko matyti,kad vienas ar keli namai luokes gatveje jau pajungti.
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

Vyts wrote:sveiki,pastebejau,kad kalba eina apie visa vilniaus rajona.tai noreciau pasiteirauti kada bus prieita prie Luokes 67 namo?teko matyti,kad vienas ar keli namai luokes gatveje jau pajungti.
Dėl Luokės 67 kol kas nieko pasakyti negaliu. Dabar dirbs Masčio - Kauno gatvių rajone. Po to Luokės gatvė.
Sekite informaciją čia http://www.parabole.lt/telsiu_optinio_t ... tatyba.htm
UAB "Parabolė" direktorius
Vyts
Naujokas
Naujokas

Post by Vyts »

Dekui uz info.
saulius22
Pradedantis
Pradedantis

Post by saulius22 »

prie optinio tinklo prijungtas vilnaus 2 namas
saulius22
Pradedantis
Pradedantis

Post by saulius22 »

prie optinio tinklo prijungtas vilnaus 4 namas
KruCiFix

Post by KruCiFix »

nezinau kaip jums bet man jau tos kalbos apie optika tikrai igryso iki gyvo kaulo o ipac kai uz kelesdesimt metru namas stovi su jau gan senai pajunkta optika o man apie optika greitu metu tikriausiai svajoti dar teks ilgai... gan ilgai pagal mane isbuvau parabolei (bent man tai tie ~3metai ilgai ^^) bet taip ir kyla ranka imti ir atsisakyti.. nematau kitu geru tiekeju daugiau bet ir kenteti sukandus dantis ir skliaudyti ausim tikrai nebenoriu o iseiti irgi nenoriu :cry:
nice
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nice »

as dabar tiksliai pasakyt negaliu cia jau 11 ar 13 metu sedziu ir nekyla kazkaip klausimai kodel nera pas mane tos optikos :D
M-artin
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by M-artin »

KruCiFix wrote:nezinau kaip jums bet man jau tos kalbos apie optika tikrai igryso iki gyvo kaulo o ipac kai uz kelesdesimt metru namas stovi su jau gan senai pajunkta optika o man apie optika greitu metu tikriausiai svajoti dar teks ilgai... gan ilgai pagal mane isbuvau parabolei (bent man tai tie ~3metai ilgai ^^) bet taip ir kyla ranka imti ir atsisakyti.. nematau kitu geru tiekeju daugiau bet ir kenteti sukandus dantis ir skliaudyti ausim tikrai nebenoriu o iseiti irgi nenoriu :cry:
Buvo rašyta:
steponas wrote:Mačiau, kad jau ruošia Masčio 44 rajoną - Masčio 38, 38a, 40, 42, 46, 48, 50, 52, 54, 56, 58 ir Kauno 9, 11, 13, 15 17
Manau iki Velykų su šiuo rajonu bus baigta.
Jei namukas čia nepatenka, tai be balandžio-gegužės mėn ir nesitikėk, neaišku ir stipiriai abejoju ar bus ir čia visi pamnėti namai pajungti iki Velykų. :) Mano, kaip ir tavo namas, kaip minėjai, ~20m. nuo to, kuriame yra NOD'as, tačiau matai, jog tai nieko nereiškia, nes jungiama rajonais, o ne pavieniai namai.
Galima kitam protingai patarti, bet negalima kito išmokyti protingai elgtis.
KruCiFix

Post by KruCiFix »

M-artin wrote:
Buvo rašyta:
steponas wrote:Mačiau, kad jau ruošia Masčio 44 rajoną - Masčio 38, 38a, 40, 42, 46, 48, 50, 52, 54, 56, 58 ir Kauno 9, 11, 13, 15 17
Manau iki Velykų su šiuo rajonu bus baigta.
Jei namukas čia nepatenka, tai be balandžio-gegužės mėn ir nesitikėk, neaišku ir stipiriai abejoju ar bus ir čia visi pamnėti namai pajungti iki Velykų. :) Mano, kaip ir tavo namas, kaip minėjai, ~20m. nuo to, kuriame yra NOD'as, tačiau matai, jog tai nieko nereiškia, nes jungiama rajonais, o ne pavieniai namai.
yra tas namukas mano tame sarase bet beda tame kad as gausiu pats paskutinis nes turbut name turiu vienas pats parabole... 8O kiek zinau kaimynai su teo sedi.. :?
bet tai kaip reike iskenteti kai sale namas su optika nors imk ir pats nusitesk tuos laidus moka apyligei pinigelius o gauna vos ne keturgubai didesni greiti man su Megejo 2 net youtube's neauzkrauna gerai o ka jau kalbeti kai reike parsisiusti koki dokumenta is neto ~100kb/s.... gal dar ir iskenteciau su tokiu greiciu... bet tai kad ir skype noriu nusiusti nuotrauka vos 15kb/s siuncia kaip koks ribotuvas butu uzdetas va ce tai nesamone.... nekenciu zebriuku bet kai isgirstu kiek jie moka ir net dvigubai greitesnis internetas tai net nebezinau ka galvoti.....
nice wrote:as dabar tiksliai pasakyt negaliu cia jau 11 ar 13 metu sedziu ir nekyla kazkaip klausimai kodel nera pas mane tos optikos :D
tau gerai bet kai as sedziu su tokeis draugais kaip is meganeto ir skyneto nors ir is kito miesto norisi nors tredzdalio ju greicio jezau kad nors 1mb/s siustu tikriausiai pridaryciau i kelnes.... kadangi nera iskur pinigeliu keisti planus tai teks pradeti bloga plana kurt kaip atsitiesti laidus patciam :lol:
nice
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nice »

Megejo 2 net youtube's neauzkrauna
pas mane dabar irgi neuzkrauna nors ir megejo 4 pas mane. maziau stradalink cia nes niekam neidomu, jei nerupi kad netas grybauja cia baisiausiai rupes, kad tu nepatenkintas... nors dabar 23:20 internetas tikrai veikia normaliai :)
Keliauninkas

Post by Keliauninkas »

Na va, lik sveika parabole :) atėjo meistrai iš teo ir tuoj zebra pajungs. Nebereikės dabar kasdien nervintis dėl užlūžtančio tinklo :)
nice
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nice »

sekmes ;)
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

Keliauninkas wrote:Na va, lik sveika parabole :) atėjo meistrai iš teo ir tuoj zebra pajungs. Nebereikės dabar kasdien nervintis dėl užlūžtančio tinklo :)
Pirmuosius mėnesius džiaugsies...o po to suprasi kas yra kas :lol:
Image
Guest

Post by Guest »

martinuxxx wrote:
Keliauninkas wrote:Na va, lik sveika parabole :) atėjo meistrai iš teo ir tuoj zebra pajungs. Nebereikės dabar kasdien nervintis dėl užlūžtančio tinklo :)
Pirmuosius mėnesius džiaugsies...o po to suprasi kas yra kas :lol:
cia tu nusisneki ... nekomentuosiu placiau del kai kuriu sumetimu .
Locked