Telšių optinio tinklo statyba 3
Re: Telšių optinio tinklo statyba 3
Montenis visa savaite kursuose, tai garso girdesit tik tada kada bus butina, vilniaus rajonas beveik baigtas liko perjungti abonentus ir pajungti pora namu. Darbai vyksta, o garsai is montenio bus kai bus apie ka pranesti.
sveiki,pastebejau,kad kalba eina apie visa vilniaus rajona.tai noreciau pasiteirauti kada bus prieita prie Luokes 67 namo?teko matyti,kad vienas ar keli namai luokes gatveje jau pajungti.
Dėl Luokės 67 kol kas nieko pasakyti negaliu. Dabar dirbs Masčio - Kauno gatvių rajone. Po to Luokės gatvė.Vyts wrote:sveiki,pastebejau,kad kalba eina apie visa vilniaus rajona.tai noreciau pasiteirauti kada bus prieita prie Luokes 67 namo?teko matyti,kad vienas ar keli namai luokes gatveje jau pajungti.
Sekite informaciją čia http://www.parabole.lt/telsiu_optinio_t ... tatyba.htm
UAB "Parabolė" direktorius
Dekui uz info.
prie optinio tinklo prijungtas vilnaus 2 namas
prie optinio tinklo prijungtas vilnaus 4 namas
nezinau kaip jums bet man jau tos kalbos apie optika tikrai igryso iki gyvo kaulo o ipac kai uz kelesdesimt metru namas stovi su jau gan senai pajunkta optika o man apie optika greitu metu tikriausiai svajoti dar teks ilgai... gan ilgai pagal mane isbuvau parabolei (bent man tai tie ~3metai ilgai ^^) bet taip ir kyla ranka imti ir atsisakyti.. nematau kitu geru tiekeju daugiau bet ir kenteti sukandus dantis ir skliaudyti ausim tikrai nebenoriu o iseiti irgi nenoriu
as dabar tiksliai pasakyt negaliu cia jau 11 ar 13 metu sedziu ir nekyla kazkaip klausimai kodel nera pas mane tos optikos
Buvo rašyta:KruCiFix wrote:nezinau kaip jums bet man jau tos kalbos apie optika tikrai igryso iki gyvo kaulo o ipac kai uz kelesdesimt metru namas stovi su jau gan senai pajunkta optika o man apie optika greitu metu tikriausiai svajoti dar teks ilgai... gan ilgai pagal mane isbuvau parabolei (bent man tai tie ~3metai ilgai ^^) bet taip ir kyla ranka imti ir atsisakyti.. nematau kitu geru tiekeju daugiau bet ir kenteti sukandus dantis ir skliaudyti ausim tikrai nebenoriu o iseiti irgi nenoriu
Jei namukas čia nepatenka, tai be balandžio-gegužės mėn ir nesitikėk, neaišku ir stipiriai abejoju ar bus ir čia visi pamnėti namai pajungti iki Velykų. Mano, kaip ir tavo namas, kaip minėjai, ~20m. nuo to, kuriame yra NOD'as, tačiau matai, jog tai nieko nereiškia, nes jungiama rajonais, o ne pavieniai namai.steponas wrote:Mačiau, kad jau ruošia Masčio 44 rajoną - Masčio 38, 38a, 40, 42, 46, 48, 50, 52, 54, 56, 58 ir Kauno 9, 11, 13, 15 17
Manau iki Velykų su šiuo rajonu bus baigta.
Galima kitam protingai patarti, bet negalima kito išmokyti protingai elgtis.
yra tas namukas mano tame sarase bet beda tame kad as gausiu pats paskutinis nes turbut name turiu vienas pats parabole... kiek zinau kaimynai su teo sedi..M-artin wrote:
Buvo rašyta:Jei namukas čia nepatenka, tai be balandžio-gegužės mėn ir nesitikėk, neaišku ir stipiriai abejoju ar bus ir čia visi pamnėti namai pajungti iki Velykų. Mano, kaip ir tavo namas, kaip minėjai, ~20m. nuo to, kuriame yra NOD'as, tačiau matai, jog tai nieko nereiškia, nes jungiama rajonais, o ne pavieniai namai.steponas wrote:Mačiau, kad jau ruošia Masčio 44 rajoną - Masčio 38, 38a, 40, 42, 46, 48, 50, 52, 54, 56, 58 ir Kauno 9, 11, 13, 15 17
Manau iki Velykų su šiuo rajonu bus baigta.
bet tai kaip reike iskenteti kai sale namas su optika nors imk ir pats nusitesk tuos laidus moka apyligei pinigelius o gauna vos ne keturgubai didesni greiti man su Megejo 2 net youtube's neauzkrauna gerai o ka jau kalbeti kai reike parsisiusti koki dokumenta is neto ~100kb/s.... gal dar ir iskenteciau su tokiu greiciu... bet tai kad ir skype noriu nusiusti nuotrauka vos 15kb/s siuncia kaip koks ribotuvas butu uzdetas va ce tai nesamone.... nekenciu zebriuku bet kai isgirstu kiek jie moka ir net dvigubai greitesnis internetas tai net nebezinau ka galvoti.....
tau gerai bet kai as sedziu su tokeis draugais kaip is meganeto ir skyneto nors ir is kito miesto norisi nors tredzdalio ju greicio jezau kad nors 1mb/s siustu tikriausiai pridaryciau i kelnes.... kadangi nera iskur pinigeliu keisti planus tai teks pradeti bloga plana kurt kaip atsitiesti laidus patciamnice wrote:as dabar tiksliai pasakyt negaliu cia jau 11 ar 13 metu sedziu ir nekyla kazkaip klausimai kodel nera pas mane tos optikos
pas mane dabar irgi neuzkrauna nors ir megejo 4 pas mane. maziau stradalink cia nes niekam neidomu, jei nerupi kad netas grybauja cia baisiausiai rupes, kad tu nepatenkintas... nors dabar 23:20 internetas tikrai veikia normaliaiMegejo 2 net youtube's neauzkrauna
Na va, lik sveika parabole atėjo meistrai iš teo ir tuoj zebra pajungs. Nebereikės dabar kasdien nervintis dėl užlūžtančio tinklo
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Pirmuosius mėnesius džiaugsies...o po to suprasi kas yra kasKeliauninkas wrote:Na va, lik sveika parabole atėjo meistrai iš teo ir tuoj zebra pajungs. Nebereikės dabar kasdien nervintis dėl užlūžtančio tinklo
cia tu nusisneki ... nekomentuosiu placiau del kai kuriu sumetimu .martinuxxx wrote:Pirmuosius mėnesius džiaugsies...o po to suprasi kas yra kasKeliauninkas wrote:Na va, lik sveika parabole atėjo meistrai iš teo ir tuoj zebra pajungs. Nebereikės dabar kasdien nervintis dėl užlūžtančio tinklo