Optinio interneto palno SPARTUSIS-4 korekcija

Moderators: Leonas, steponas

Ar ketinate pereiti į Spartusis-4 palną?

Tikrai pereisiu
6
32%
Pagalvosiu
6
32%
Nepereisiu
7
37%

Total votes: 19

martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

Liks.
Image
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

Viktoras wrote:norejau paklausti po optikos prisijungimo ar liks isorinis risys
Nesupratau ką čia turite galvoje :?
Bus internetas toks kaip dabar, tik greičiai didesni.
UAB "Parabolė" direktorius
M-artin
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by M-artin »

steponas wrote:Nesupratau ką čia turite galvoje :?
Bus internetas toks kaip dabar, tik greičiai didesni.
Kaip supratau, išorinius IP omeny turėjo. Jie palieka tokie pat ir po optikos įvedimo, tik galbūt pats IP adresas keičiasi?
Galima kitam protingai patarti, bet negalima kito išmokyti protingai elgtis.
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

M-artin wrote:Kaip supratau, išorinius IP omeny turėjo. Jie palieka tokie pat ir po optikos įvedimo, tik galbūt pats IP adresas keičiasi?
IP keisis, bet bus tikras, kaip ir dabar.
UAB "Parabolė" direktorius
nice
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nice »

nu va kitoi temoj guodziaus kad statistika gryba pjauna o dabar ji man isvis nebeisijungia ir greitis jau sumazintas uz virsijima tai ka dabar man daryt??? statistikos nerodo o ir kai rode blogai rode???
nice
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nice »

karik pabandziau statistika isijunge bet nesutvarkyta parsiuntes esu 18gb o parsiuntes 2gb nors nezinau is kur jie yra. nenorit ka nors daryt nes kai puse men statistika neveikia ir dar priedu gryba pjauna neina susigaudit kas daros virsiji limita ir neto nebeturi??
nice
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nice »

Image
http://www.parabole.lt/modules.php?name ... age&pid=34
1. nematau as pas save kokybisko rysio, jau kazkada minejau meistram sia nelaime.
2.# galimybė įsirengti bevielio ryšio zoną; cia kiek supratau su routeriu paciam. meistrai nesugeba suzinot kame saknys pas mane del jo.
3operatyvus gedimų šalinimas; nematau jokio operatyvumo, tvarkime bei konsultavime.
Last edited by nice on Tue Mar 17, 2009 7:56 pm, edited 2 times in total.
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

Viskas normalu,limita išnaudojai,duomenu srauto ir dabar gauni,tai ka turi gauti,kai išnaudoji srauta,o tai kad neveike statistika (galbut) galima visada apsidrausti - tereikia naudotis neribotu planu.
Image
nice
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nice »

1. nezinau kiek laiko pas mane aplamai statistika neveike
2.kad ir veikia bet rodo blogai
3.forume klausiau ar ribos kai virsisiu ar ne niekas nk nesake, beto minejau skiltyje pagalba abonentams.
siuo atveju matau savo teisybe.
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

Ponaiti nice,forume yra dar bent 5 žmonės kurie naudojasi ribotu planu,tik jiems dėl statistikos neveikimo nekilo jokiu problemu,nes jie nebalansuoja ties ta riba,o prasuka tik 4-5 GB/mėn,todėl manau šis planas ne tokiem kaip Tu,o va tokiem,kurie tik delfi skaito,o ir iš jo susidaro keletas GB per mėnesį.
Image
nice
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nice »

pas loxas loji
Nieks nieko nemažins,nes tai parabolei finansiškai būtų nenaudinga...
ir dar cia aiskini visai nesikisk i tokias temas. palikau siust per nakti ir visa diena neisjungiau uzmirses buvau ir prasuko, bet betkokiu atveju turi man padaryt norm greiti, paraboles klaidas minejau ankstesniam poste. gali daugiau nk nerasyt nedomina visai...
ma44
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by ma44 »

martinuxxx wrote:Ponaiti nice,forume yra dar bent 5 žmonės kurie naudojasi ribotu planu,tik jiems dėl statistikos neveikimo nekilo jokiu problemu,nes jie nebalansuoja ties ta riba,o prasuka tik 4-5 GB/mėn,todėl manau šis planas ne tokiem kaip Tu.
ponaiti nice ,
3. paklausei nieks nieko nesake ir sakai " pavarom" nurasysim ant neveikimo , tad dabar turim ka turim .
as irgi turiu ribota , bet balansuoju kad uztektu.
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

ma44 wrote:
martinuxxx wrote:Ponaiti nice,forume yra dar bent 5 žmonės kurie naudojasi ribotu planu,tik jiems dėl statistikos neveikimo nekilo jokiu problemu,nes jie nebalansuoja ties ta riba,o prasuka tik 4-5 GB/mėn,todėl manau šis planas ne tokiem kaip Tu.
ponaiti nice ,
3. paklausei nieks nieko nesake ir sakai " pavarom" nurasysim ant neveikimo , tad dabar turim ka turim .
as irgi turiu ribota , bet balansuoju kad uztektu.
Butent tame ir esmė ;)
Image
nice
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nice »

balansuodavau ir as bet kazkada is stepono buvo girdet kol statistikos nesutvarkys nebus ribojama tai kaip cia yra??? statistika veike neveike nesuprasi bet skaiciuojas.
natrix
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by natrix »

Šiaip ar taip, kad statistika normaliai neveikia, nėra gerai. Viskas prasidėjo po to lietuviško srauto atskyrimo. Būtų bent jau malonu, kad kas paaiškintų naująsias statistikos vedimo ypatybes. Po nice bėdos ir man kažko pasidarė neramu ir ėmiau nebesuprast, kiek esu srauto išnaudojęs: žiūrėt tik į grafą ,,Įeinantis (MB) 08-24" ar dar pridėt ir ,,Įeinantis_LT (MB) 08-24" (nors pastarasis neveikia)? Be to, pasidarė įdomu - jeigu sistema vėlavo pusdieniu (ar keletu valandų) perjungt greičius, kaip buvo su neskaičiuojamais MB? Ar jų skaičiavimo išjungimas/įjungimas nevėlavo taippat :?:
Image Image
Post Reply