Optinio interneto palno SPARTUSIS-4 korekcija
Kaip supratau, išorinius IP omeny turėjo. Jie palieka tokie pat ir po optikos įvedimo, tik galbūt pats IP adresas keičiasi?steponas wrote:Nesupratau ką čia turite galvoje
Bus internetas toks kaip dabar, tik greičiai didesni.
Galima kitam protingai patarti, bet negalima kito išmokyti protingai elgtis.
http://www.parabole.lt/modules.php?name ... age&pid=34
1. nematau as pas save kokybisko rysio, jau kazkada minejau meistram sia nelaime.
2.# galimybė įsirengti bevielio ryšio zoną; cia kiek supratau su routeriu paciam. meistrai nesugeba suzinot kame saknys pas mane del jo.
3operatyvus gedimų šalinimas; nematau jokio operatyvumo, tvarkime bei konsultavime.
Last edited by nice on Tue Mar 17, 2009 7:56 pm, edited 2 times in total.
- martinuxxx
- Aktyvus narys
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Ponaiti nice,forume yra dar bent 5 žmonės kurie naudojasi ribotu planu,tik jiems dėl statistikos neveikimo nekilo jokiu problemu,nes jie nebalansuoja ties ta riba,o prasuka tik 4-5 GB/mėn,todėl manau šis planas ne tokiem kaip Tu,o va tokiem,kurie tik delfi skaito,o ir iš jo susidaro keletas GB per mėnesį.
pas loxas loji
ir dar cia aiskini visai nesikisk i tokias temas. palikau siust per nakti ir visa diena neisjungiau uzmirses buvau ir prasuko, bet betkokiu atveju turi man padaryt norm greiti, paraboles klaidas minejau ankstesniam poste. gali daugiau nk nerasyt nedomina visai...Nieks nieko nemažins,nes tai parabolei finansiškai būtų nenaudinga...
ponaiti nice ,martinuxxx wrote:Ponaiti nice,forume yra dar bent 5 žmonės kurie naudojasi ribotu planu,tik jiems dėl statistikos neveikimo nekilo jokiu problemu,nes jie nebalansuoja ties ta riba,o prasuka tik 4-5 GB/mėn,todėl manau šis planas ne tokiem kaip Tu.
3. paklausei nieks nieko nesake ir sakai " pavarom" nurasysim ant neveikimo , tad dabar turim ka turim .
as irgi turiu ribota , bet balansuoju kad uztektu.
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Butent tame ir esmėma44 wrote:ponaiti nice ,martinuxxx wrote:Ponaiti nice,forume yra dar bent 5 žmonės kurie naudojasi ribotu planu,tik jiems dėl statistikos neveikimo nekilo jokiu problemu,nes jie nebalansuoja ties ta riba,o prasuka tik 4-5 GB/mėn,todėl manau šis planas ne tokiem kaip Tu.
3. paklausei nieks nieko nesake ir sakai " pavarom" nurasysim ant neveikimo , tad dabar turim ka turim .
as irgi turiu ribota , bet balansuoju kad uztektu.
Šiaip ar taip, kad statistika normaliai neveikia, nėra gerai. Viskas prasidėjo po to lietuviško srauto atskyrimo. Būtų bent jau malonu, kad kas paaiškintų naująsias statistikos vedimo ypatybes. Po nice bėdos ir man kažko pasidarė neramu ir ėmiau nebesuprast, kiek esu srauto išnaudojęs: žiūrėt tik į grafą ,,Įeinantis (MB) 08-24" ar dar pridėt ir ,,Įeinantis_LT (MB) 08-24" (nors pastarasis neveikia)? Be to, pasidarė įdomu - jeigu sistema vėlavo pusdieniu (ar keletu valandų) perjungt greičius, kaip buvo su neskaičiuojamais MB? Ar jų skaičiavimo išjungimas/įjungimas nevėlavo taippat