Dėl Plungės ir Telšių salygų suvienodinimo

Moderators: Leonas, steponas

Ar pritariate mano pasiūlytam reformų varijantui?

Pritariu
11
50%
Nepritariu
7
32%
Nedomina
4
18%

Total votes: 22

stepas.b
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by stepas.b »

ma44 wrote:butu idomiau tokiom temom koki audio konferencija surengt ir mandagesni butumem ir "protingiau" kalbetumem .
būtent audio, nes video arklinis vežimukas ne visada patraukia :lol: :lol: :lol: :lol:
yabadabadu
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by yabadabadu »

stepas.b wrote:Kodėl nesudomintų? Juk pvz. Bitė irgi savo klientus skirsto į auksinius ir sidabrinius, duodama jiems specialius planus. Ir kiek žinau, klientai tolerantiškai į tai žiūri... Manau, kad klausimą jau esmingai išsprendėme:
nekorektishkas palyginimas - bite yra vienas is 3!!! operatoriu kurie visi teikia daugmaz tokias pat paslaugas. todel reikia per galva verstis kad jie kur kitur neishbegtu.(nors siaip visi labiau uzsima nauju zvejojimu nei senu ishsaugojimu ) o interneto tiekeju pasirinkimas musu kaimuos kur kas mazesnis ir zmonems nelaba isvarbu tos akcijos ir netgi lojalumas... manau dauguma ish ju netgi nezino apie lojaluma kol neateina atsisakyti interneto bet tada jau buna vistiek apsisprende iseiti ir... zodziu idejos gerai, bet paprastumas dar geriau. idialiausiu atveju butu 2 palanai su darbiniais pavadiniamsi delfistai ir siurbeles. nes prie siandieniniu greiciu (teisingiau prie busimu greiciu ant optikos) didele planu ivairove nelabai ir bus aktuali... todel nepersistenkit ir neskubinkit arkliu priekyj vezimo - geriau pagalvokit kaip viska organizuoti kai bus optika. o dabar negi blogai kaip yra? neturi kuo uzsiimti? eikit su artimais zmonems laika praleiskit nei forume cia blah blah :roll:
lietuvis lietuviui pats geriausias uzkandis
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

ma44 wrote:butu idomiau tokiom temom koki audio konferencija surengt ir mandagesni butumem ir "protingiau" kalbetumem .
Aš jau apie tai esu galvojęs, tik kad tokios konferencijos vertė mažesnė yra, nes dabar forume daugiausiai yra slapti skaitytojai, o ne pasisakytojai. Matau žmonės ateina paskaito ir išeina. Kartais net keista pasidaro, kai pažiūri pagal IP iš kur atėjęs savo PM skaito. Jeigu taip paskaičiuotum, matyt 1 rašančiam koks 50 ... 100 skaitančių tenka. Tai ypač pasimato kai parašau masinį emailą. Reiškiasi žmonės forume yra nurodę tikrus emailo adresus ir jiems įdomu kas čia darosi jeigu domisi.
Bet pabandyti gal ir verta būtų, o tai realizuoti manau Mantui problemų jokių nebūtų, jis čia didelis specas yra.
UAB "Parabolė" direktorius
ma44
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by ma44 »

na taip pagrinde tik 4 raso o prisijungusiu ziuriu nemazai
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

ma44 wrote:na taip pagrinde tik 4 raso o prisijungusiu ziuriu nemazai
Daugumoje tokie buna slapti ir jie matosi tik man. Jums matosi tik skaičiai kiek yra slaptų, kiek registruotų.
stepas.b
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by stepas.b »

ma44 wrote:na taip pagrinde tik 4 raso o prisijungusiu ziuriu nemazai
Na tos konferencijos..... gal kada nors. O apie pasenusias procentines nuolaidas, manau, tikrai dar bus ką pakalbėti :lol: Todėl, grįžtant prie temos, rimtai pagalvočiau apie spec. planus. Daugiau į galvą niekas geresnio neateina.
nitro
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nitro »

raso mazai, nes ir taip viskas yra gana gera linkme kreipiamia kaip dovanu uz lojaluma manau tikrai geriausia paskata geresniu greiciu kokybe, tai itakotu daug, nes pasijauti tikrai labiau gerbiamas nei kad tau nuleidzia pora litu uz kuriuos sunku ir alaus isigyt :)
90% dėl avarijų kalti vyrai - Kodėl? Nes mašinų raktelius duoda moterims!
ma44
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by ma44 »

mano asmeniskai poreikius dabartine padetis tenkina ir as zinoma toks pasyvus . man inetas eina pastoviai nuo 9:30 iki 14 o paskui puslapiu vartymas . kai buvau andernete ir su pykciais reikejo iseit tai cia as jauciuos komfort . labiausiai nepernesu kai su zmogum nesiskaito kaip su zmogum , o cia paklausia " ar nepyksim " .....
stepas.b
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by stepas.b »

ma44 wrote:mano asmeniskai poreikius dabartine padetis tenkina ir as zinoma toks pasyvus . man inetas eina pastoviai nuo 9:30 iki 14 o paskui puslapiu vartymas . kai buvau andernete ir su pykciais reikejo iseit tai cia as jauciuos komfort . labiausiai nepernesu kai su zmogum nesiskaito kaip su zmogum , o cia paklausia " ar nepyksim " .....
tai pasiulyk ka nors kas liestų temą :lol:
ma44
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by ma44 »

stepas.b wrote:
ma44 wrote:mano asmeniskai poreikius dabartine padetis tenkina ir as zinoma toks pasyvus . man inetas eina pastoviai nuo 9:30 iki 14 o paskui puslapiu vartymas . kai buvau andernete ir su pykciais reikejo iseit tai cia as jauciuos komfort . labiausiai nepernesu kai su zmogum nesiskaito kaip su zmogum , o cia paklausia " ar nepyksim " .....
tai pasiulyk ka nors kas liestų temą :lol:
pasakysiu atvirai kad as Stepona suprantu labai gerai jog jam yra nelengva siuo metu . as jo vietoj tikrai kam nors parduociau ir nebevargciau , o taupyciau sveikata . na koks greitesnis planas koki menesi pasimegaut gal ir gerai butu .
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

ma44 wrote:o cia paklausia " ar nepyksim " .....
Jeigu šitas forumas būtų populiaresnis, tas paklausimas „ar nepyksim“ gal ir turėtų įtakos, bet dabar įtariu kad įtakoja nedaug. Daugiau matomai įtakoja kiti dalykai ir man darosi neramu, kada meistrai pastoviai, ypač Plungėje, parneša visokiausią reklamą, kurią randa net laiptinėje ant butų durų rankenų pakabinta. O mūsų skelbimai gal išbūna tik kelias valandas iki ant jų viršaus būna užklijuotas oponentų skelbimas, kuriame visko dvigubai trigubai ar dar daugiau duodama. Čia aš ir pradedu abejoti kiek tie žmonės išlaikys nesusigundę ir pradedu kurti planus visokių naujovių, kad nepasirodyčiau apkerpėjęs ir nieko gero nedarantis.
nitro
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nitro »

Jusu iniciatyva tikrai vertinama, bet reklama ir lieka reklama, dauguma ja tik pavarto ir po 10 min jau ne neatsimena, siais laikais zmones zino kad uz aciu nieko negausi, del to ir kosmosu nenori, nes zino kad tai melas
90% dėl avarijų kalti vyrai - Kodėl? Nes mašinų raktelius duoda moterims!
ma44
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by ma44 »

steponas wrote:
ma44 wrote:o cia paklausia " ar nepyksim " .....
Jeigu šitas forumas būtų populiaresnis, tas paklausimas „ar nepyksim“ gal ir turėtų įtakos, bet dabar įtariu kad įtakoja nedaug. Daugiau matomai įtakoja kiti dalykai ir man darosi neramu, kada meistrai pastoviai, ypač Plungėje, parneša visokiausią reklamą, kurią randa net laiptinėje ant butų durų rankenų pakabinta. O mūsų skelbimai gal išbūna tik kelias valandas iki ant jų viršaus būna užklijuotas oponentų skelbimas, kuriame visko dvigubai trigubai ar dar daugiau duodama. Čia aš ir pradedu abejoti kiek tie žmonės išlaikys nesusigundę ir pradedu kurti planus visokių naujovių, kad nepasirodyčiau apkerpėjęs ir nieko gero nedarantis.
manau Steponai daug nereikia tik truputi demesio zmogui isgirst ji ir operatyviai salint gedimus . gal jaunimui to nepakaks bet viresni tai tik ta vertins .
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

ma44 wrote:pasakysiu atvirai kad as Stepona suprantu labai gerai jog jam yra nelengva siuo metu . as jo vietoj tikrai kam nors parduociau ir nebevargciau , o taupyciau sveikata
Kad nėra srities kurioje ramu būtų - kur tik pinigai, ten ir išalkusios burnos stovi :)
Kitur dar žiauresnė konkurencija yra, o aš be to kitus dalykus mažai išmanau - geriausiai KTV reikalus žinau ir šitą darbą myliu.
Vat dabar baigiu jau sukurpti "Laiko pėdas". Gal jas jau neužilgo ir pristatysiu, tik ar kas nors iš to išsivynios tai dar klausimas didelis. Gal jos ir liks tik kaip mano hobi dalis.
stepas.b
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by stepas.b »

steponas wrote: ir pradedu kurti planus visokių naujovių, kad nepasirodyčiau apkerpėjęs ir nieko gero nedarantis.
Tai kad jau viskas šimtą kartų pasakyta:

a) operatyvi reakcija gavus skundą
b) stabilus ryšys
c) greitis perpus mažesnis nei oponentų, bet stabilus.

Štai trys sąlygos mano, galva, kurių laikantis galima ilgai gyventi, nesijaudinant dėl plakatų laiptinėse.

Apkerpėjusį įvaizdį daro kiti dalykai:

a) pasenęs puslapio dizainas
b) lojalumo programos, kurios primena tarybinius penkmečius, kai primelžtas pienas buvo pateikiamais kasmet didesniu procentu...

Tai tiesiog tokia ir būtų santrauka viso to apie ką anksčiau įvairiose temose kalbėjom.
Post Reply