KL Telšiuose

Moderators: Leonas, steponas

steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

martinuxxx wrote:Kam uploadas yra reikalingas skirtumas milžiniškas kalbant apie Lietuvą,todėl asmeniškai aš dėl uploado ir išeinu.
Sėkmės jums visiems kuriantis naujoje vietoje :)
Gal Parabolė irgi kada nors daaugs iki rimto interneto paslaugų tiekėjo, tokio kaip KL.
UAB "Parabolė" direktorius
mail4acc
Narys
Narys

Post by mail4acc »

Steponas. Ka parabole darys ? tas pats ? ar keisimes ?
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

Be abejo Steponai kad daaugs,manau per metus sugebėsite išvedžioti,optiką,ir kai tik sutartis baigsis su KL.Ant rytojaus aš jau būsiu jūsų abonentas :) Visgi labai malonu buvo būti jūsų abonentu,tačiau nieko jau nepadarysi,jei jūsų paslaugos tampa nebekonkurencingos.Natalija dar sako na tai gal kada gryši vėl,sakau taip,kitais metais :) na ir visi kap susitarę,taip ir ji palinkėjo sėkmės :) Aišku,jei niekas neuždarys kelių į šį forumą,mielai stebėsiu,kaip jūs augate :)
mail4acc wrote:Steponas. Ka parabole darys ? tas pats ? ar keisimes ?
Manau Steponas baisiai nesupyks jei atsakysiu už jį,ir esant reikalui mane pataisys: Parabolė ka darys?Ogi nieko,bent jau kolkas.Galvoju: jei būtų download spartą didinusi,būtų mane Steponas perspėjęs,tačiau neperspėjo.Tai suprantu kad artimiausiu atveju download sparta nebus didinama.O dėl upload,nėra galimybių jo padidinti nes KTV tinklų linijos nesimetrinės t.y download platus o upload siauras,tad upload bus toks koks yra.Aišku kai bus įvesta optika,bus padidinti abu kanalai,bet artimiausią pusmetį,niekas daroma nebus,taigi viskas išliks tas pats.
Image
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

mail4acc wrote:Steponas. Ka parabole darys ? tas pats ? ar keisimes ?
Aš jau esu ne kartą minėjęs, bet dar kartą pakartosiu - Parabolė nėra orentuota į tokius klijentus kaip martinux.
nitro
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nitro »

vienu atveju nera orentuota kitu yra :) nera orentuota nes jie yra griauzikai :) ir visus tinklo resursus naikina. o antra vertus jie yra lb gera reklama
90% dėl avarijų kalti vyrai - Kodėl? Nes mašinų raktelius duoda moterims!
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

Taip,bet asmeniškai,žmogui kuriam reikia pasiskaityti žinias,ar dar ką,rekomenduočiau parabolę,visgi bent jau mano rajone internetas buvo stabilus ir geras,taigi kam žmogeliui lysti į nežinomybę,jei yra patikrinta vieta - parabolė.Aišku bus matyti,kas bus KL.
Image
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

nitro wrote:vienu atveju nera orentuota kitu yra :) nera orentuota nes jie yra griauzikai :) ir visus tinklo resursus naikina. o antra vertus jie yra lb gera reklama
Taip - jie yra savotiška reklama, bet nieko čia nepakeisi, nes taip jau yra, kad dalis klijentų išėjo ir vėl grįžo jau ne po vieną kartą, bet tokių abonentų yra nedidelė dalis ir jų bėgiojimai jokios įtakos į Parabolės pajamas neturi, gal tik į išlaidas biškį.
natrix
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by natrix »

steponas wrote:Parabolė nėra orentuota į tokius klijentus kaip martinux.
Truputuką nekaip pasijutau, nes, greičiausiai, ir aš nelabai tinku Parabolės orentyrams :? Nors į savo pasirinktą planą įsitalpinu, kaip sakoma, ,,atsipūtęs" :lol: Beje, o ar tik ne Parabolės puslapyje rašoma: ,,Siekdama patenkinti visų vartotojų poreikius, „Parabolė“ siūlo dvi mokėjimo planų grupes: Spartieji, (...), Mėgėjo...". :?: :roll:
O gal kalbant apie tai, į ką Parabolė yra orentuota, reiktų sakyti: Parabolė šiuo metu nebeišgali (optikos dar tik laukiama) patenkinti visų abonentų poreikių :?: Jei Parabolė tikrai orentuotųsi į delfių vartytojus, būtų logiška, kad ji tiektų internetą biudžetinėm įstaigom (aišku, tam su kabeliniu internetu nebuvo galimybių). Dabar nemažą šios nišos dalį užėmęs Anderneto paveldėtojas.
Prieš porą metų konkuruojant su KL Plungei buvo pasiūlyta Lojalumo programa. Įdomu, ar ji tebeveikia :?: Kažkada minėjot, kad ji lyg ir nepasiteisino, rudeniop lyg ir panaikint žadėjot... Ne, ne, nemanykit, aš kaimynam nepavydžiu, bet... Nežinau, ar Steponas sutiks, ar ne, bet verslo aplinka, atėjus KL, Telšiuose ir Plungėje supanašėjo...
Image Image
mail4acc
Narys
Narys

Post by mail4acc »

Cia puse forumo atsakymu yra einami per aplinkui ir tt. TIESIAI SVIESIAI-Steponai, ar bus pasikeitimai ar ne ? pasakyk ne kaip "apraboles" darbuotojas,o kaip zmogus.
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

mail4acc wrote:Cia puse forumo atsakymu yra einami per aplinkui ir tt. TIESIAI SVIESIAI-Steponai, ar bus pasikeitimai ar ne ? pasakyk ne kaip "apraboles" darbuotojas,o kaip zmogus.
Tai o kaip manot kam aš darau miestų sujungimą, greit pradėsiu imti (gal jau spalio mėnesį) interneto srautus iš BITĖS per optiką ir t.t.
Čia matyt iš neturėjimo kas daugiau veikti darau :lol:
Bet kažką žadėti greitai keisti aš nežadu, o ir negaliu.
Viskas bus daroma palaipsniui pagal mano galimybes ir aišku dalis žmonių kaip ir Plungėje išeis ir su tuo tenka susitaikyti.
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

Vis dėl to iš BITĖS imsit srautą :lol: Nors ji buvo apkeiksnota milijoną kartų.Na o šiaip tai srautus gausit per optiką,bet juos mums duoti nebus kaip - nėra optikos,aišku plungėje optika yra tad ten kita situacija.Taigi mail4acc,pusmetį mažiausiai niekas nebus keičiama.

O ir tą optiką įvedus,nežinia kaip čia bus: delfininkam ji nesvarbi,o tiem kuriem svarbi,bus išėję į KL.Ir sakykim jei jau taip būtų kad kai parabolė optiką įsivestų tiek KL tiek parabolės up/down būtų vienodi,visi išėję pasiliktų KL,kadangi kam eiti jei tokios pačios spartos,o tiekti,daugiau finansiškai neapsimoka.Taigi tas toks paleidinėjimas abonentų nėra į gerą,nors aišku,tokie neša tik nuostolius atėję. :lol:
Image
M-artin
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by M-artin »

Vargu ar pusmetį, manau, jei kitą rugsėjį turėsim, tai bus labai gerai. :) Na, būtų šaunu nors tiek, kad iki to laiko būtų kuo stabilesnis internetas, o ne kai dabar mėnesį gerai paveikia, jau spėji pagirt ir rytoj jau žiūrėk kokios Youtube neužkrauna keletą minučių. :)
Galima kitam protingai patarti, bet negalima kito išmokyti protingai elgtis.
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

Jei kaip tu kad sakai per pusmetį nelabai tai tuo labiau.Kol jūs čia susitvarkysit,aš pasimėgausiu geresnėm sąlygom :lol: ,taip buvo ir tada kai už 40 lt buvo 640 kbps,kai sužinojau jog bus 1280 kbps,atėjau,ir už poros savaičių padidino :lol: ,o kol nebuvo džiaugiausi andernetu,nes nelabai skyrėsi greičiai.
Image
stepas.b
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by stepas.b »

steponas wrote:
mail4acc wrote:Cia puse forumo atsakymu yra einami per aplinkui ir tt. TIESIAI SVIESIAI-Steponai, ar bus pasikeitimai ar ne ? pasakyk ne kaip "apraboles" darbuotojas,o kaip zmogus.
Tai o kaip manot kam aš darau miestų sujungimą, greit pradėsiu imti (gal jau spalio mėnesį) interneto srautus iš BITĖS per optiką ir t.t.
Čia matyt iš neturėjimo kas daugiau veikti darau :lol:
Bet kažką žadėti greitai keisti aš nežadu, o ir negaliu.
Viskas bus daroma palaipsniui pagal mano galimybes ir aišku dalis žmonių kaip ir Plungėje išeis ir su tuo tenka susitaikyti.

Ir vėl ta Bitė su savo radio relinėmis linijomis :evil: vasarą kalbėjome, kad pokyčiai prasidės rugsėjį, dabar jau - gal spalį.... Jei kada darysit savo logo ar šiaip reklaminius lankstinukus, tai rašykit: "Parabolė - kantriausių klientų tinklas".

Apie siurbikus irgi daug kartų kalbėjome. Delfi skaityti galima ir su PILDYK GPRS mokant 20 ct/MB. Resursų turi būti lygiai tiek, kad kiekvienas klientas maksimaliai siurbdamas gautų tai, kas rašoma planų lentelėse. Priešingu atveju, užrašai tose lentelėse - mulkinimas.

Iš Parabolės dabar nebėgu, nes didelių interneto poreikių šiuo metu neturiu, bet užknisa toks dalykas: maždaug kas valandą-dvi ryšys uždusta. Tačiau įštraukus ir vėl prijungus optinį kabelį kompe, ryšys vėl skraido ir greitis beveik triskart didesnis, nei martinuxxxxxxxxxxxxx aprašytas KL. Kieno čia galėtų būti kaltė: kompo ar ryšio?
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

Su tais terminais tikrai durnai iš šono atrodo :lol: Nebūtų kur išeiti ir lauktume,tačiau,yra,ir jau pažadų prisimaitinau,pagal viską turėtų buti optika jau 2009 vasarą,na ir aš pažiurėsiu ar pasibaigus sutarčiai su KL 2009 metų spalį,optika jau bus :lol:
Image
Post Reply