Natrix: Greičiai tinkami pats db ant šito plano esu.
Dėl grafikų: M-artin,taip yra vietų kur grafikas nebetoli lubų,tačiau jis jų nepaliečia,taigi viskas turi būti tvarkoje,vat jei paliestų,tada jau imtų trūkti srauto.
martinuxxx wrote:Natrix: Greičiai tinkami pats db ant šito plano esu.
Dėl grafikų: M-artin,taip yra vietų kur grafikas nebetoli lubų,tačiau jis jų nepaliečia,taigi viskas turi būti tvarkoje,vat jei paliestų,tada jau imtų trūkti srauto.
Apie 12:00 ir 14:00 grafikas pilnai liečia lubas (Plungės LT), o apie 22:00 trūksta gal kokių 20-50kbps ir tai manau galėjo jaustis, bet arba niekas daugiau nesiskundžia, nes dėl poros valandų per dieną galima ir pakentėt, arba rimtai kitiems visada max.
Galima kitam protingai patarti, bet negalima kito išmokyti protingai elgtis.
M-artin wrote:O pingas geras? Puslapiai normaliai vartosi? Jei gali papingink... Eik į start - > run ->rašyk ping delfi.lt -t ir palaikyk apie 10 min tada spausk ctrl+c ir pakopink galutines eilutes.
Įdomiai, kad daugiau plungiškių nesiskundžia...
kažką ne taip parašei pinginimo procedūroj - rašo 33 ms, bet ta juoda lentelė pasirodo ir po kelių sekundžių dingsta - kaip ją palaikysi dešimt minučių?
stepas.b wrote:kažką ne taip parašei pinginimo procedūroj - rašo 33 ms, bet ta juoda lentelė pasirodo ir po kelių sekundžių dingsta - kaip ją palaikysi dešimt minučių?
Oi rimtai... Eini į run, tada run'e rašai cmd ir tada viskas toliau kaip parašyta...
Mhm... patikrinau ir taip veikia, kaip anskčiau minėjau...
Galima kitam protingai patarti, bet negalima kito išmokyti protingai elgtis.
Ačiū dievui ne man vienam Kažkas dedas ir ne tik šį vakarą, bet ir dienos metu kartojos tas pats - tai yra internetas, tai dingsta trumpesniam ar ilgesniam laikui. Baisu
Plungėje šį saviatgalį naktį keis centrinį ruteri, kuris atrodo jau yra per lėtas skirstyti Plungės srautus. Matomai dėl jo ir yra visi plungiečių (ir labiausiai mano) nemalonumai piko metu, nes jo procesoriaus apkrova kartais siekia lubas. Turėtų padėti.
Anksčiau buvo rašyta, kad sutartis su Bite baigiasi rugsėjo 1 d. Tai kas dabar tiekia srautą? Nes tikrai jau nusibodo tos nesąmonės - nuo vakar 20 val. užeina tokie sulėtėjimai, kad norisi tą kabelį nupjovus išmest. Pasakykit vieną kartą, kodėl nuo kovo mėn. atsirado tie cirkai ir iki pat šiol nepranyksta???