Forumo temų perkėlimas į Parabolės informacinį TV kanalą

Moderators: Leonas, steponas

Ar pakankamai žmonės turi informacijos apie mūsų teikiamas interneto paslaugas?

Pakankamai
4
17%
Nepakankamai
15
65%
Nežinau
4
17%

Total votes: 23

martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

ma43 wrote:
martinuxxx wrote:Kad kas nors darbuosis as ir nesakau,bet nieko negali žinot kas bus sakykim kad ir po 3 mėn.
nieko nebus Telsiuose , galiu lazintis is 1000 lt
Sakykim kad tavo tiesa bet tai nereiškia kad taip ir sėdėsim su 2,5 mbps 10 metų.
ma43 wrote:
martinuxxx wrote:Malonu kad yra žmonių mąstančių kaip aš.Tarp kitko užtikau gana neblogą pasiūlymą:
bandziau skaityt ta pasiulyma ir nusibodo nes suvokiau kad eiline antis .
jei jau su aktore reklamuoja man primena kai Holdingas reklamavosi su Tomkumi "blinda" . islindo telike ir susake kad tai labai rimta "kompanija" . buvau islaikes ten metus pinigus ir susigundziau dar metam palikt , sakau atsiimsiu ne 6 o 10 tukstanciu tai po pusmecio atia pinigeliai . kad ir tie mazi planai pokalbiams : jei uzsakysi pap paslauga uz 9 litus , jei uzsakysi kita uz 3 litus ir taip pasiurbia kad galutine minutes kaina perlips 20 cnt . taip kad ant kabliuko dabar kimba tik smulkioji zuvele ... as pasimokiau su tuom reklamom .
Jei neperskaitai žvaigždučių tai tavo problemos.Naudojuos tele2 17 cnt/min i visus tinklus,ir vėl sakysi kad čia apgaulė?Tipo negali buti,nes omnitelis plėšia po 69 cnt/min kaip taip gali buti?Va taip ir gali tiesiog esi konservatorius kuris nenori niekur eiti,numeri jau persikėliau 3 kartus,bet visad laimiu aš,neduoda operatorius papigiai tarifu ir patinkančio telefono tai ir bėgu aš iš jo.Šiaip norėčiau dar priminti kad jei ką nors sakai tai buk malonus su argumentais,nes iš mėnulio ir aš galiu daug ką tau pripasakoti,taigi šiuo atveju pasirašai 24 mėn. sutarti moki 85 lt ir neribotas internetas visoje LIETUVOJE.Be jokių papildomų sąlygų.
Image
stepas.b
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by stepas.b »

kažkas čia kalbėjo, kad tokių kaip KAVA pas mus negreit atsiras. Norėčiau paprieštaraut: tokios firmos prieš pradėdamos veiklą jau turi savo aiškią strategiją ir žino ko nori, o ne vadovaujasi principu "žiurėsim kaip bus..." Ir dirbama ten karštligiškai, be poilsio dienų, todėl veikla plinta labai greitai.

Kitas dalykas, kurį jau nuo pat pavasario kaliau visiems į galvas - kosminiais greičiais tobulėjančios ir pingančios mobiliųjų operatorių paslaugos. Gal kokie 5 metai kaip seku įvykius šioj srity, bet nenoriu perdaug kartotis ir floodinti forumo. Kam įdomu pasistudijuokit patys ir pamatysit. Galėčiau lažintis iš bala žino ko, kad po metų, esant tokiems tempams, turėsime dabartinį Parabolės greitį už dabartines kainas tik jau Omnitelyje ar Bitėje - t.y. - be laidų ir kabelių. O kur dar kitos akcijos, kaip pvz. laptopas papigiai...

Ir nereikia to priimti kaip gąsdinimų ar pan. - tiesiog turime tokią realybę ir nieko nepadarysi. Konkurencija - ne periodinis, o nuolatinis reiškinys, todėl norint atsilaikyti su kabeliais prieš pažangesnes technologijas, teks neišvengiamai duoti nerealius greičius ir mažas kainas. O gal jūs žinote geresnių variantų?

Parabolėj dabar gerai, bet kaip sakoma: "Šiandieną tu, o aš rytoj..."
Last edited by stepas.b on Sun Apr 27, 2008 8:29 pm, edited 1 time in total.
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

Ta frazė man labai patiko: Šiandieną tu, o aš rytoj... 8)
Image
stepas.b
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by stepas.b »

martinuxxx wrote:Ta frazė man labai patiko: Šiandieną tu, o aš rytoj... 8)
Čia frazė iš P.Čaikovskio "Pikų Damos". Tai ar išsiaiškinom reikalą dėl Parabolės tobulėjimo ateity? :lol:
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

Išsiaiškinom vieną kad arba ji paskubės arba ji turės užsidaryti.
Image
stepas.b
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by stepas.b »

martinuxxx wrote:Išsiaiškinom vieną kad arba ji paskubės arba ji turės užsidaryti.
Šį kartą galiu remtis tik savo nuojauta. O ji sako, kad planų ir kainų lentelėse skaičiai po visų pakeitimų nugulė ilgam. O ir visas tinklalapis tarsi sukaustytas letargo miego - kaip brolių Grimų pasakoje apie miegančią gražuolę. Pasakoje miegančią karalystę bučiniu karalaitei pažadino kažkoks princas. Šiuo atveju tas princas būtų koks nors "Kompiuterinis Langas" :roll: - paskelbs, kad už 50 lt duoda 30 mbps greitį ir forume pasipils temos "ką daryt, jei tavęs nemyli niekas, o tu taip visus myli... " Tada planų lentelėse pasikeis skaičių kombinacijos.... Bet dabar (pažiūrėjus į tinklalapį) - po šviesolaidinių audrų viskas nurimo ir saldžiai ilsisi letargo stichijoj...

Yra ir pliusų: jei internetas negreitės, žmonės daugiau kabelinę TV žiūrės... ir vienas kitas klientas prisidės...

Tad štai kokie mes, p.Steponai, turim visai neblogą arklinį vežimuką, bet užsimanėm BOEYNG'o ir viršgarsinio greičio varinio kabelio tinklais... :roll:
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

stepas.b wrote:Šį kartą galiu remtis tik savo nuojauta. O ji sako, kad planų ir kainų lentelėse skaičiai po visų pakeitimų nugulė ilgam. O ir visas tinklalapis tarsi sukaustytas letargo miego - kaip brolių Grimų pasakoje apie miegančią gražuolę. Pasakoje miegančią karalystę bučiniu karalaitei pažadino kažkoks princas. Šiuo atveju tas princas būtų koks nors "Kompiuterinis Langas" :roll: - paskelbs, kad už 50 lt duoda 30 mbps greitį ir forume pasipils temos "ką daryt, jei tavęs nemyli niekas, o tu taip visus myli... " Tada planų lentelėse pasikeis skaičių kombinacijos.... Bet dabar (pažiūrėjus į tinklalapį) - po šviesolaidinių audrų viskas nurimo ir saldžiai ilsisi letargo stichijoj...
Aišku kada viskas ramu susidaro iliuzija, kad stovi vietoje. Bet taip nėra. Arklinis vežimukas pastoviai juda link greitųjų traukinių ir tikrai atvyks nustatytu laiku - nepavėluos. :)
O kainos kaip žinia priklauso nuo savikainos ir toks argumentas kaip "Ateis Dievas ir duos mums beveik nemokamai" manęs neveikia, nes niekam ne paslaptis, kad nemokamo garantuoto interneto srauto Lietuvoje interneto tiekėjams už dyką niekas kol kas neduoda - valstybė nedotuoja. Reiškiasi ir Dievas turės jį pirkti tomis pačiomis kainomis kaip ir nusidėjėlis Stiopa. O žinant, kad Stiopa srautui pirkti skiria net 40% visų iš interneto gaunamų pajamų, reikės labai pasistengti, kad jį perspjauti - reikės mažinti kitas dideles išlaidas - atsisakyti serviso ... arba begėdiškai meluoti ir susišlavus grietinėlę dingti :lol: :lol: :lol:

Man kažkaip yra labai keista, kad mano rašymai apie overbukingą ir apie interneto kainas nepasiekia forumo skaitytojų smegenų vietos kur yra proto analizės mechanizmas - vis dar atsiranda žmonių kurie gavoja, kad nupirkęs 100 Mbps interneto, tą patį 100 Mbps gali atiduoti 1000 abonentų ir viskas bus OK :lol: :lol: :lol:
Matyt aš jau visiškai nukvakau, kad nežinau, jog internetas yra panašus į triušius - nupirkai pavasarį porelę ir jie pasidaugins patys - iki žiemos jau koks 500 triušių kieme bėgios ir visiems juos galėsi dalinti, kad ir už dyką :lol: :lol: :lol:
stepas.b wrote:Tad štai kokie mes, p.Steponai, turim visai neblogą arklinį vežimuką, bet užsimanėm BOEYNG'o ir viršgarsinio greičio varinio kabelio tinklais... :roll:
Naturalu, kad taip yra - visada norisi geriau. Kitas klausimas, kad tas BOEYNG'as pradžioje kelis metus mažai kam reikalingas bus. Ir dabar žiūrint į Plungę matosi, kad nedaug žmonių nori pereiti prie optinio tinklo, nors visi darbai atliekami nemokamai :!:
Bet tai investicija į ateitį ir be jos žlugimas yra garantuotas. Čia kaip ir visur - pirma eina flagmanas, o po to tik jau likusi liaudis. Va čia ir pasiteisina "siurbikai" ir kiti greičių mėgėjai (nuostolingi abonentai) - nėra flagmano - nėra ir liaudies - jeigu kas to dar nesuprato ;)

Kai Mantas kiekvienam abonentui užvedė PING'ų statistiką, iš grafikų matyti, kad didesnė pusė abonentų modemą įjungia gal po pusę valandos į parą, o koks 10 ... 20 % abonentų iš viso internetu naudojas 1 - 2 kartus į savaitę po kokias 10 ... 20 minučių. Manau, kad tokiems žmonėms svarbiausias dalykas yra ne greitis, o stabilumas - įjungei modemą ir internetas yra :!:
Nereikia niekam skambinti ir aiškintis kas čia nutiko, laukti kokią savaitę ar dvi kol kas teiksis atvažiuoti pasižiūrėti kodėl taip yra visą kaltę verčiant ant žmogelio - "durnas esi nemoki naudotis" :twisted:
Apie tai neperseniausiai jau rašė Plungės spauda.
O geriausiai šiandien Omnitel.internet žmogus rašo apie Erdves - iš viso atsisako važiuoti į vietą - jiems atseit neapsimoka, o pasiūlius apmokėti - pasakė, kad jie žmonių ten neturi, atvežk pas juos kažkur į didelį miestą savo visą įrangą, tada jie pasižiūrės ir po savaitės kitos pasiimsi jei sutaisys :twisted: :twisted: :twisted:
Va tokių žmonelių sąskaitą ir gyvena flagmanas ir tai naturalu - taip ir turi būti :!:
UAB "Parabolė" direktorius
stepas.b
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by stepas.b »

Na, kaip aš suprantu, firma, internetą tiekianti šviesolaidžiu lyg ir nebepriklauso arklinių vežimukų kategorijai, bet pažiūrėjus į lentelę maximalus greitis 10 mbps neviršija ir to - tik į Lietuvą :!: todėl ir sakau, kad bent kartą per porą mėnesių skaičiai planų lentelėse turi nors nežymiai didėti. Tai gali būti ir akcijos, pvz. Motinos dienos ar Joninių proga dienos metu duodamas naktinis greitis. Visa tai - teoriniai svarstymai - juk tam forumas ir yra.

O Parabolės privalumų, p.Steponai mes nepamiršom - puikiai susitvarkoma su owerbookingu, kainos padorios, stabilumas - stabilus, meistrai atvyksta tuoj pat jei kas neaišku... Šiandieną apie Parabolės paslaugų kokybę galiu pasakyti tik gerą, bet kaip matote pats, yra žmonių ir su kitokiais poreikiais... Asmeniškai aš pasigendu tik kitokio WEB'o ir savitarnos su paslaugų valdymu.
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

stepas.b wrote:Na, kaip aš suprantu, firma, internetą tiekianti šviesolaidžiu lyg ir nebepriklauso arklinių vežimukų kategorijai, bet pažiūrėjus į lentelę maximalus greitis 10 mbps neviršija ir to - tik į Lietuvą :!: todėl ir sakau, kad bent kartą per porą mėnesių skaičiai planų lentelėse turi nors nežymiai didėti. Tai gali būti ir akcijos, pvz. Motinos dienos ar Joninių proga dienos metu duodamas naktinis greitis. Visa tai - teoriniai svarstymai - juk tam forumas ir yra.
Kas iš to, kad Plungėje viena dalis (optinis tinklas) jau yra iš "greitojo traukinio", bet kol kas ta dalis yra prijungta prie BITĖS tinklo ... per radijo relines linijas, o jų pralaidumas ... :(
Man reikia jau "nedaug" - Plungės ir Telšių sujungimo per "Skaidulos" optinę gyslą ir Plungės tinklo 1 Gbps sujungimo per "Lietuvos energiją" su Vilniumi. Nuosavi IP adresai jau kaip ir gauti - iš RIPE reikia tik galutinio atsakymo - pirminis jau priimtas ir RIPE sąskaitą jau senai apmokėta. O turint savus IP bus galima rinktis kitą tiekėją ir daryti PER'ingus su kitais Lietuvos tinklais - lietuviškas srautas kaip ir nebekainuos (už lietuvišką sarutą dabar mokam 80Lt/mbps, o mokėsim kažkur 5 ... 10 Lt/mbps. Va tada bus galima pakalbėti ir apie didesnius greičius Lietuvos tinkle - ar jau nebuvau apie tai kalbėjęs :? :?:
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

Deja P.Steponai apie tai kad prisijungus prie Lietuvos energijos 1 mbps srauto i Lietuvą kainuos 5-10 lt tikrai nesakėt,na jeigu taip tada tikrai reikia kentėt dantis sukandus :lol:
Image
nitro
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nitro »

Kilo keleta klausimu :) kas tas Peringas? Ir ar greiciai lietuvoje dies tik optikai ar tai pajus ir visu nuskriausti KTV abonentai? Beje kada visi postu auksciau darbai turi buti ivygdyti? O del kainu tikrai niekur neteko matyt :)
90% dėl avarijų kalti vyrai - Kodėl? Nes mašinų raktelius duoda moterims!
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

Manau jog tai pasijaus tik optikai,o kai ji atsiras pas mus tai mes irgi galėsim džiaugtis,o visa tai ka P.Steponas parašė iki 2010 m turbut turėsim :lol:
Image
M-artin
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by M-artin »

Miestų sujungimas, kiek pamenu, buvo žadėtas iki rugsėjo mėn.
Galima kitam protingai patarti, bet negalima kito išmokyti protingai elgtis.
nice
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nice »

kiesk skaiciau stepono postus supratau kad tas sujungimas tikrai reikalingas, bet pasakykit sujungiat miestus ir kokia nauda mums is to kol nera optikos?
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

M-artin wrote:Miestų sujungimas, kiek pamenu, buvo žadėtas iki rugsėjo mėn.
Sutartis su BITE baigiasi rugsėjo mėnesį. Todėl reikėtų kaiptik viską užbaigti iki naujo sezono - rugsėjo 1d. Tik, kad baisiai lėtai su TEO leidimais gaunasi - turi atsakyti per 1 mėnesį, o jau praėjo du kaip prašymai paduoti ir jokio atsakymo - nagrinėjam, nagrinėjam ... :(
Bet apie tai jau tikrai kalbėjau :?
Buvo praeitą savaitę atvažiaves kinietis ir savo techniką miestų sujungimams siūlė. Pasiėmė duomenis ir grįžęs savo varijantą pasiūlys.
Vienu žodžiu dirbam ir biški anksčiau ar biški vėliau visvien padarysim :!:

Svarbiausia Plungės pabėgėliai pradeda po truputį grįžti. Matyt yra dėl to rimtų priežasčių, kad randa būdų kaip nutraukti terminuotas sutartis ir grįžti atgal. Visgi mano skiriamų 40% pajamų srauto pirkimui yra ne šuns papas ir norint nugraibyti grietinėlę ir pasiplėšti iš žmonių pinigėlių, nėra taip paprasta padaryti :twisted:
Nerealiais pažadais apie kosminius greičius apknisi juos tik trumpam - per ilgesnį laiką ir aklas pamato, kad karalius nuogas ;)
Last edited by steponas on Mon Apr 28, 2008 5:54 pm, edited 1 time in total.
Post Reply